DJJordan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Θυμάστε τους πρώτους WDM Drivers για XP της γνωστής CTSBLive; Όταν πρωτοέβαλα τα xp (πριν 4-5 χρόνια ήταν; ) κατέβασα απο την creative τους πρώτους wdm drivers (που είχαν βγει πριν απο τους audigy) όπου χρησημοποιούσα και μέχρι πέρσυ. Δεν τους ξαναχρησημοποίησα επειδή αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα: Ενώ τους έχω εγκαταστήσει πάρα πολές φορές, στο τελευταίο format ήταν αδύνατον να εγκατασταθούν επειδή κόλαγαν απάνω στο setup. Υπάρχει περίπτωση να είχαν ημερομηνία λήξεως; ή χάλασε το cd που τους είχα; Τελοσπάντων, Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ drivers της kx audio αλλά επειδή δεν με εξυπηρετούν (ούτε οι audigy), θέλω να ξανακατεβάσω τους παλιότερους αλλά δε βρίσκω εκείνο το link της creative που τους διέθετε. Ξέρει λοιπόν κανείς που μπορώ να τους βρώ να ξαναδοκιμάσω εγκατάσταση;
Marcos_Aurilius Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Description This hefty download contains the latest drivers and software for Creative Sound Blaster Live sound cards on Windows 2000 or XP. It contains the Creative Live drivers, Creative AudioHQ that allows customisation and control of every aspect of Sound Blaster Live!, Diagnose and Restore Default utilities. Creative updated and released this SoundBlaster driver on Feb 28, 2003. http://files.americas.creative.com/Drivers/Others/1926/LiveDrvUni-Pack(ENG).exe Και το site για όποιον ενδιαφέρεται: http://www.softwarepatch.com/utilities/creativelive3.html
DJJordan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 To 8ema einai oti 8elw tous prwtous dwm drivers kai oxi tous teleftaious, epeidh douleboun kalutera me to hxosysthma mou. Einai peripou 90mb asumpiestoi, 50mb se rar file opws kai tous eixa brei kapote sto link pou psaxnw.
TrObAs Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 koita den einai pisteuo logiko na douleuoun kalitera oi palioteroi drivers mias kai sini8os oi kainourgioi panta exoun kata kalitero.Peran autou eixa kai ego provlima me thn karta ixoun sound blaster live 5.1 kai to provlima mou li8ike katevazontas tous full drivers giro sta 40-50 mb apo to site tis creative legotan kapos etsi creative ...fulldriverpack kati tetoio kai to setup egine kanonika kai ola douleuoun apsoga pali!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Να υποθέσω ότι δοκίμασες τους πρώτους drivers που παρέθεσα και δεν σου έκαναν... Σε αυτήν την περίπτωση, δες εδώ: http://gr.europe.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=1&sOSName=Windows+XP®ion=3&Product_Name=Live%21+5.1&Product_ID=50&modelnumber=&driverlang=1033&OS=10&drivertype=0&x=37&y=10 Αν τα κατεβάσεις όλα, θα σου βγεί ένα πακετάκι περί τα 40-50ΜΒ, όσο δηλαδή και το αρχείο που ψάχνεις (το οποίο πιθανότατα περιλαμβάνει μέσα όλα τα παραπάνω)...
DJJordan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Βασικά το πρόβλημα είναι στο softwere που χρησημοποιώ, καθώς για να δώ dvd με τους πρόσφατους drivers της soundblaster, πρέπει κάθε φορά να ανοίγω τις ιδιότητες ήχου και να επιλέγω πολυκάναλο ήχο. Αυτό δε συνέβαινε με τους πρώτους xp wdm (που ήταν ειδικά για τη live έκδοση της soundblaster), επειδή ήταν επιλεγμένο stereo, αλλά έπαιζε πολυκάναλα. fulldriverpack νομίζω κι εγώ ότι λέγεται αυτοί που ψάχνω. Kαι ήταν 1 αρχείο, τουλάχιστον50mb. Θα δοκιμάσω επίσης και τα άλλα πακέτα, επειδή έχω live αλλά όχι τη 5.1
DJJordan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Τελικά μετά απο πολύ ψάξιμο στο google, βρήκα επιτέλους τους drivers που ήθελα (νεότερους βεβαια), αλλά απέκτησα καινούριο πρόβλημα: Ο ήχος στα παιχνίδια ακούγεται με παράσιτα, λες και ακούγεται απο παλιό δίσκο LP! Ανοίγω directx diagnostics, κάνω direct sound test και ακούγονται πάλι οι ίδιοι θόρυβοι! Πιστεύω πως ούτε με αυτούς τους drivers θα είμαι εντάξει, αλλά: Υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί με ανασυγκρότηση δίσκου; (γιατί θέλει) ή μήπως χρειάζομαι directx update; (έχω το 9 απο τα xp sp2)
silencer51 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δύο πράγματα φταίνε μάλλον: 1) Drivers 2) Θέση της κάρτας σε σχέση με αλλα peripherals στο pc Για δοκίμασε να την βάλεις σε άλλη PCI slot μακριά απο VGA κ.λ.π.
gtsamis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Καλά πόσες φορές κάνεις post για το ΙΔΙΟ πρόβλημα;;;;;;
DJJordan Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Ήθελα να αλάξω όνομα στο post. Sorry, δεν έβρισκα άλλη λύση, μακάρι να μπορούσα να αντικαταστήσω το προηγούμενο post με αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.