Προς το περιεχόμενο

WarRock {Free MMO FPS}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

War Rock is a Free2PlayTM massively multiplayer online, modern tactical first person shooter (FPS) where players have the option to purchase a wide variety of gameplay enhancing items, services, and products.

War Rock�s Open Beta is slated for July, 2006. With the game�s awesome, real-world, weapons, smooth and intuitive controls, and a huge variety of battle-modes, War Rock is a blast for FPS Pros as well as first timers.

Some of the highlighted features include:

EASY TO LEARN

Very low entry threshold, immediate access to action-packed frag-fests, even for casual players.

FREE2PLAYTM

Unique Free2PlayTM access and player options to purchase gameplay enhancing items, services, and products.

FREQUENT UPDATES

Frequent add-ons and updates that include maps, weapons, vehicles, and game-play modes�driven by Player Request.

EFFICIENT SYSTEM

An extremely efficient game engine that allows the incredible graphics and high framerates even on lower-end systems.

VARIETY OF COMBAT EXPERIENCES

Close Quarters Battles between SpecOps teams, Platoon-level firefights in urban areas, or even Combined Arms engagements with Fast Attack Boats, Main Battle Tanks, and Helicopter Gunships, War Rock has everything any FPS-gamer will ever need.

7_large.jpg

8_large.jpg

http://www.warrock.net/

Δημοσ.

ουφ ολόκληρη ιστορία για να γραφτώ και να κατεβάσω το game.περιμένω τώρα στην σειρά...20 min left...

ελπίζω να αξίζει αν και είναι μικρούλι ( 200mb)

Δημοσ.

συνδέομαι και μόλις διαλέξω τι αποστολή θέλω μου λεει οτι το account μου θέλει update...είναι τελικά τσάμπα?

Δημοσ.

Ωραιο ειναι! :mrgreen:

Τα γραφικα τρωγονται ευκολα και απ'οτι δειχνει τρεχει και σε σχετικα παλια μηχανηματα με πολυ καλα frame rates.Ειναι κατι ενδιαμεσα σε CS και Bttlefield(to 1o).To gameplay θελει βελτιωση αλλα οκ ακομα beta ειναι.Ειναι free αν και σου βγαζει λιγο το λαδι μεχρι να το dl και να συνδεθεις.Καλο Global rank system αναλογα με τα kills-deaths,flag captures κλπ.Τι αλλο?Μια χαρα φενεται ειδικα για free αν και οταν θα κυκλοφωρησει κανονικα οποιος πληρωνει θα εχει uber weapons,hp κλπ αλλα οκ....

Ααααα και παιζει αρκετος κοσμος με 1-2 ευρωπαικους servers και 3-4 αμερικανικους στους οποιους ομως ειχα αρκετα καλο ping.Τα υπολοιπα διαβαστε τα στο :

http://www.warrock.net

:mrgreen: :mrgreen:

συνδέομαι και μόλις διαλέξω τι αποστολή θέλω μου λεει οτι το account μου θέλει update...είναι τελικά τσάμπα?

Τς τς τς τς!

Μα ειναι δυνατον να μην τα καταφερνεις ρε n00ba?Η κλεισε FW η ανοιξε tcp : 5340 udp : 5350

Δημοσ.
Τς τς τς τς!

Μα ειναι δυνατον να μην τα καταφερνεις ρε n00ba?Η κλεισε FW η ανοιξε tcp : 5340 udp : 5350

απλά ήταν down o server :P

Δημοσ.
Αν το κατεβασω, θα μπορω να παιξω με μια 56Κ ή ονειρευομαι?

Δεν ξερω ρε φιλε τι να σου πω?

Λογικα δεν θα κανεις δουλεια,ασε που οποια updates βγαλουν θα τα κατεβαζει αυτοματα οποτε θα'χεις προβλημα με μεγαλα files.

απλά ήταν down o server :P

Καλα καλα ασ'τα ψοφια αφου μπηκα καμια ωρα μετα.Πες οτι δεν το εψαξες..... :mrgreen:

Δημοσ.

τελικά μούφα μου φάνηκε...βάραγα ένα παλικάρι μισή ώρα και απο το lag δεν μου έδιχνε ότι είχε πεθάνει και εγώ συνέχιζα να τον βαράω...αποτέλεσμα να τον έχω ήδη σκοτώσει και να μην το ξέρω!!!.

καλό σαν σκέψη αλλά θέλει δουλεία ακόμα...

Δημοσ.
τελικά μούφα μου φάνηκε...βάραγα ένα παλικάρι μισή ώρα και απο το lag δεν μου έδιχνε ότι είχε πεθάνει και εγώ συνέχιζα να τον βαράω...αποτέλεσμα να τον έχω ήδη σκοτώσει και να μην το ξέρω!!!.

καλό σαν σκέψη αλλά θέλει δουλεία ακόμα...

Ναι το πιανει που και που και κανει κατι τετοια :mrgreen:

Εγψ μπαινω κυριως UK server που ειναι ποιο χαλαρος.Lag-αρει πολυ σε πιστες με 20+ ατομα και πολλα οχηματα(ιπταμενα κυριως).

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΤΟ WARROCK ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ PC ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ WARROCK ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ SERVERS.. ΥΠΕΘΕΣΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ WARROCK ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΕΖΑΝ 3 ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ... PLZ HELP.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γεία σας...Το όνομα μου είναι Δαμιανός και είμαι σχεδόν 17...Θα ήθελα να ξέρω αν υπαρχουν ενεργοί παίχτες του warrock... Σκέυτομαι επίσης την δημιουργία μιας νέας ελληνικής clan...Αν είσαι έλληνας και ενδιαφέρεσαι (ή απλώς είσαι έλληνας) μπορεις να επικοινωνήσεις μαζί μου με τους εξείς τρόπους...

Εάν θέλετε να ρωτήστε οτιδήποτε σχετικό

xfire: bugara1

facebook: Damianos Buttner

η απλώς απαντησε μου από εδω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...