sarisn Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Λοιπόν επειδή έψαχνα όλη μέρα να βρω αυτό που ήθελα αλλά όχι μόνο δεν βρήκα κάτι αλλά μπερδεύτικα και περισσότερο, ιδού το πρόβλημά μου: Έχω μία ταινία χωρισμένη σε 2 αρχεία .avi και 2 αρχεία .srt για τους υπότιτλους. 1) Αυτό που έκανα σε πρώτη φάση είναι να μετατρέψω τα .avi σε .divx ενσωματόνωντας και τους υπότιτλους, χρησιμοποιώντας το AviSub του Trustfm. Τώρα έχω 2 .divx αρχεία με υπότιτλους που δεν ξέρω πως να τα ενώσω . Δοκιίμασα το Easy Video Joiner αλλά δεν τα δέχεται. Κάποια ιδέα κάποιος? 2) Μπορώ να βάλω τους υπότιτλους κατευθείαν στα .avi ΧΩΡΙΣ κάποια μετατροπή (σε .divx ας πούμε που έκανα παραπάνω) ? Εάν ναι, παρακαλώ πείτε μου και το/τα προγράμματα που χρειάζονται. Ευχαριστώ.
kastel Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 1ον. Για να ενσωματώσεις τους υποτίτλους στα avi χρησιμοποίησε το VirtualDub (free). 2ον. Για να ενώσεις τα 2 avi σε 1 πάλι χρησιμοποίησε το VirtualDub. 3ον. Για να ενώσεις 2 υποτίτλους σε 1 χρησιμοποίησε το Subtitle Workshop (free). Η σειρά είναι η εξής: Πρώτα ένωσε τα avi, μετα τους υποτίτλους και μετά ενσωμάτωσε το avi με τους υποτίτλους. Αν θες να γινουν DVD δεν χρειάζεται να ενσωματώσεις τους υποτίτλους με το avi, χρησιμοποίησε ή το WinAvi Video Converter (shareware) ή το ConvertXtoDVD (shareware). Όλοι οι οδηγοί για τη χρήση αυτών των προγραμμάτων στα ελληνικά θα τη βρεις εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=145488
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.