tornado Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Εχω παρει μια storage card για το PDA μου 1 gb. Απο καποια στιγμη και μετα για καποιο αγνωστο λογο η καρτα κλειδωσε, δεν μπορω ουτε να γραψω ουτε να σβησω.... Πως εγινε αυτο??? που να κοιταξω για ενα ξεκλειδωμα??? :confused: γμτ....ι καρτα εχει κλειδωτηρι.... οπως τα παλια φλοπυ... την εβγαλα και την ξεκλειδωσα. (ας το αφησω το τοπικ μηπως και παθει κανεις κατι παρομοιο...)
LEFteriz Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 αν ειναι SD (secure digtal) καρτα , αυτη εχει ενα διακοπτάκι στην αριστερή μεριά για προστασία εγγραφής
tornado Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 ευχαριστω φιλε μου, ναι και εγω αυτο σκεφτηκα και με ενα κλατς εστρωσε!!!
Fidelio Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά έχω κάτι SD κάρτες τις οποιές ο υπολογίστής μου (lap top HP Pavilion zv5000) ναι μεν τις ανοιγει και μου επιτρέπει να σείρω αρχεία απο αυτές προς το PC αλλά δεν μου επιτρέπει να κάνω το αντίθετο , να γράψω κάποια αρχεία δηλαδή στις SD. Μου βγάζει το γνωστό μύνμα οτι έχει προστασία εγγραφής ! Το διακοπτάκι στα πλάγια είναι τσεκαρισμένο οτι έίναι ανοιχτό , επίσης οι ίδιες οι καρτες σε άλλο υπολογιστή μια χαρα δουλεύουν κανέναν πρόβλημα . Το λαπ τοπ μου έχει ειδική θύρα για SD-MS/Pro-MMC-Sm ktl ktl Καποια ιδέα για το πως μπορώ να το αλλάξω αυτο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.