EKTELESTES Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Πχ. να του δίνεις έναν σκαναρισμένο χάρτη κ την κλίμακα του χάρτη, κ να μπορεί να μετρήσει τις πλευρές συγκεκριμένων τετραγώνων κλπ, π.χ οικοπέδων. ???
realestate Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 για σκαναρισμένο χάρτη δεν ξέρω αλλά για αποστάσεις σε οικοδομικά τετραγωνα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το hellas navigator ( σχεδόν μηδενικές αποκλίσεις )
EKTELESTES Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 να σαι καλά, αλλά δε μου κάνει το Navigator, κυρίως για το Ε9 το χρειάζομαι το πρόγραμμα, για προσωπική χρήση μόνο, να κάνω ένα αρχειάκι ^^
Marcos_Aurilius Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Βασικά, αν το καλοσκεφτείς, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα πρόγραμμα που να μπορεί να μετρήσει την απόσταση δύο σημείων μιας εικόνας σε cm. Μετά, αν έχεις την κλίμακα, κάνεις έναν πολλαπλασιασμό και βρίσκεις την πραγματική απόσταση. Αν και δεν το έχω εγκατεστημένο αυτόν τον καιρό, το Photoshop πρέπει να μπορεί να κάνει measuring μεταξύ 2 σημείων...
pseira Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Me psifiopoisi 8es na kaneis to E9 sou ? nice work....
EKTELESTES Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μάρκο, το σκέφτηκα κ εγω αυτό που λες, έλεγα μήπως το Corel μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Αλλιώς θα το κάνω χειροκίνητα κ θα περάσω τα στοιχεία με το χέρι πάνω στις σκαναρισμένες πλευρές των οικοπέδων. Θα ήταν καλή φάση να τις μετράει μόνο του πάντως ή κάτι αντίστοιχο του Navigator. Να ξεκινάς απο 1 γωνία οικοπέδου-χωραφιού κ να σταματάς όπου θες εσύ κ να σου δείχνει ανα πάσα στιγμή στα πόσα μέτρα είσαι....
EKTELESTES Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Ε, ΟΧΙ !! ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ !! Αυτό ακριβώς που ζητούσα, ΔΕΙΤΕ !! http://www.fieldtrack.net/html/map_measure.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.