tsomoloko Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Θα ήθελα την άποψή σας για την αγορά καλής μητρικής για Athlon σε 939 socket. Παραθέτω 3 μοντέλα με τις αντίστοιχες τρέχουσες τιμές τους κ θα ήθελα ανάμεσα σε αυτά να μου πείτε τι πιστεύετε θα με καλύψει καλύτερα. Εχω ήδη 2 x 512 μνήμης KINGSTON 400 (νομίζω η value έκδοση τους...) Επίσης έχω ήδη την X1800XT 512 Crossfire Edition Κ αυτά τα παραθέτω για τυχόν γνωστές ασυμβατότητες με τα μοντέλα που ακολουθούν... 1) DFI LANPARTY RDX200 (Northbridge: ATI Radeon Xpress 200CrossFire Southbridge: ATI SB450) -> 197.50 ? 2) SAPPHIRE PURE CROSSFIRE PC-A9RD580 (ATI CrossFire Xpress 3200 RD580+SB450) -> 179.00 ? 3) ASUS A8R32-MVP DELUXE (Northbridge: ATI CrossFire Xpress 3200 Southbridge: ULI M1575) -> 165.00 ? Τι λένε οι εμπειρογνώμονες? Θέλω μια μητρική με σταθερότητα, δυνατότητες για O/C οπως επίσης να μπορεί να δεχτεί την παράλληλη χρήση της onboard κάρτας ήχου με την SB Live μου Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
papabiris Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 το DFI rdx200 το ειχα και δουλεψε μια χαρα με crossfire mode και με δυο διαφορετικους amd και δεν εμφανισε κανενος ειδους προβληματα ασταθειας.ειναι πολυ καλο και πληρως τεκμηριωμενο σε οτι αφορα ο/c αλλα και εξοπλισμο.θαχεις προβλημα με τις κινγκστον ομως λογω ασυμβατοτητας γενικως με value εκδοσεις το οποιο εχω επιβεβαιωσει.για τα υπολοιπα mobos δεν γνωριζω τιποτα
tsomoloko Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Είναι σίγουρο οτι θα είναι ασύμβατες οι Kingston Value με την DFI ? Με την τωρινή μου μητρική (MSI) παίζουν μια χαρά σε Dual Channel Mode... Επίσης απο μια σύντομη ματιά που έριξα στο διαδίκτυο, δεν εντόπισα να λένε για ασυμβατότητα της Kingston VR400X64C3A με το συγκεκριμένο μοντέλο της DFI.
billpeppas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα, Με τα δεδομένα που θέτεις, αποκλείουμε την Asus ( χάλια BIOS, Vc/Vddr steps ελεινά ) και την Sapphire ( που είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση σε μητρικές τον τελευταίο καιρό ). Την DFI RDX200 CrossFire την αποκλείουμε επίσης γιατί έχει το παλιό chipset, και είχε και διάφορα ψιλο-προβληματάκια. Που πάμε τελικά ? Στην DFI LanParty CFX-3200-DR. Απίστευτη μητρική, πλησιάζοντας την τελειότητα θα μπορούσα να πω. Το θέμα με τις μνήμες σου τώρα, είναι fifty-fifty. Με άλλα λόγια οι πιθανότητες να παίζουν κυριλέ ( λέγε με σωστά ) στην μητρικούλα αυτή είναι 50%. Η onboard ήχου θα παίξει μια χαρά με την Live επίσης. Πάντως αυτή η εποχή δεν χαρακτιρίζεται εποχή αναβαθμίσεων. Θα μου πείς ότι στην πληροφορική δεν πάμε με το "θα περιμένω να βγεί αυτό...εφόσον..." αλλά αυτή την φορά, με την αναμονή των Vista, της νέας γενιάς GPUs από nV/ATi και τις νέες πλατφόρμες από AMD & Intel ( ξεκαθαρίζω ότι για AMD δεν μιλάω για το AM2 αλλά για τις 2 επερχόμενες εν Φεβρουάριο & Απρίλιο 2007 ), δεν αξίζει να κάνεις χοντρή αναβάθμιση τώρα. Εγω θα έλεγα να μείνεις όπως είσαι, και να κάνεις υπομονούλα, αναβάθμιση τώρα δεν θα έκανα σε καμία περίπτωση. Καλύτερα μια χοντρή τον Φεβρουάρη-Μάρτη με καλή πολύ-πύρηνη CPU, δυνατή GPU, και 2GBαϊτια RAM ( προσοχή στο ότι δεν αναφέρω τύπο ). Ciao
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 stis Lanparty me to NForce 4 pantws einai...
tsomoloko Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 DFI LanParty CFX-3200-DR. Απίστευτη μητρική' date=' πλησιάζοντας την τελειότητα θα μπορούσα να πω. [/quote'] Μπορείς να μου πείς ένα μαγαζί που την έχει? Να δω κ την τιμή της... Ευχαριστώ.
billpeppas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μπορείς να μου πείς ένα μαγαζί που την έχει?Να δω κ την τιμή της... Ευχαριστώ. Κοιτάζοντας στο skroutz δεν την βρήκα. Δεν ξέρω αν συμπεριλαμβάνονται τα Multirama στο skroutz. Εκτός από εμάς το μοναδικό μαγαζί που πιστεύω ότι θα την έχει φέρει είναι τα Multirama.
ntouzieras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 efoson les oti thes high end gaming exe ipopsin sou kai alles 2x512 ddr min sou pw kalitera 2x1gb ram kai na pouliseis aytes pou exeis
tsomoloko Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Yes...το έχω υπόψιν... Θα δοκιμάσω με τις Kingston που ήδη έχω κ αν δε δουλέψουν με την DFI (όποια τελικά πάρω) βλέπω να χτυπάω το σετ OCZ 1024MB (σε 2 x 512MB) PC3200 EL CL2 PL 400ΜΗΖ DUAL CHANNEL (KIT) κ να ξεμπερδεύω.
S2Katana Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Παντως τη συγκεκριμενη DFI εγω δυσκολευτηκα τοσο πολυ να την βρω που απελπιστηκα και πηγα στην Asus...
MadSurfer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μπορείς να μου πείς ένα μαγαζί που την έχει?Να δω κ την τιμή της... Ευχαριστώ. Στην σελίδα απο τα Multirama υπάρχει πάντως η συγκεκριμένη μητρική, εαν θες κανε τους και ενα τηλέφωνο για να δεις εαν ισχύει.
silencer51 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Την έχουν την μητρική τα Multirama, τουλάχιστον αυτό στη Στουρνάρη. Ειναι όντως πολύ καλή επιλογή. Πρόσεξε μόνο γιατι με τις Kingston Value αν πας σε DFI θα έχεις μεγάλο πρόβλημα...
billpeppas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Που πάμε τελικά ?Στην DFI LanParty CFX-3200-DR. Απίστευτη μητρική' date=' πλησιάζοντας την τελειότητα θα μπορούσα να πω. [b']Το θέμα με τις μνήμες σου τώρα, είναι fifty-fifty. Με άλλα λόγια οι πιθανότητες να παίζουν κυριλέ ( λέγε με σωστά ) στην μητρικούλα αυτή είναι 50%.[/b] Τι λέμε τόσην ώρα ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.