Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το rapidshare.

laantonios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως "μοιράζεσαι" το account σου με κάποιον άλλο (εν γνωσει σου ή όχι) και σας μπλοκάρουν και τους δύο, ή μόνο εσένα; Επίσης μήπως χρησιμοποιείς proxies. Mου είχε βγάλει ένα αντίστοιχο μήνυμα το megaupload ότι η ip μου φαίνεται να κατεβάζει ένα αρχείο - σε περίπτωση που χρησιμοποιω proxies να το δηλώσω ή κάτι τέτοιο (δεν σκαμπάζω και πολλά απο proxies...)

Δημοσ.

δεν χρησιμοποιώ proxy και όντως άρχισε να συμβαίνει -αν και δεν είμαι σίγουρος- όταν περίπου άρχισα να χρησιμοποιώ το μTorrent. Το αυτονόητο φυσικά το έκανα. Έκλεισα το μTorrent αλλα και πάλι τπτ.

Δημοσ.

θα συνιστούσα να κάνεις επαναφορά συστήματος σε κάποια πιο παλιά ημερομηνία.. πρόσεχε όμως θα σβηστεί ότι πρόγραμμα έχεις βάλει από τότε..

Δημοσ.

δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με το pc =>δεν χρειάζεται να κάνω restore. Το rapidshare είναι το μόνο που προκαλεί τη ζημιά. Απο οπουδήποτε αλλού κατεβάζω κανονικά. Anyway thnx

Δημοσ.

Εννοείς να κάνεις ταυτόχρονη χρήση και torrent και rapid;

Αυτό δεν νομίζω να παίζει ρολο γιατί και εγώ χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό ταυτόχρονα το μtorrent (σε upload για αύξηση του ratio) με το rapidget να κατεβάζει εντελώς απροβλημάτιστα.

Δημοσ.

Μηπως ειναι επειδη κρατας την ιδια ΙΡ? Δηλαδη συγνωμη 4 μερες εχεις την ιδια ΙΡ, το ελεγχεις αυτο? Γιατι χρειαζεσαι να το κανεις αυτο? Κανε ενα reset στο ρουτερακι σου, μπορει να στρωσει με την καινουρια ΙΡ...

Δημοσ.

Εκεί θα καταλήξω. Αυτή τη λύση την άφησα για το τέλος. Πράγματι όμως όπως αναφέρω και παραπάνω δεν έχω αλλάξει ip εδώ και καιρό (και υπάρχει λόγος που δεν μπορώ να αναφέρω σε αυτό το forum δίχως να φάω κάτι) ;) .

Δημοσ.
τι κανουμε στο router για να μπορούμε να κατεβάζουμε από το rapidshare συνέχεια?κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση?

Μόλις κατέβάσεις ένα αρχείο απο rapidshare ανοιγοκλείνεις τον router αλλάζει η ip του router και ξανακατεβάζεις και πάλι ανενόχλητος.

Ενοείται οτι κάθε φορά που σε κόβει ο rapidshare κάνεις την ίδια δουλειά!!!!

Δημοσ.
Μόλις κατέβάσεις ένα αρχείο απο rapidshare ανοιγοκλείνεις τον router αλλάζει η ip του router και ξανακατεβάζεις και πάλι ανενόχλητος.

Ενοείται οτι κάθε φορά που σε κόβει ο rapidshare κάνεις την ίδια δουλειά!!!!

οκ!! ευχαριστώ για την διευκρίνηση .

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα και από μένα.Μήπως μπορεί να μου εξήγηση κανείς για της αλλαγές του rapidshare? ήμουν συνδρομητής μέχρι το Μάρτιο και θέλοντας να πληρώσω για 6 μηνο, βλέπω εντελώς διαφορετικά πράγματα.Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τη παίζει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

καλησπέρα και από μένα.Μήπως μπορεί να μου εξήγηση κανείς για της αλλαγές του rapidshare? ήμουν συνδρομητής μέχρι το Μάρτιο και θέλοντας να πληρώσω για 6 μηνο, βλέπω εντελώς διαφορετικά πράγματα.Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τη παίζει?

Δημοσ.

kosta στο παρακατω εχει γινει εκτενης ανάλυση

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=387426

Δημοσ.

kosta στο παρακατω εχει γινει εκτενης ανάλυση

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=387426

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...