Προς το περιεχόμενο

CROSSFIRE και SLI

pusher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδάκι: Μπαμπά γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι μαύρος; Μπαμπάς: Γιατί οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά χρώματα' date=' ανάλογα που γεννήθηκαν.

Παιδάκι: Και γιατί οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά χρώματα ανάλογα που γεννήθηκαν;

....[/quote']

Υπόψιν η τελευταία ερώτηση έχει και επιστημονική απάντηση που περιλαμβάνει τόσο στοιχεία φυλετικής ερμηνείας, όσο κλιματολογικών συνθηκών κτλ. Επομένως αν έχω κάνει κάποια ερώτηση που στα μάτια του έμπειρου χρήστη φαίνεται γελοία δε σημαίνει ότι δεν είναι και σοβαρή.

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ε' date=' σε αυτήν την περίπτωση, γυρνάς τους sliders που προανέφερες, προς τα αριστερα.

Θεέ μου τι κάθομαι κι εξηγώ...

Αυτό λέω και εγώ! Άρα γιατί να μην υπήρχε κάτι για τα fps;

Γιατί αν υπήρχε ένα slider που καθορίζει τα fps, όλοι θα το είχαμε τέρμα δεξιά...

Πώς μπορώ από το ATI CATALYST Control Center να ρυθμίσω τα fps για τα παιχνίδια;
Σοβαρολογείς τώρα? Προφανώς και δεν μπορείς. Τα fps προκύπτουν απο την ισχύ του υπολογιστή σου. Ήμαρτον...

Άρα να λείπουν εκφράσεις του τύπου: "Ήμαρτον..." και του "Θεέ μου τι κάθομαι κι εξηγώ...". Αν θες μπορείς και να μην απαντήσεις.

Δημοσ.
3. Η επιμονή σου και τα ερωτήματά σου, που δεν πέρνουν ποτέ ικανοποιητική απάντηση αλλά και είναι και συνήθως σε τελείως φιλοσοφική βάση...

Σε ό,τι αφορά εμένα, όπως πιστευω γίνεται εμφανές, το θέμα έχει κορεστεί. Καλή διασκέδαση στους υπολοίπους...

Δημοσ.
Σε ό,τι αφορά εμένα, όπως πιστευω γίνεται εμφανές, το θέμα έχει κορεστεί. Καλή διασκέδαση στους υπολοίπους...

Δε ξέρω αν το θέμα έχει κορεστεί. Ίσως να έχει για όσους δεν αγαπούν το διάλογο και δε μπορούν να τον κάνουν εποικοδομητικό. Αν όντως η κατάληξη σου απ' όσα είπαμε είναι "Καλή διασκέδαση στους υπολοίπους..." λυπάμαι πραγματικά.

Δημοσ.

Σύμφωνα με τη λογική, όλοι θέλουμε το μέγιστο δυνατό frame rate στα παιχνίδια μας. ʼρα γι' αυτό δεν έχει τέτοιο slider ο Catalyst. Τα slider για antialising, anisotropic και ούτω καθεξής είναι διαφορετικής φύσης. Βελτιώνουν την ποιότητα της εικόνας αλλά επιβαρύνουν το σύστημα οπότε είναι λογική η ύπαρξή τους έτσι ώστε ο καθένας να τα προσαρμόζει κατάληλα.

Όπως είπε και ο billpeppas πολλά παιχνίδια έχουν ενσωματωμένη την επιλογή για περιορισμό στο όριο των fps. Ίσως να βάζουν αυτή την επιλογή για λόγους testing, πάντως εγώ δε με φαντάζομαι να μη το ρυθμίζω στο τέρμα. (Πιστεύω πως πια δεν ισχύει ότι και στα παλιά PC. Που όταν έβαζες ένα game σε PC μεγάλης ισχύος "έτρεχε" χωρίς να προλαβαίνεις να παίξεις, και ξεπάταγες από το tower το κουμπί turbo για να γίνει underclock στον επεξεργαστή και να παίξεις σε φυσιολογικές ταχύτητες).

Δημοσ.
1. Άσε καλύτερα αυτούς που εκνευρίζονται να απαντάνε. Εκτός και αν θεωρείς ότι μπορείς να απαντάς εκ μέρους της υπόλοιπης κοινότητας του Insomnia αντιπροσωπεύοντας ορθά τις απόψεις της.

2. Τουλάχιστον για κανά 10λεπτο από τη στιγμή της ερώτησής μου έβλεπα από το προφίλ σου ότι παρακολουθούσες το θέμα και μετά αποσυνδέθηκες.

edit: Οφείλω να παραδεχτώ ότι η απάντησή μου δεν αποκλείει τη δική σου εκδοχή.

3. Για το παρών topic σε παρακαλώ να μου παραθέσεις συγκεκριμένα ερωτήματά μου.

1. Προφανώς και μιλάω μόνο για την αρχοντομουτσουνάρα μου. Αλλά έχω την αίσθηση πως πολλοί συμφωνούν μαζί μου.

2. Ευτυχώς που το κατάλαβες. Γιατί από την προηγούμενη απάντησή μου μέχρι τώρα, ενώ φαίνομαι να παρακολουθώ το θέμα τόση ώρα, πρόλαβα να ρίξω τελικά ένα χοντρό, να σκουπίσω και να σφουγγαρίσω 130 τετραγωνικά. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη για την καθυστέρηση.

Αυτό που θα έλεγα όμως, είναι get a life! Θέλω να πω, ότι (ελπίζω να) υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή σου από το να κάθεσαι να παρακολουθείς πόση ώρα είμαι μέσα σε ένα θέμα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν είναι ακριβώς κάτι που σε τιμά.

3. Δεν χρειάζεται να παραθέσω τίποτα. Σε έχω δει σε αυτό και άλλο ένα topic, όπου οι ερωτήσεις δημοσιεύονται με καταιγιστικό τρόπο, λες και εδώ μέσα είναι IRC. Επίσης, σε έχω δει να δημοσιεύεις πολύ λογικά διατυπωμένες παράλογες ερωτήσεις.

Δημοσ.
Υπόψιν η τελευταία ερώτηση έχει και επιστημονική απάντηση που περιλαμβάνει τόσο στοιχεία φυλετικής ερμηνείας, όσο κλιματολογικών συνθηκών κτλ. Επομένως αν έχω κάνει κάποια ερώτηση που στα μάτια του έμπειρου χρήστη φαίνεται γελοία δε σημαίνει ότι δεν είναι και σοβαρή.

Του δείχνουν το φεγγάρι και κοιτάζει το δάκτυλο!

Νομίζω ότι βρήκαμε μια Πασχαλιά με τεχνολογικά ενδιαφέροντα!

Δημοσ.

Εδώ είναι που ταιριάζει η επιστημονική απάντηση: ΄Έλα μ΄ντε!΄

Δημοσ.

Εδώ είναι που ταιριάζει η επιστημονική απάντηση: ΄Έλα μ΄ντε!΄

Διάβασε τη συζήτησή μου για το θέμα αυτό από την αρχή. Έχουν προηγηθεί πολλά που οδηγούν σε αυτή την ερώτηση και αν δεν τα διαβάσεις τότε σίγουρα καταλήγεις στην απάντηση που δίνεις εσύ. Yπάρχει όμως και καλύτερη απάντηση από τη δική σου:

Σύμφωνα με τη λογική' date=' όλοι θέλουμε το μέγιστο δυνατό frame rate στα παιχνίδια μας. ʼρα γι' αυτό δεν έχει τέτοιο slider ο Catalyst. Τα slider για antialising, anisotropic και ούτω καθεξής είναι διαφορετικής φύσης. Βελτιώνουν την ποιότητα της εικόνας αλλά επιβαρύνουν το σύστημα οπότε είναι λογική η ύπαρξή τους έτσι ώστε ο καθένας να τα προσαρμόζει κατάληλα.

Όπως είπε και ο billpeppas πολλά παιχνίδια έχουν ενσωματωμένη την επιλογή για περιορισμό στο όριο των fps. Ίσως να βάζουν αυτή την επιλογή για λόγους testing, πάντως εγώ δε με φαντάζομαι να μη το ρυθμίζω στο τέρμα. (Πιστεύω πως πια δεν ισχύει ότι και στα παλιά PC. Που όταν έβαζες ένα game σε PC μεγάλης ισχύος "έτρεχε" χωρίς να προλαβαίνεις να παίξεις, και ξεπάταγες από το tower το κουμπί turbo για να γίνει underclock στον επεξεργαστή και να παίξεις σε φυσιολογικές ταχύτητες).[/quote']

Δημοσ.
3. Δεν χρειάζεται να παραθέσω τίποτα. Σε έχω δει σε αυτό και άλλο ένα topic, όπου οι ερωτήσεις δημοσιεύονται με καταιγιστικό τρόπο, λες και εδώ μέσα είναι IRC. Επίσης, σε έχω δει να δημοσιεύεις πολύ λογικά διατυπωμένες παράλογες ερωτήσεις.

Δε θα το λάβω καν σοβαρά υπόψιν μου αν δεν παραθέσεις τεκμήρια. Απορώ για την κατηγορηματική σου άρνηση να κάνεις συγκεκριμένη αναφορά σε κάποια ερώτησή μου. Ακόμη θα υπερασπίζομαι το δικαίωμα λόγου μου και θα παραθέτω τις απορίες μου. Υπάρχει μήπως κάποιου είδους λογοκρισίας στα λόγια σου;

Δημοσ.
Δε θα το λάβω καν σοβαρά υπόψιν μου αν δεν παραθέσεις τεκμήρια. Απορώ για την κατηγορηματική σου άρνηση να κάνεις συγκεκριμένη αναφορά σε κάποια ερώτησή μου. Ακόμη θα υπερασπίζομαι το δικαίωμα λόγου μου και θα παραθέτω τις απορίες μου. Υπάρχει μήπως κάποιου είδους λογοκρισίας στα λόγια σου;

Πάντα πίστευα ότι ο David Duchovny έχει κάπως βλακώδη φάτσα...

Δημοσ.

Ένα συγγνώμη σε όσους χρήστες έγιναν άθελά τους μάρτυρες αυτής της "φιλονικίας". Κρίμα, γιατί το θέμα υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να προσφέρει κάτι περισσότερο τόσο σε αυτούς που συμμετείχαν όσο και σε αυτούς που το παρακολουθούσαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...