Προς το περιεχόμενο

Λαπτοπ και Θερμοκρασιες (...ναι παλι!)

Solmyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tις τελευταιες ημερες εχουν πεσει στα χερια μου αρκετα λαπτοπς φιλων και συγγενων με διαφορα μικροπροβληματα, απο ιους μεχρι bios errors και αλλα με την επιθυμια ενος φορματ. Παρατηρησα σχεδον αμεσως οτι σε ολα τα λαπτοπς υπηρχε μεγαλο εως σοβαρο προβλημα θερμοκρασιας ιδιαιτερα στα πιο παλια. Ενω μπορουσα ακουστικα να καταλαβω ποτε τα fans ηταν στο full και ποτε οχι, δεν σημαινε οτι το pc τα λειτουργουσε στο μαξ οποτε υπηρχε αναγκη! Εγω εχω 8 μηνες σχεδον τωρα εναν Dell Inspiron 9300 στον οποιο εχω εγκαταστησει ενα προγραμμα που fullαρει τους ανεμιστηρες της καρτας γραφικων και του επεξεργαστη... Η απορια μου ειναι η εξης, υπαρχει καποιο προγραμμα/κολπο/ρυθμιση/bios tweak ή και μαγικο ακομα ωστε τα fans να ειναι ΠΑΝΤΑ στο full και να μην γινονται monitor σε υπολογιστες που δεν ειναι Dell;;!

Δημοσ.

στο toshiba p100-143 τα fun δεν δουλεύουν πάντα στο full

αυτο ειναι πολύ λογικό αφού ετσι

1)δεν καταναλώνεται το φορτίο τησ μπαταρίας

2)υπερφορτώνει μονο οταν χρειάζεται πχ οταν παίζω chaos theory ζεσταίνεται

οχι ομωσ υπερβολικα αφου οταν βγαίνω μετα ρίχνει -οσο απίστευτο και αν ακουγεται - κρυο αέρα

Δημοσ.

Κοιταξα το Speefan αλλα δεν εκανε detect τα fans, οπως το ειχα υποψιαστει... Για το θεμα της σκονης, ηταν το πρωτο πραγμα που κοιταξα, και δεν υπαρχει καποιο προβλημα. Δυστυχως εχω μεινει απο ιδεες και επιλογες μιας και δεν βρηκα κατι αξιολογο ουτε σε google.com...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...