Προς το περιεχόμενο

νεα super προσφορα 1mbit 26ε το μηνα!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω ειχα αγορασει το ΚΙΤ 1024 (2+2 μηνες δωρο και μετα 43€/μηνα) στις 26/4 (περιοδος Πασχα).

Ενεργοποιηθηκε εχθες 17 Ιουλιου. Ειδα την προσφορα στην TV για μετα το 4μηνο στα 26€ και τους πηρα τηλεφωνο και τους ρωτησα οταν θα κλεισω το 4μηνο τι θα πληρωνω; 43€ ή οτι τιμη θα ισχυει τοτε (τον Νοεμβριο) στο ΟΝDSL KIT 1024; Γιατι τοτε πχ. η τιμη να παει στα 24€. Και μου απαντησε οτι θα πληρωνω 43€ :( αλλα οταν κλεισω 4μηνο να ζητησω να κανω μια αιτηση μεταβολης για να μεταφερθω στην νεα τιμη που θα ισχυει τοτε.

Με λιγα λογια αν δεν ρωτησεις αν δεν το ξαψεις θα πληρωνεις τα μαλλιοκεφαλα σου για την περιοδο εκεινη.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και πρέπει υποχρεωτικά να πάρεις το OnDSL Kit από την αρχή ή απλώς ανανεώνεις το συμβόλαιο για άλλους 12 μήνες?

me ananaiwsi tou sumbolaiou gia allous 12 mines.. stelnw simera tin aitisi kai blepoume.

Δημοσ.

Άρα μπορεί να το έκαναν και για υπάρχοντες συνδρομητές.Ή μπορεί όταν συμπληρώσεις το συμβόλαιο να σου στείλουν το Kit.

Δημοσ.

Exw kala nea simera, Epikinonisa me OTEnet gia na miliso gia to thema tis diakopis tis gramis (epidi xtes estila etisi katargisis gia to kit) kai simera me eipane mporis na balis to bundle me 26 euro ton mina 1024 XORIS na gini i katargisi

simera stelnw tin etisi gia to bundle kai ena xarti oste na min mou diakopsoun tin grami

** To site tis OTEnet den exei ananeothi akoma kai dixni oti kani 43 euro i 1024 bundle me eipe!!!

Ara afou kanan kai to bundle etsi afto pou eipe o Guerriero4 oti tha stili etisi gia ananeosi tou simb oleou pou eixe Ginete logika

Δημοσ.

Ήμουν σίγουρος ότι θα το κάνει και για υπάρχοντες συνδρομητές. ;) Αφού έτσι ακριβώς έκανε και με την προσφορά της 512.

Δημοσ.

btw auto pou eipe kaipoios se ena proigoumeno post oti o ote den ananewnei tis times otan xamilwnoun kai krataei tin arxiki, kanei lathos.

Meta to 4mino, o protos logariasmos itan 23 euro, twra pou epese ki'allo i timi, o deuteros irthe 20 euro ;) ( kanoun kai kami kalosuni pou kai pou :P )

Poses imeres kanoun gia tin anabathmisi tis grammis? ksexasa na to rotisw :S

Δημοσ.

as stili kapios mail stin forthnet ean prokite na anabathmisoun tin sindesi

Estila egw stin OTenet kai i apantisi einai afti:

Ερωριση μου

Σύμφωνα με τον ΟΤΕ από το σεπτέμβριο πρόκειται να αναβάθμιση όλες τις γραμμές, σύμφωνα με αυτό η 1024 θα γίνει 2048, αυτό που θέλω να μάθω είναι εάν πρόκειται και η ΟΤΕnet να αναβάθμιση την ταχύτητα πρόσβασης και εάν γίνει θα υπάρξει κάποια επιπλέον χρέωση ? Ευχαριστώ

Απάντηση

Αγαπητέ κύριε, Σε συνέχεια του μηνύματός σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λογικά θα πρέπει να γίνει και αναβάθμιση των συνδέσεων αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το συγκεκριμένο ζήτημα. Για οτιδήποτε νεώτερο θα ενημερωθείτε. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση.

Δημοσ.

Μιλοντας χθες βραδυ με φιλικο ατομο χθες που ειναι στην Otenet μου ειπε οτι η αναβαθμιση θα γινει σε ολους χωρις επιβαρυνση.

Και στην ερωτηση αν μπορω να αναβαθμισω την 512 (1Μbps τοτε) σε 2Mbps, μου ειπε πως αφοτου περασει ο προπληρωμενος χρονος (περιπτωση OnDsl Kit) κανεις αιτηση για αναβαθμιση με καινουργιο συμβολαιο 12 μηνων.

Δημοσ.

παιδες θα βαλω τωρα adsl και νομιζω οτι ο ΟΤΕ με 26€ την1024 ειναι πολυ καλα.

Σκεφτομαι εστω οτι πεφτουν και αλλο (που σιγουρα θα γινει τον Σεπτεμβρη) οι τιμες, ποσο να παει η 1024?? 15€? οκ χασαμε 10€ το μηνα ,μικρο το κακο σε σχεση με αλλους που ακουω να την πληρωνουν 60 και 70 ευρω την 1024 επειδη το συμβολαιο τους τους κλειδωσε σε αυτη την τιμη

Δημοσ.

καλύτερα είναι με την φορθνετ πάντως. είναι για πέντε μήνες και όχι τέσσερις και προσωπικά πιστεύω ότι η φορθνετ είναι η πιο αξιόπιστη εταιρία. Και μου είπαν στο helpdesk ότι θα αναβαθμίσουν ΔΩΡΕΑΝ τις ταχύτητες όταν το κάνει και ο οτε με τις γραμμές του.

Δημοσ.
καλύτερα είναι με την φορθνετ πάντως. είναι για πέντε μήνες και όχι τέσσερις και προσωπικά πιστεύω ότι η φορθνετ είναι η πιο αξιόπιστη εταιρία. Και μου είπαν στο helpdesk ότι θα αναβαθμίσουν ΔΩΡΕΑΝ τις ταχύτητες όταν το κάνει και ο οτε με τις γραμμές του.

Eiparxi kapia episimi apantisi graptos gia afto pou les ? Den nomizo.. Pantos ean to kani afto i Forthnet na eisai sigouros oti tha to kani kai i OTEnet

Episis i Forthnet 1024 bgeni 12 euro fthinoteri apo tin OTEnet (gia ena olokliro xrono 12 euro enow)

Otan eixa FORTHnet otan eperna sto helpdesk kanane posoi ora na apantisoun enw se OTEnet den perimena pote panw apo 1 lepto...

Δημοσ.

Παιδιά εχω γραμμή 512 με προβιντερ τον ΟΤΕ (οχι πακέτο) και πληρώνω 35,58 ? γίνετε να πάω σε 1024 σε αυτή την προσφορά; Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Παιδιά εχω γραμμή 512 με προβιντερ τον ΟΤΕ (οχι πακέτο) και πληρώνω 35,58 ? γίνετε να πάω σε 1024 σε αυτή την προσφορά; Ευχαριστώ.

Ean h grammi sou einai apo OTEnet mporis na mpis sto Bundle kai na gini 1024 (desmeuese 12 mines fisika) kai den tha gini diakopi tis grammis sou aplos anabathmisi

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...