Προς το περιεχόμενο

Moneybookers

franki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχει κανει ποτε καταθεση κανεις απο τραπεζικο λογαριασμο στο moneybookers?Ξερετε ποια ειναι η διαδικασια στην καταθεση με το user id?Φοβαμαι μη χαθουν τα λεφτα μου.Ξερετε το κοστος καταθεσης στο τραπεζικο αυτο λογαριασμο της moneybookers ?

Δημοσ.
Πρεπει να ανοιξω ενα λογαριασμο στην alpha bank για να βαλω χρηματα στο moneybookers?

Sosta anoixe ena logariasmo kai meta kane kai aitisi gia mia electron visa pou einai xreostiki oxi pistotiki diladi ean exis xrimata ston logariasmo sou kanis agores gia na min blexis me tis pistotikes , kai kanis kai eggrafi stous moneybookers.

Δημοσ.

Μπορείς να μεταφέρεις χρήματα στο moneybookers μέσω Alpha web banking χωρίς χρέωση. Το έχω κάνει και τα χρήματα εμφανίζονται μετά από περίπου τρεις ημέρες.

Δημοσ.

δεν χρειάζεται να ανησυχείς και να ανοιγεις νέους λογαριασμούς ή να βγάζεις κάρτες....

απο το site των Moneybookers δηλώνεις το ΙΒΑΝ του λογαριασμού σου...απο εκεί και πέρα τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα.... ενα μικρό ποσό αποστέλλεται στο Ελλάντα για να επιβεβαιωθεί ο αριθμός λογαριασμού και να γίνουν οι απαραίτητες συννενοήσεις με την τράπεζα.... όταν ολοκληρωθούν όλες αυτές οι διαδικασίες επιβεβαίωσης....μπορείς απλά μέσα απο τις σελίδες των Moneybookers να δίνεις εντολές για μεταφορές απο/προς λογαριασμούς, πιστωτικές και λοιπά

είναι όλα πολύ αξιόπιστα !

Δημοσ.

Δηλαδη δηλωνω το λογαριασμο μου στο moneybookers και οτι μπανει απο αυτον προστιθεται στο username μου?

Δημοσ.

αν εννοείς το username σου στους moneybookers τότε ναι !!!

αφού πρέπει να κάνεις log in για να κάνεις όλες τις απαραίτητες ενέργειες προφανώς γνωρίζει ήδη το username σου... που κολλάς ? κάτι δεν έχεις καταλάβει...

Δημοσ.

Δεν εχω καταλαβει ακριβως την διαδικασια.Εχω username στο moneybookers.Τωρα εκει δηλωνω καποιο τραπεζικο λογαριασμο και οποτε γινει καταθεση απο το λογαριασμο αυτο μπαινουν τα λεφτα στο Username μου?Γιατi επιμενει στο site της moneybookers οτι πρεπει να δηλωσω οπωσδηποτε κατα την καταθεση μου το ID μου(εναν αριθμο)?Ξερεις ποια ειναι η χρεωση για καταθεση στο λογαριασμο της moneybookers?

Δημοσ.

για να στείλεις λεφτά μέσω τραπέζης, στο site σου λένε τον αριθμό λογαριασμού των Moneybookers στην Alpha Bank !!! οπότε για να βάλεις λεφτά πας σε μια Alpha bank και λες 'θέλω κατάθεση τόσων χρημάτων στον τάδε λογαριασμό' και ζητάς στις Παρατηρήσεις να καταχωρηθεί το id σου....διαρκεί 3-5 εργάσιμες και δεν έχει απολύτως καμία χρέωση.... για να πάρεις λεφτά απο τους moneybookers πίσω σε κάποιον δικό σου λογαριασμό (ή κάρτα) "στήνεις" τη διαδικασία που σου είπα νωρίτερα....ο λογαριασμός αυτός μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε τράπεζα και δεν είναι ανάγκη να είναι καινούριος...αυτή η αντίθετη διαδικασία χρεώνεται 2 ευρώ ανα ανάληψη !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...