insomniaK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Ε ρωτάω... Έφαγες κλήση για στάση ή σταθμευση;;;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 καλα τα ειπες παρεδωσε!γιατι οι δημοι εχουν συνδεθει με τις ΔΟΥ πλεον Γαμώτο, αυτό φοβόμουν. Θα μου τα πάρουν δηλαδή θέλοντας και μη... :-|
kage Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 περισι π με ειχαν γραψει ψυρη κ ειχαν περασει οι 15 μερες πηγα στην τροχαια π ανηκε κ μ παν εχει ληξει δεν την δεχομαι πηγαινε στον δημο...αλλα δεν μ ρχεται se ποια υπηρεσια του Δημου Αθηνων ανηκει κ πληρωναν ολοι εκει τις κλησεις ακομη κ δεκαετιας...
alet Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Κάποιο αστέρι μου είχε πει ότι το διπλοπαρκάρισμα έγινε αυτόφωρο, ισχύει? Μακαρι να εγινε και ελπιζω να διπλασιαστει το προστιμο στο μελλον...Το διπλοπαρκαρισμα ειναι ο ορισμος της γαιδουριας
-nick- Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 [.Παλι καλι που δεν κοψανε κληση για παρανομη στυση.] το αλλο που ακουγεται, οτι αν αφησεις κληση της δημοτικης αστυνομιας απληρωτη δεν γινεται τιποτα ισχυει? χλωμο ακουγεται κ κουφο φαινεται :S
soko Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Έφαγα κ δευτερη κλήση στο κέντρο της Αθήνας από δημοτική αστυνομία σε διάστημα λίγων μηνών, 12 το βράδυ κ χωρίς να ενοχλώ, όλη η περιοχή ήταν για παρκινγκ μονο για κατοικους.. Τελικά στο "τριγωνο" Αθηνάς-Σταδίου-Ερμού οι κωλοδημοτομπατσοι θερίζουν, την προηγούμενη φορά με έγραψαν 1-2 το βράδυ χωρίς πάλι να ενοχλώ κανέναν, ήμουν σε άσχετο μικρό πεζόδρομο που δεν κυκλοφορούσε ψυχή εκείνη την ώρα.. Την προηγούμενη την πληρωσα αλλά με αυτή το σκέφτομαι.. Τι γίνεται τελικά με αυτήν την περίπτωση, όντως έχουν συνδεθεί με τις ΔΟΥ? Διευκρινίζω ότι δεν ανήκω στο Δημο Αθηναίων, θα εχω πρόβλημα αν την γειώσω?
tolis_01 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Μακαρι να εγινε και ελπιζω να διπλασιαστει το προστιμο στο μελλον...Το διπλοπαρκαρισμα ειναι ο ορισμος της γαιδουριας Αν ειμαι κέντρο Πειραιά ή Αθήνα και θέλω να κατέβω να πάρω κάτι (Πλαίσιο συνήθως ), που να το βάλω? Στον μώλο μου?
Typhoon Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Αν ειμαι κέντρο Πειραιά ή Αθήνα και θέλω να κατέβω να πάρω κάτι (Πλαίσιο συνήθως ), που να το βάλω? Στον μώλο μου? Πάρε μετρό ή λεωφορείο.
ave79 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 καλησπέρα... Εχω κλήση , απο πάρκινγ σε Λιμάνι (το λιμενικό με έχει γράψει) ... Εχει περάσει βέβαια πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα απο τότε...την ξέχασα την κλήση ....έχουμε ενημερωση για συνέπειες αν υπάρχουν ? ή απλά μπαίνει στη φορολογια μου ??
Highlander Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 καλησπέρα... Εχω κλήση , απο πάρκινγ σε Λιμάνι (το λιμενικό με έχει γράψει) ... Εχει περάσει βέβαια πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα απο τότε...την ξέχασα την κλήση ....έχουμε ενημερωση για συνέπειες αν υπάρχουν ? ή απλά μπαίνει στη φορολογια μου ?? Είχα κλήση από Λιμάνι το 2003 και το 2005 μου ήρθε στην εφορία.
random Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Οι Δήμοι ,με το έτσι θέλω, δεν πληρώνουν εκεί που χρωστάνε. Να πάνε στην κόλαση. πχ. μόνο ο Δήμος Αρτέμιδας (Λούτσα), χρωστάει 10 εκ. ευρώ στην ΕΥΔΑΠ. Τα εισπράττει μεν απο τους δημότες που ξοδευουν το νερό, αλλα δεν τα αποδίδει στην εταιρεία. Η εταιρεία δεν μπορεί ουτε να κόψει το νερό (θα την πληρώσουν οι δημότες που δεν φταίνε), ουτε να προχωρησει σε κατασχέσεις άλλων πόρων των δήμων (δεν την αφήνουν οι πολιτικοί προϊστάμενοι). ενα μόνο παράδειγμα, το νερό, για ένα μόνο δήμο, έγραψα. Τα ίδια κάνουν όλοι και για άλλες υποχρεώσεις τους.
Sta Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Εγώ πάντως για την κλήση στο λιμάνι της Ραφήνας όπου με έγραψαν το καλοκαίρι του 2006, ακόμα να αντιμετωπίσω τις οποιεσδήποτε συνέπειες. Ελπίζω να μη χρειαστεί ποτέ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Εγώ πάντως για την κλήση στο λιμάνι της Ραφήνας όπου με έγραψαν το καλοκαίρι του 2006, ακόμα να αντιμετωπίσω τις οποιεσδήποτε συνέπειες. Ελπίζω να μη χρειαστεί ποτέ. Δώσε μου τη διεύθυνσή σου να κανονίσω να σου φέρουν σπίτι σου το πρόστιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.