Προς το περιεχόμενο

Μέγεθος φακέλου

pusher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ένα φάκελο στον οποίο έχω eBooks σε μορφή ιστοσελίδας όταν τοποθετώ πάνω του το δείκτη του ποντικιού μου λέει: "Μέγεθος: μεγαλύτερο από 529 MB". Στις ιδιότητες βλέπω το πραγματικό μέγεθος στο δίσκο που είναι 697 ΜΒ. Στους υπόλοιπους φακέλους μου, με την τοποθέτηση του δείκτη του ποντικιού πάνω τους, μου λένε απευθείας το πραγματικό μέγεθός τους. Γιατί σε αυτόν το φάκελο παίρνω τη συγκεκριμένη ένδειξη;

Δημοσ.

ενταξει, φαινεται υπαρχουν πολλα αρχεια μεσα στον φακελο και για αυτο αργει να υπολογισει το πραματικο μεγεθος. ετσι απο το να μη σου πει τιποτα, σου λεει μια ενδεικτικη ενδειξη, λογικα μεχρι εκεινο το σημειο εχει υπολογισει το μεγεθος.

Δημοσ.

Μια άλλη πιθανή εξήγηση είναι πως όταν κάνεις hover το mouse πάνω από έναν φάκελο βλέπεις το size κι όχι το size on disk. Ίσως ο συγκεκριμένος φάκελος να έχει πολλά αρχεία μικρού μεγέθους και σε συνδιασμό με ένα σχετκά μεγάλο cluster size να χρειάζεται μεγαλύτερο χώρο στον σκληρό.

Σε περίπτωση που δεν είχε υπολογίσει το συνολικό μέγεθος του φακέλου θα έπρεπε να λέει size larger than...

Δημοσ.

Oxi antonl -den exei sxesi me to size on disk-

apla yparxei ena orio xronou mexri na ypologisei to megethos kai an pragmati o arithmos twn arxeiwn einai megalos, bgazei autin tin endeiksi epeidi den prolabainei se auto to xroniko diastima -kapoy sto registry exei tin rythmisi gia to poso einai auto to xroniko diastima pou exei ws orio -to eixa dei palia, i'll recheck it

Δημοσ.
Oxi antonl -den exei sxesi me to size on disk-

apla yparxei ena orio xronou mexri na ypologisei to megethos kai an pragmati o arithmos twn arxeiwn einai megalos' date=' bgazei autin tin endeiksi epeidi den prolabainei se auto to xroniko diastima -kapoy sto registry exei tin rythmisi gia to poso einai auto to xroniko diastima pou exei ws orio -to eixa dei palia, i'll recheck it[/quote']

Πράγματι ο φάκελος αυτός, στον οποίο παρατήρησα αυτό το φαινόμενο, περιέχει 1.358 φακέλους και 50.452 αρχεία.

Δημοσ.

Συμφωνώ Paulus ότι υπάρχει χρονικό όριο. Απλά αν δεν προλάβει να υπολογίσει το συνολικό μέγεθος σε αυτό το όριο βγάζει "Larger than X MB/GB". Επίσης η ένδειξη εμφανίζει το proprerty size κι όχι size on disk. Ελεγμένα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...