Προς το περιεχόμενο

CROSSFIRE και SLI

pusher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατί αν υπήρχε ένα slider που καθορίζει τα fps, όλοι θα το είχαμε τέρμα δεξιά...

Σοβαρά; Και τότε γιατί υπάρχει (στο catalyst control center) slider για το Anti-Aliasing, για το Anisotropic Filtering, για το Mipmap Detail Level και κάμποσες ακόμα ρυθμίσεις; Ξεχνάς την περίπτωση να θέλουμε να αυξήσουμε την απόδοση του παιχνιδιού έναντι της ποιότητας των γραφικών του;

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Νόμιζα ότι στο forum μπορώ ελεύθερα να ρωτάω τις απορίες μου είτε αυτές προκύπτουν από γενικότερη άγνοιά μου πάνω στους υπολογιστές, είτε από άγνοιά μου σε έναν συγκεκριμένο τομέα, τεχνολογία ή ζήτημα. Αν ισχύει κάτι διαφορετικό διορθώστε με. Για την ερώτηση που έκανα για το catalyst control center κοίτα το προτελευταίο μου post. Ίσως να έπρεπε να συμπεριλάβω και τη δυνατότητα ρύθμισης μέσω των settings του παιχνιδιού. Και στο κάτω κάτω γιατί να υποθέσω ότι δε μου δίνετε η δυνατότητα για μια συγκεκριμένη ρύθμιση;

Έχω την εντύπωση ότι το nickname σου δεν είναι τυχαίο, you are here to push people nerves over the limit...

Δημοσ.
Έχω την εντύπωση ότι το nickname σου δεν είναι τυχαίο, you are here to push people nerves over the limit...

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αντιμετωπίσει κανείς μία κατάσταση, οι οποίοι αποτελούν ταυτόχρονα μέτρο της παιδείας των αρχών και των αξιών του ατόμου. Σίγουρα ο εκνευρισμός (ειδικά πάνω από τα όρια) δεν είναι ο καλύτερος!

Δημοσ.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αντιμετωπίσει κανείς μία κατάσταση, οι οποίοι αποτελούν ταυτόχρονα μέτρο της παιδείας των αρχών και των αξιών του ατόμου. Σίγουρα ο εκνευρισμός (ειδικά πάνω από τα όρια) δεν είναι ο καλύτερος!

Ω ναι, είχα δίκιο...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

ε;;;;;;;;;;

Και τελοσπάντων στο συγκεκριμένο topic τι έκανα ή μάλλον τι έγραψα που να προκαλεί εκνευρισμό; Αν κάποιος θεωρεί ότι οι ερωτήσεις μου είναι προσβλητικές, ενοχλητικές, ειρωνικές ή οτιδήποτε άλλο ας μην απαντήσει ή ας με αναφέρει στους moderators.

• Moderators
Δημοσ.

Offtopic αλλα μ εκανες και ξεσκιστηκα στο γελιο

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
Και τελοσπάντων στο συγκεκριμένο topic τι έκανα ή μάλλον τι έγραψα που να προκαλεί εκνευρισμό; Αν κάποιος θεωρεί ότι οι ερωτήσεις μου είναι προσβλητικές, ενοχλητικές, ειρωνικές ή οτιδήποτε άλλο ας μην απαντήσει ή ας με αναφέρει στους moderators.

Ειδικά σε αυτό το ερώτημα KWSN_Men περιμένω απάντηση. Αν κάνω κάτι λάθος θα μου δώσεις τη δυνατότητα να διορθωθώ.

Δημοσ.

Peace :D

Εντάξει, χρειάζεται να τη λέμε και ο ένας στον άλλο καμιά φορά (Γελάμε, παρεξηγούμαστε κλπ.), μην το παρατραβάμε όμως.

Τώρα τι είναι αυτά περί αναφοράς σε moderator και τέτοια; Πολλά έχουν στο κεφάλι τους οι mods, δε χρειάζεται να τους ζαλίζουμε για την παραμικρή παρεξήγηση.

Peace again :D

Δημοσ.
Ειδικά σε αυτό το ερώτημα KWSN_Men περιμένω απάντηση. Αν κάνω κάτι λάθος θα μου δώσεις τη δυνατότητα να διορθωθώ.

Δε ξέρεις τι σε εκνεύρισε; Η αδυναμία σου να απαντήσεις σε αυτό το ερώτημά μου KWSN_Men με κάνει να θεωρήσω τις κατηγορίες σου εναντίον μου ως αβάσιμες και συκοφαντικές. Πάντως αν κάπου έσφαλα σε παρακάλω να μου το επισημάνεις! Μόνο καλό μπορεί να βγει από μια τέτοια υπόδειξη. Αντί να πεις σε κάποιον είσαι εκνευριστικός καλύτερα εξηγησε του το γιατί. έτσι θα τον βοηθήσεις να βελτιωθεί.

Δημοσ.
Peace :D

Εντάξει' date=' χρειάζεται να τη λέμε και ο ένας στον άλλο καμιά φορά (Γελάμε, παρεξηγούμαστε κλπ.), μην το παρατραβάμε όμως.

Τώρα τι είναι αυτά περί αναφοράς σε moderator και τέτοια; Πολλά έχουν στο κεφάλι τους οι mods, δε χρειάζεται να τους ζαλίζουμε για την παραμικρή παρεξήγηση.

Peace again :D[/quote']

Αν κάποιος θεωρεί ότι δημιουργώ προβλήματα στο Insomnia ας με αναφέρει στους Moderators. Το να εκφράζουμε τα προσωπικά μας συναισθήματα δεν είναι καθόλου κακό. Αρκεί να μη γίνεται με εριστικό τρόπο, αλλά καλοπροαίρετα και σε φιλικό κλίμα. Και καμιά προτροπή και συμβουλή στον άλλο για τα λάθη του είναι καλύτερη έναντι μιας αόριστης διαπίστωσης για το ποιον και το χαρακτήρα του. Και στην τελευταία πρότασή μου δώστε σημασία!

Δημοσ.
Πώς μπορώ τότε να βάλω ένα παιχνίδι να παίξει στα 24fps;

Αν το παιχνίδι έχει επιλογή Max FPS @ Options ή σε κάποιο config file ( συνήθως .ini αρχεία μέσα στον φάκελο του game ) ή μέσω της console.

Βάζεις max 24fps και πας για slides...

Δημοσ.
Δε ξέρεις τι σε εκνεύρισε; Η αδυναμία σου να απαντήσεις σε αυτό το ερώτημά μου KWSN_Men με κάνει να θεωρήσω τις κατηγορίες σου εναντίον μου ως αβάσιμες και συκοφαντικές. Πάντως αν κάπου έσφαλα σε παρακάλω να μου το επισημάνεις! Μόνο καλό μπορεί να βγει από μια τέτοια υπόδειξη. Αντί να πεις σε κάποιον είσαι εκνευριστικός καλύτερα εξηγησε του το γιατί. έτσι θα τον βοηθήσεις να βελτιωθεί.

1. Εμένα δεν με εκνεύρισε τίποτα απολύτως. Αλλά τα νεύρα κάποιων σίγουρα θα σπάσουν.

2. Η αδυναμία μου να απαντήσω μπορεί να σημαίνει ότι έχω και ζωή εκτός Insomnia, έχω δουλειές ή πήγα για χοντρό βρε αδερφέ. Πάντως σίγουρα δε κάθομαι πάνω απο το πληκτρολόγιο με το τουφέκι.

3. Η επιμονή σου και τα ερωτήματά σου, που δεν πέρνουν ποτέ ικανοποιητική απάντηση αλλά και είναι και συνήθως σε τελείως φιλοσοφική βάση, μου θυμίζει διάλογο του στυλ:

Παιδάκι: Μπαμπά γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι μαύρος;

Μπαμπάς: Γιατί οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά χρώματα, ανάλογα που γεννήθηκαν.

Παιδάκι: Και γιατί οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά χρώματα ανάλογα που γεννήθηκαν;

....

Δημοσ.
1. Εμένα δεν με εκνεύρισε τίποτα απολύτως. Αλλά τα νεύρα κάποιων σίγουρα θα σπάσουν.

2. Η αδυναμία μου να απαντήσω μπορεί να σημαίνει ότι έχω και ζωή εκτός Insomnia' date=' έχω δουλειές ή πήγα για χοντρό βρε αδερφέ. Πάντως σίγουρα δε κάθομαι πάνω απο το πληκτρολόγιο με το τουφέκι.

3. Η επιμονή σου και τα ερωτήματά σου, που δεν πέρνουν ποτέ ικανοποιητική απάντηση αλλά και είναι και συνήθως σε τελείως φιλοσοφική βάση, μου θυμίζει διάλογο του στυλ:

Παιδάκι: Μπαμπά γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι μαύρος;

Μπαμπάς: Γιατί οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά χρώματα, ανάλογα που γεννήθηκαν.

Παιδάκι: Και γιατί οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά χρώματα ανάλογα που γεννήθηκαν;

....[/quote']

1. Άσε καλύτερα αυτούς που εκνευρίζονται να απαντάνε. Εκτός και αν θεωρείς ότι μπορείς να απαντάς εκ μέρους της υπόλοιπης κοινότητας του Insomnia αντιπροσωπεύοντας ορθά τις απόψεις της.

2. Τουλάχιστον για κανά 10λεπτο από τη στιγμή της ερώτησής μου έβλεπα από το προφίλ σου ότι παρακολουθούσες το θέμα και μετά αποσυνδέθηκες.

edit: Οφείλω να παραδεχτώ ότι η απάντησή μου δεν αποκλείει τη δική σου εκδοχή.

3. Για το παρών topic σε παρακαλώ να μου παραθέσεις συγκεκριμένα ερωτήματά μου.

Δημοσ.
Αν το παιχνίδι έχει επιλογή Max FPS @ Options ή σε κάποιο config file ( συνήθως .ini αρχεία μέσα στον φάκελο του game ) ή μέσω της console.

Βάζεις max 24fps και πας για slides...

Ευχαριστώ billpeppas. Τουλάχιστον μετά από ώρα έλαβα και μια σοβαρή απάντηση!

Δημοσ.
Σοβαρά; Και τότε γιατί υπάρχει (στο catalyst control center) slider για το Anti-Aliasing, για το Anisotropic Filtering, για το Mipmap Detail Level και κάμποσες ακόμα ρυθμίσεις; Ξεχνάς την περίπτωση να θέλουμε να αυξήσουμε την απόδοση του παιχνιδιού έναντι της ποιότητας των γραφικών του;

Ε, σε αυτήν την περίπτωση, γυρνάς τους sliders που προανέφερες, προς τα αριστερα.

Θεέ μου τι κάθομαι κι εξηγώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...