Προς το περιεχόμενο

νεα super προσφορα 1mbit 26ε το μηνα!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Re pedia pote tha anavathmistoun oi grames??? ston otenet??? Ego tora exo 512 dld tha paei 1024 i sindesi i i grami???

Η γραμμη ειναι το σιγουρο και εχει γινει ηδη πιλοτικα σε ορισμενες περιοχες της Αθηνας και απο Φθινοπωρο θα γενικευτει.:-D :-D

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Pira tin otenet kai mou eipan oti mporw na allaksw tin uparxousa 384 sundromi( ondsl kit) stin 1024 tis prosforas mono me to na kanw kainourio 12mino sumbolaio.

Poli kalo gia na einai alithino mou akougete.. tha deiksei. akoma den mou exoun steilei tin aitisi.

Δημοσ.

Και πρέπει υποχρεωτικά να πάρεις το OnDSL Kit από την αρχή ή απλώς ανανεώνεις το συμβόλαιο για άλλους 12 μήνες?

Δημοσ.

Τι προσφορές ρε παιδιά να κάνουν οι κλέφτες! που είχε κάνει φίλος συμβόλαιο 1 χρόνο στα 1024 και πλήρωνε τότε γύρω στα 90ευρώ κ μερικούς μήνες μετά είχαν πέσει οι τιμές στα 60 κ αυτός ακόμα πλήρωνε 90 λόγω συμβολαίου ! Οι κλέφτες!

Στην Τελλάς κ συμβόλαιο 1 κ 2 χρόνια να χεις με το που θα πέσει η τιμή των Dsl, αυτομάτως πληρώνεις κι εσύ λιγότερα, ανεξαρτήτως του πόσα πλήρωνες όταν έκανες το συμβόλαιο !

Άσε που μέχρι τώρα έχει δώσει πόσες δωρεάν αναβαθμίσεις γραμμής! Τι να συζητάμε με τον ΠΟΤΕ τώρα...

Αφήστε που βλέπω στο σάιτ της Τελλάς κάτι για 2048 / 512 με 40 ευρώ το μήνα. Ίσως να είναι πιλοτικό ακόμα, αλλά το διαθέτουν απ'όσο βλέπω !!

Δημοσ.
Και πρέπει υποχρεωτικά να πάρεις το OnDSL Kit από την αρχή ή απλώς ανανεώνεις το συμβόλαιο για άλλους 12 μήνες?

Να πάρει το kit ξανά

Δεν καταλαβαίνω όμως τι γίνετε, εγώ έχω γραμμή από OTEnet 384 και με λένε θα χρειαστεί διακοπή και να αγοράσω μετά το kit, δηλαδή δεν γίνετε χωρίς διακοπή να το βάλω

Δημοσ.

Μια ζωή χωριάτες και γκουγκούδες θα είναι στον πΟΤΕ και στις λοιπές εταιρείες.

Καλά δεν κατάλλαβαν ακόμη πως αν έχει ο πελάτης συμβόλαιο και αποφασήσουμε να διαθέσουμε μεγαλύτερη σύνδεση στην αγορά τότε ΚΑΛΑ θα κάνουμε να του προσφέρουμε δωρεάν αναβάθμιση (δίχως να αλλάξει η χρέωσή του).

Επίσης δεν τους κόβει φαίνεται πως το box δεν έχει μέλλον και καλά θα είναι αν δώσουν μια και καλή μόνο ορισμένου χρόνου συνδέσεις-συμβόλαια, πχ 3μηνη-6μηνη-12μηνη. Παράδειγμα όποις θέει ας δει πάλι την Αγγλική αγορά.

Δημοσ.

Έχω συναντήσει και άλλους που έχουν γραμμή από ΟΤΕΝΕΤ και μερικοί τους λένε ότι πρέπει να διακόψουν και άλλοι ότι δεν χρειάζεται. :shock: Μεγάλο μπέρδεμα... :? :? :confused:

Πάντως νομίζω ότι θα το κάνουν και για υπάρχοντες συνδρομητές, ;) δηλαδή δεν θα παίρνεις το Kit από την αρχή αλλά θα ανανεώνεις απλώς το συμβόλαιο.Όπως έκαναν και με την 512 που στην αρχή η προσφορά ήταν μόνο για το Kit και μετά έγινε για ήδη υπάρχοντες συνδρομητές.

Επίσης δεν πιστεύω το να δεσμύεσε να είναι τόσο τραγικό.Ακόμα και για 12 μήνες.Αφού οι τιμές αποκλείεται με καμία δύναμη να πέσουν τόσο πολύ σε ένα χρόνο ώστε να φτάσεις να πληρώνεις περισσότερο.Μιλάω για τις τιμές αορίστου που εδώ και ένα χρόνο δεν έχουν πέσει καθόλου.

Δημοσ.
Έχω συναντήσει και άλλους που έχουν γραμμή από ΟΤΕΝΕΤ και μερικοί τους λένε ότι πρέπει να διακόψουν και άλλοι ότι δεν χρειάζεται. :shock: Μεγάλο μπέρδεμα... :? :? :confused:

Πάντως νομίζω ότι θα το κάνουν και για υπάρχοντες συνδρομητές' date=' ;) δηλαδή δεν θα παίρνεις το Kit από την αρχή αλλά θα ανανεώνεις απλώς το συμβόλαιο.Όπως έκαναν και με την 512 που στην αρχή η προσφορά ήταν μόνο για το Kit και μετά έγινε για ήδη υπάρχοντες συνδρομητές.

Επίσης δεν πιστεύω το να δεσμύεσε να είναι τόσο τραγικό.Ακόμα και για 12 μήνες.Αφού οι τιμές αποκλείεται με καμία δύναμη να πέσουν τόσο πολύ σε ένα χρόνο ώστε να φτάσεις να πληρώνεις περισσότερο.Μιλάω για τις τιμές αορίστου που εδώ και ένα χρόνο δεν έχουν πέσει καθόλου.[/quote']

O kathenas lei oti nane ekei stin Otenet kai oli h zimia paei se emas (katanalotes). Egw thelw na matho ena aplo pragma, enamono zitaw, na me poun me sigouria (mias kai exw idi grami 384 apo OTEnet) ean ginete na paro to kit kai na mpo stin prosfora 1024 xoris na gini diakopi !! Mono afto zitaw

Iparxi kapio alo tilefono ektos tou 801klp klp, na epikinoniso me OTEnet gia na me poun me sigouria ean ginete na to kanw xoris na me diakopsoun tin grami mias kai exw grami apo OTEnet.. ?

Δημοσ.

Μπορείς να στείλεις email ή να πας να ρωτήσεις σε ένα κατάστημα ΟΤΕ και αν δεις να μασάει τα λόγια του :P να του πεις ότι θες μια σίγουρη απάντηση. :mad:

Πάντως αυτό που συμβαίνει με το προσωπικό διάβασα ότι οφείλεται σε πρόσληψη νέων υπαλλήλων άρα για ένα διάστημα θα είναι λίγο άνω κάτω.

Δημοσ.
Μπορείς να στείλεις email ή να πας να ρωτήσεις σε ένα κατάστημα ΟΤΕ και αν δεις να μασάει τα λόγια του :P να του πεις ότι θες μια σίγουρη απάντηση. :mad:

Πάντως αυτό που συμβαίνει με το προσωπικό διάβασα ότι οφείλεται σε πρόσληψη νέων υπαλλήλων άρα για ένα διάστημα θα είναι λίγο άνω κάτω.

Piga kai se katastima OTE simera me eipe thelei diakopi, tin lew apo OTenet me eipan den xriazete, pire tilefono stin OTEnet milise sto tilefono kai tin eipe i kopela (apo otenet) oti ginete na to kani xoris na diakopsi kai lei ekini apo to katastima OTE egw pantos proti fora to akouw afto pou me lete, kai me eipe na paro tilefono OTEnet kai na sinenoitho me ekinous gia to ti na kanw !!! bgale noima esi...

Δημοσ.

Πω πω ρε Greek, το τελευταίο μηνυμα με τα "με ειπε, την λέω" κλπ μου έβγαλε τα ματια! :D Λοιπόν σοβαρά τώρα, με τον ΟΤΕ δεν θα βγαλεις ακρη, το μονο που ισως να σε έσωζε ειναι να ζηταγες γραπτως να σε διαβεβαιωσουν οτι γινεται (ή οτι δεν γίνεται) ωστε μετά καπως να μπορούσες να τους ετριβες το χαρτι στη μουρη αν τελικά δεν ηταν ετσι τα πραγματα.

Οχι οτι θα κερδιζες κατι, γιατι το πολυ πολυ να σου ελεγαν "α, λυπάμαι κύριε..ο τάδε συνάδελφος δεν σας τα ειπε καλά, δεν ειναι αυτη η επισημη θέση του ΟΤΕ". ;)

Εγω μεχρι τον Δεκεμβριο εχω την 1024 της HOL, και αλλαγες και ιστορίες δεν με αγγίζουν ακόμα (αφου δεν μπορώ να παω στα 2048 για παράδειγμα), αλλά προτείνω να περιμένετε πρωτα να δειτε πως εχουν τα πράγματα και μετα να ρισκάρετε να μείνετε 3 βδομάδες χωρίς καν ιντερνετ..

Δημοσ.
Πω πω ρε Greek' date=' το τελευταίο μηνυμα με τα "με ειπε, την λέω" κλπ μου έβγαλε τα ματια! :D Λοιπόν σοβαρά τώρα, με τον ΟΤΕ δεν θα βγαλεις ακρη, το μονο που ισως να σε έσωζε ειναι να ζηταγες γραπτως να σε διαβεβαιωσουν οτι γινεται (ή οτι δεν γίνεται) ωστε μετά καπως να μπορούσες να τους ετριβες το χαρτι στη μουρη αν τελικά δεν ηταν ετσι τα πραγματα.

[/quote']

Nai ligo se mperdeui ala ok den exei noima na to analiso ti akribos egine, me apla logia einai oti otan rotisa sto katastima OTE gia tin prosfora tou kit me eipe i politria ekei oti prepei na kanw diakopi tis gramis, kai egw ipa tin politria ekei oti apo OTEnet pou tilefonisa me eipane den xriazete efoson exw grami idi apo OTEnet, kai meta i politria ekei ston OTE pire tilefono stin OTEnet na rotisei kai i idia kai tin epalitheusan afto pou eipa egw oti diladi den xriazete diakopi ...kai me eipe i politria apo OTE oti na sinenoithw me otenet afti den kserei .... TO noima einai oti den kseroun ti tous ginete! kai stin otenet ala kai ston ote

Estila e-mail stin otenet kai tha postaro aurio tin apantisi pou tha me dosoun

Δημοσ.

Δε θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά θεωρώ πως κάποιος που βρίσκετε, είτε με πακέτο, είτε με σύνδεση στα 384, βγαίνει κερδισμένος από αυτήν τη 12μηνη σύνδεση. Πληρώνει 20€ περίπου την προαναφερθείσα ταχύτητα με το OnDSLKit και καμιά 30αρα ως σύνδεση...στην περίπτωση που έχει την τελευταία, περνάει από Σεπτέμβρη/Οκτώβρη στα 768 καλώς εχόντων των πραγμάτων. Με 4€ λοιπόν λιγότερα το μήνα, θα απολαμβάνει και 256Kbps παραπάνω (αν φυσικά οι τιμές διατηρηθούν ως έχουν).

Αναρωτιέμαι αλήθεια πόση είναι η πιθανότητα μέχρι τα μέσα του 2007 να μιλάμε για ταχύτητες του 1Mbit με μικρότερο των 26€ κόστος το μήνα, από τη στιγμή μάλιστα που το μεγάλο μπαμ θα γίνει σε ένα 2μηνο...αμφιβάλλω αν θα έχουμε σύντομα τίποτα σπουδαίες αλλαγές.

Δημοσ.

H pagida me ta symvolaia tou ote einai pos i times ''kleidonoun '' gia tin xroniki diarkeia pou exeis symvolaio.opote 12 mines isos einai poloi ayti ti stigmi.To septemvrio me tis allages tha yparxei kai o analogos polemos metaxy ton etaireion opote logika tha doume kai kalyteres times kai kyrios megalyteres taxytites ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...