Προς το περιεχόμενο

Πως να βγαλω το tremulous?

geokok1981

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαλα ενα παιχνιδι (κακια η ωρα) το tremulous.

Για την εγκατασταση ετρεξα ενα script με sh ./thegame.run.

Ξεκινησε ενας γραφικος installer που ελεγε να βαλει το

game σε ενα directory και να δημιουργησει ενα symbolic link καπου αλλου.

φωτο με το πως εμοιαζε ο installer εχει εδω (δεν ειναι το ιδιο παιχνιδι).

http://offload1.icculus.org/loki_setup/loki_setup.jpg

Για να το βγαλω υποτιθεται πως τρεχω ενα script uninstall που εχει.

Με διπλο κλικ τιποτα οποτε παω απο terminal δοκιμαζω "uninstall", "sudo sh./ uninstall" αλλα το μονο που επαιρνα ηταν αυτο: "Νο usable uninstaller found.Abording."

Υποτιθεται πως το Uninstall θα επαιρνε πληροφοριες απο ενα αρχειο .loki στο home directory μου το οποιο ομως φαινεται πως δεν υπαρχει (ls -a).

Η εγκατασταση εγινε στα directories:

/usr/local/games/tremulous

/usr/local/bin/tremulous ---> για το symbolic link

και φυσικα υπαρχει στο home το .tremulous.

Ti να κανω??

Πως να το βγαλω χωρις να χαλασω τιποτα αλλο?

Να σβησω απλα το directories του αφου δεν δουλευει το script??

Πειτε ρε παιδια.....

Τρεχω Ubuntu 6.06

Να ανεβασω και το script να δειτε τι κανει μπας και βγαλετε συμπερασματα?

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Πάντως για την πληροφορηση και αλλων χρηστων που μπορει να μην το ξερουν να πω το εξης:

Το συγκεκριμενο παιχνιδι καθώς και καποια αλλα βασίζονται για την αυτόματη απεγκατασταση τους σε ενα αλλο προγραμμα, το Loki uninstaller.

Αυτό καταγράφει και φροντίζει για την εγκατάσταση του ίδιου αλλα και των παιχνιδιών που υποστηρίζει αρκεί να έχει μπει πριν από το παχνίδι.

Μου πήρε καποια ώρα να τα βρω αυτά (αφού στο site του παιχνιδιού ούτε λόγος) αλλά τελικά τα βρήκα. Πάντως εγώ εκανα την απεγκατάσταση χειροκίνητα αναγκαστικά αφού δεν ήξερα για το loki.

Δημοσ.

otan to installation ftiaxnei diko tou directory se styl /usr/local/blabla/ mporeis na to svhneis afova ka8ws exei mono ta dika tou arxeia... to mperdema 8a htan an empaine stous klasikous katalogous /bin/ , /usr/bin/ . /usr/local/bin/ klp... ekei h douleia dyskola ginetai xwris package manager kai h monh lysh 8a htan na deis ti kanei to script, ti evale kai pou to vale wste na ta diagrapseis :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...