xaxa1982 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Μιας και βρήκαμε driver για το reiserfs για Windows και είναι πιο γρήγορο από το ext3, πώς μπορούμε να κάνουμε μια μετατροπή από ext3 σε reiserfs σε ήδη εγκατεστημένο Linux σύστημα? http://rfsd.sourceforge.net/
NoD Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δε νομίζω πως είναι δυνατό κάτι τέτοιο,χωρίς την απώλεια των δεδομένων.
firewalker Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Νομίζω ότι με Total Commander και το ειδικό plugin έχεις access σε Reiserfs. Εκτός αν θέλεις access από Windows explorer.
sleepless9 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Νομίζω ότι με Total Commander και το ειδικό plugin έχεις access σε Reiserfs. Εκτός αν θέλεις access από Windows explorer. Nomizw oti allo rwthsan... Anyway, enas papatzidikos kai xeirokinhtos tropos pou omws 8a doulepsei gia th douleia pou 8elete einai apla na kaneis ena .tar me olo to ext2/3 partition sou, diathrwntas ta ownerships kai ta permissions. To grafeis se ena dvd h to stelneis se allo pc mesw diktyou. Kaneis format se reisferfs me ena livecd kai epanafereis pali ta dedomena apo to tar sto kainourio partition... Alla metatroph opws thn enoeis (xwris backup/restore) de nomizw na ginetai...
firewalker Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Εννοώ ότι το plugin αυτό υπήρχε από καιρό και ίσως θα μπορούσε να έχει Reiserfs από πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.