Προς το περιεχόμενο

Τα εικονίδια τα επαιξαν...

geokok1981

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικά σημερα τα εικονιδια που εμφανίζονται στο menu με τις ποιο συχνα χρησιμοποιούμενες εφαρμογες (excel, spybot,firefox,etc) άρχισαν να εμφανιζονται με τα χρωματα inverted.

Tο ιδιο ισχυει αν τα δω και μεσα απο τον explorer.

ολα τα υπολοιπα εικονιδια-desktop-γραφικα-φακελοι ειναι ενταξει....

Δοκιμασα restart, απαλοιφη της λιστας (που δεν εχει νοημα αφου και στον explorer ετσι βγαινουν) αλλα τιποτα....

Καμια ιδεα???

από τι ειδα και αλλα εικονιδια (οχι ολα ομως εχουν προβλημα στον explorer .Πολλα dll αρχεια κειμενου, το εικονιδιο του dvd drive....τι γινεται ρε παιδια?

Δημοσ.

αυτα τα αρχεια κειμενου που εχουν αλλαξει τρεχουν κανονικα αν τα ανοιξεις?

αν οχι για κανα ιο φαινεται να ειναι

αν ναι δοκιμασε να αλλαξεις απο τις ιδιοτητες οθονης το μεγεθος των εικονιδιων

Δημοσ.

Για ιο σκαναρω ηδη με οτι εχω κ δεν εχω..ακομα τιποτα.

Τα αρχεια (τωρα εχει γενικευτει σε οτιδηποτε τυπο αρχειου) ανοιγουν μια χαρα παντως.

Αλλαξα οπως ειπες απο τις επιλογες και εβαλα "Χρηση μεγαλων εικονιδιων".

Αυτα που ηταν στην λιστα του start menu εγιναν μεγαλυτερα (λογικο) και εφτιαξαν.

Αλλα εφτιαξαν ταυτοχρονα και ολα τα αλλα στον explorer που ειχαν προβλημα (πιστευω πως μονο συγκεκριμενου μεγεθους ειχαν προβλημα π.χ. αυτο που ειχα σε μεγεθος αναλογο με αυτο ενος shortcut στο desktop ειχε προβλημα αλλα το αντιστοιχο μικροτερο στο start menu (τα πολυ μικρα λεω) ηταν κομπλε)..

Τωρα τι να κανω? Να το γυρισω στο κανονικο ή θα χαλασει παλι?

Απο τι μπορει να ηταν?

Δημοσ.

τυχαινει αυτο

ειχες πειραξει τιποτα θεματα ή εμφανιση?

βαλτα στο αρχικο και πηγαινε στις ιδιοτητες οθονης appearance advanced icon kai allakse ligo to megethos kai tha eisai ok

Δημοσ.

Ναι εχω βαλει το patch tou neowin για να αλλαζω θεματα.

Τα εβαλα στο κανονικο μεγεθος και ειναι οκ.

Ευχαριστώ για την βοηθεια!

Δημοσ.

Gkkrr...με restart ξαναχαλασαν!!!(τα ειχα αφησει στο κανονικο μεγεθος αλλα ειχα βαλει το default theme....)

Θα δω με μεγαλυτερα οπως λες τι γινεται...

Edit:

Τα εβαλα σε 33 μεγεθος.Oλα καλα εκτος απο αρχεια τυπου .dat που εμφανιζει μια μαυρη γραμμη γυρω απο την εικονα του notepad αλλα τι να κανουμε.....

αφου εβγαλα ομως το theme και το patch το εχω βαλει εδω κ 3 μηνες τι το επιασε σημερα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...