Προς το περιεχόμενο

W800i,K750i->Τέλος στο οριο των 150sms σε 30''!

A3TeRnuS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

***Διαβαζοντας και ακολουθοντας το παρακατω κειμενο δεχεστε οτι οτιδηποτε κανετε,το κανετε με δικη σας ευθυνη και ουδεμια ευθυνη με βαραινει για οτι κακο προκαλεσετε στο κινητο σας***

Λοιπον,αν βαρεθηκατε οπως εγω το ηλιθιο (δεδομενης της μνημης του τηλεφωνου) οριο των 150sms (Inbox,outbox,sent κτλ μαζι) τοτε

τολμηστε και προβειτε στα εξης:

Ι.Κατεβαστε το FarManager απο http://www.farmanager.com

και εγκαταστηστε το με τσεκαρισμενες ολες τις επιλογες!

II.Κατεβαστε το plugin 'SEFP05082.zip' *,ανοιξτε το με το WinZip

και εχοντας τσεκαρει την επιλογη 'Use Folder Names'

αποσυμπιεστε τα αρχεια του zip στον φακελλο '...FAR/PLUGINS'.

III.Κατεβαστε το 'sefp09038.zip'* και καντε το unzip στον φακελλο

'...FAR/PLUGINS/SEFP' (Στο Replace πατηστε ΟΚ).

*Τα αρχεια τα κατεβαζετε απ την σελιδα:

http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=3666'>http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=3666

ΙV.Τρεξτε το FarManager,Πατηστε Alt+F1 και επιλεξτε το 'SEFP'.

V.Επιλεξτε DCU-60,Speed 921600 και 'Enter The Matrix'!

VI.Aκολουθηστε τις οδηγιες και συνδεστε το κινητο με το USB καλωδιο στο PC ενω ειναι κλειστο και με πατημενο συνεχως το κουμπι 'C'.

VII.Aνοιξτε τον φακελλο /ifs/settings/messaging/

VIII.Επιλεξτε το 'pref_store.txt' και πατηστε το F4.

Σβηστε οτι γραφει μεσα και γραψτε '/tpa' χωρις τα ομοιοματικα!

Χ.Καντε SAVE απ τις επιλογες και εν συνεχεια πηγαινετε στο root

πατωντας τις δυο τελειες '..' πανω πανω ωσπου να σας ζητησει να κανει Unload το plugin και εν συνεχεια καντε Quit απ το FarManager.

Eιδικα εδω δωστε προσοχη γιατι ειναι απαραιτητο να γινει οτι εγραψα!

ΧΙ.Αποσυνδεστε το κινητο,καντε του Restart και να που θα χετε οριο

κατα 1000αδες φορες μεγαλυτερο απ το αρχικο των 150sms!

K700_graphs.png

Ελπιζω να πηγαν ολα καλα και να πετυχατε αυτο που θελατε!

Ν.

ΥΓ.Ενδιαφεροντα σχετικα αρθρα ειναι τα παρακατω:

http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=3666

http://forum.unlock.no/index.php?showtopic=10183&st=0&p=55541entry55541

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=124105

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=124272

Δημοσ.

Το είχα διαβάσει προ καιρού κι εγώ, όταν είχα το K700 γιατί μου την έσπαγε το όριο. Αλλά στα side effects αυτής της λύσης, είχα διαβάσει ότι κάνει το τηλέφωνο αρκετά αργό όταν μπαίνεις στους φακέλους των μηνυμάτων, κι εκεί έχεις αποθηκευμένα πλέον πολλά.

Δημοσ.

Δεν αξιζει μαγκες.

Αποθηκευστε τα στο pc η σβηστε τα ανουσια μηνυματα του στυλ "οκ" "τα λεμε" κτλ να δειτε πως θα καθαρισει ο τοπος

Δημοσ.

Ειναι ενδιαφερον παρολα αυτα ;-) Τοση μνημη εχουν τα κινητα αυτα και τα SMS ειναι αερας δε πιανουν παρα ελαχιστο χωρο...

Υπαρχει περιπτωση να παει τιποτα στραβα στην διαδικασια αυτη?

Δημοσ.
Αποθηκευστε τα στο pc...

Εκτός από αυτό, που είναι και το αυτονόητο, μπορείς με το MyPhoneExplorer να τα αποθηκεύσεις στο memory stick σαν html και να τα έχεις στο κινητό χωρίς να πιάνουν χώρο στην μνήμη των SMS ;)

Δημοσ.

punky δεν διαβασες καμμια απ τις σελιδες που ποσταρα προφανως!

Ενδεικτικα αναφερω τους εξης χρονους:

Here are some loading times (K700i):

Opening inbox with 1 message: 0,3 seconds

Opening inbox with 200 messages: 0,7 seconds

Opening inbox with 300 messages: 0,9 seconds

Opening inbox with 500 messages: 1,6 seconds (K750i: 0,9s)

Opening inbox with 1000 messages: 5,0 seconds (K750i: 2,2s)

Opening inbox with 2000 messages: approx 4 minutes

asmilon & sam sam οπως εγραψα το εκανα σε ενα λεπτακι και ολα πηγαν καλα!

Απλα αλλαξα την τοποθεσια που σωζει τα sms το κινητο μου! :-D

dim_b φυσικα και γινεται οτι λες,οπως επισης το ιδιο μπορουν να κανουν κι ενα σωρο αλλα προγραμματακια,αλλα το θεμα ειναι να μην διαμεσολαβησει αλλη συσκευη/PC...;)

Ν.

Δημοσ.
punky δεν διαβασες καμμια απ τις σελιδες που ποσταρα προφανως!

Ενδεικτικα αναφερω τους εξης χρονους:

Tους χρόνους τους είχα διαβάσει από τότε που είχα το Κ700. Δεν χρειαζόταν να τους ξαναδώ. Αλλά IMO, όταν μιλάμε για απλό κινητό τηλέφωνο, δεν συμβιβάζομαι με κάτι λιγότερο από το ακαριαίο άνοιγμα των φακέλλων.

Η μετατροπή αυτή, έχει νόημα αν μιλάμε για 500 με 1000 SMS, έτσι δεν είναι;

Και το να κάνει το κινητό από 1,5-5 ! δευτερόλεπτα, προσωπικά το βρίσκω υπερβολικά αργό.

Παρόλα αυτά, είναι σίγουρα ενδιαφέρον το link.

Δημοσ.
Tους χρόνους τους είχα διαβάσει από τότε που είχα το Κ700. Δεν χρειαζόταν να τους ξαναδώ. Αλλά IMO' date=' όταν μιλάμε για απλό κινητό τηλέφωνο, δεν συμβιβάζομαι με κάτι λιγότερο από το ακαριαίο άνοιγμα των φακέλλων.

Η μετατροπή αυτή, έχει νόημα αν μιλάμε για 500 με 1000 SMS, έτσι δεν είναι;

Και το να κάνει το κινητό από 1,5-5 ! δευτερόλεπτα, προσωπικά το βρίσκω υπερβολικά αργό.

Παρόλα αυτά, είναι σίγουρα ενδιαφέρον το link.[/quote']

Mα,μιλαμε για 1'' για 400sms πχ σ ενα κινητο

και ειναι μεγαλος χρονος;!; :confused:

Ξεκολλα! Τι να πεις δηλαδη για την καμερα

που θελει 1,5''+ να σωσει μαι φωτο 400κβ;!; :-?

Ολα ειναι σχετικα με αλλα λογια! ;)

Ν.

Δημοσ.

Θα δω αν θα το κάνω και στο Κ800 μου. Άυτή τη στιγμή είμαι στα 393 μηνύματα και συνεχίζει. Πάντως το όριο αυτό που την έσπαγε σε όλα την διαδρομή που έχω κάνει σε SE τηλέφωνα (T610, K700, K750).

Δημοσ.
.... Άυτή τη στιγμή είμαι στα 393 μηνύματα και συνεχίζει...

Ενδιαφέρον αυτό. Το MyPhoneExplorer δείχνει ότι υπάρχει κάποιο όριο στα μηνύματα;

Λες να κατάλαβαν επιτέλους ότι ήταν αστείο το όριο στα SMS όταν πλέον δεν τίθεται θέμα μνήμης;

Δημοσ.

to endexomeno na einai krimeno kanena αθεμιτο logismikoyli toy exete ekeftei?

ola kala alla ειναι ολα τσαμπα.... τιποτα δεν ειναι δωρεαν.... μηπως εχουν κανενα μπακαπ....η τελος παντων καμια εφαρμογη που να κανει πολλαπλες αποστολες....προσοχηστα παιχνιδια υπαρχη προστασια για την αποστολη μηνυματων η προσβασεις στο wap.... σε αυτο που μας προτοινουν δεν υπαρχει δικλιδα ασφαλιας....προσοχη μπορει σε κανα 2 μηνο να αρχισει να στελνει διαφορα μηνυματα η να κανει διαφορα τηλ σε 90..... και καλα εμεις με τις καρτες με τις συνδεσεις τι γινεται????ε?

Δημοσ.

Nομιζω οτι ειναι πολυ τραβηγμενο αυτο φιλε sam sam τα SonyEricsson τα συγκεκριμενα δε εχουν λειτουργικο με την εννοια του να κατσεις να γραψεις προγραμματα και να δουλευουν μονα τους. Τα κινητα αυτα δουλευουν με ο,τι εχουν απο την μαμα τους και οι εφαρμογες java που ο χρηστης ξεκινα...

Νομιζω οτι χανεις την εννοια του freeware υπαρχουν χιλιαδες εφαρμογες χρησιμοτατες και ισως και πιο λειτουργικες απο αντιστοιχες εμπορικες και δε δινεις δεκαρα στον δημιουργο τους, εκτος αν θες να κανεις donate...

Δημοσ.

Ελα ντε! Πολυ αστοχο και offtopic το post σου sam sam!

Τεσπα,το κινητο ερχεται αυριο στα χερια μου με αναβαθμισμενο λογισμικο

και καποιες μικροεπισκευες λογω πεσιματος και θα ξαναπερασω το hack,τους νεους hybrid camera drivers και ξανα προς τη δοξα θα τραβηξουμε! :twisted:

Οι νεοι drivers προσφερουν σαφη βελτιωση στις φωτογραφιες...

Ν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...