Προς το περιεχόμενο

7.7 GB to 2 DVD's... HOW

eon.s60

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Μόλις κατέβασα το Command And Conquer The First Decade και επειδή είναι 7.7 Gb θέλω να το κόψω σε 2 dvd! Γίνετε? Ένα αρχείο image είναι όμως! Καμια ιδέα? Tnks!

Δημοσ.

Δε θα σου παιξει καλα το δισκακι αν το κοψεις στην μεση... Θα σου προτεινα ειτε να το γραψεις σε DualLayer δισκακι ή να το κανεις mount σε ενα εικονικο drive με καποιο προγραμμα οπως το Alcohol 120% ή Deamon Tools και να κανεις απο εκει την δουλεια σου...

Αν θες οπωσδηποτε να το κανεις σε 2 DVD ( που δε στο προτεινω ) αποσυμπιεσε το ISO με το Isobuster ή το PowerISO σε ενα φακελο και με το ματι βαλε τα μισα παιχνιδια στο ενα DVD και τα αλλα μισα στο αλλο και να βαλεις και στα 2 τα μενου του autorun...

Δημοσ.

Το θέμα είναι να μπει το iso όπως είναι σε 2 dvds και ooootan το κάνω install γιατί είναι συλλεκτικό game και για αυτό το κατέβασα, το πετάω στον σκληρό και το φορτώνω στο daemon! Αν και το έγραψα σε dual είναι το πρώτο που γραφει και το φοβάμαι λίγο! 7.7 GB είναι αυτά....

Δημοσ.

Δε εχει καμια διαφορα η διαδικασια με το dual, το μονο που εχει ~3€ το δισκακι... Απλα το μονο που να προσεχεις ειναι να κανεις Burn Image και οχι να γραψεις το ISO ετσι σκετο μεσα στο DVD.

Δημοσ.

Το έκανα το dvd και το πήρα το δισκάκι 2.5 euro για την ακρίβεια! Το έβαλα σαν image όμως μέσα γιατί είχε και κάτι άλλους φακέλους με crack και serials! Το δοκίμασα να βάλω το image από το dvd στο daemon αλλα δεν την πάλεψε!

Αλλα το έκανε κανονικά copy στον hd και το άνοιξε από τον hd κανονικά μετά!

Δημοσ.

Το έχω γράψει σε dual dvd φιλε μου όπως το κατέβασα στον φάκελο του! Απλός δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι όλα πήγαν τόσο έτσι ώστε να το στείλω από τον σκληρό και να είμαι ok γιατί άντε να το κατεβάσεις πάλι... Είπα μήπως γίνετε να το γράψω και αλλιώς!

Δημοσ.

O σωστος τροπος ειναι να κανεις Open απο το nero το ISO σου και να το καψεις απευθειας στο δισκακι... Τωρα ετσι οπως το εκανες το εχεις μεν, αλλα μενει παλι στο ISO μεσα οποτε θελει να χρησιμοποιεις καποιο προγραμμα οπως το Deamon...

Αν θελεις να το φτιαξεις παλι κανε το οπως σου λεω πιο πανω...

Δημοσ.

Πραγματικά δεν με ενοχλεί το ότι θα πρέπει να το κάνω mount με κάποιο πρόγραμμα αρκεί να γράφτηκε σωστά και να το στείλω από τον hd γιατί δεν τα πάμε και πολύ καλά σε hd! Tnks για όλα!

Δημοσ.

Command & Conquer - The First Decade DVD9 to DVD5

1) Create 2 Temp folders on your hardrive.

Name these folders: DVD1 and DVD2

2) Copy everything except the DATA8.CAB to DATA14.CAB files to the DVD1 folder.

3) Copy the DATA8.CAB to DATA14.CAB files, the launcher.dat file and the ''support'' folder to the DVD2 folder.

4) Create another folder/s for any Updates, Serial, Patches and or Cracks etc as there is plenty of space to include the NoCD cracks, and you may also want to include the newly released 1.1 patch that fixed the missing movies from Covert Operations, Red Alert, and the Red Alert Expansion packs.

NOTE: Name this/these folder/s whatever you want.

REMEMBER: You don''t need any new cracks for the 1.1 patch either as it only modifies the games data files!

5) Burn the contents of the DVD1 folder to one DVD5 using any name (Label) you choose.

6) Burn the contents of the DVD2 folder to another DVD 5, again using any name (Label) you choose.

NOTE: You don''t really need a volume label for either DVD.

INSTALLING

Install from the first DVD and when prompted to ''Please insert disk 7, that contains the file data8.cab'', then insert the second DVD and continue installing.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...