Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα που να μπορεί να υπολογίσει πραγματικές διαστάσεις σε χάρτες??

EKTELESTES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πχ. να του δίνεις έναν σκαναρισμένο χάρτη κ την κλίμακα του χάρτη, κ να μπορεί να μετρήσει τις πλευρές συγκεκριμένων τετραγώνων κλπ, π.χ οικοπέδων.

???

Δημοσ.

για σκαναρισμένο χάρτη δεν ξέρω αλλά για αποστάσεις σε οικοδομικά τετραγωνα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το hellas navigator ( σχεδόν μηδενικές αποκλίσεις )

Δημοσ.

να σαι καλά, αλλά δε μου κάνει το Navigator, κυρίως για το Ε9 το χρειάζομαι το πρόγραμμα, για προσωπική χρήση μόνο, να κάνω ένα αρχειάκι ^^

Δημοσ.

Βασικά, αν το καλοσκεφτείς, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα πρόγραμμα που να μπορεί να μετρήσει την απόσταση δύο σημείων μιας εικόνας σε cm. Μετά, αν έχεις την κλίμακα, κάνεις έναν πολλαπλασιασμό και βρίσκεις την πραγματική απόσταση.

Αν και δεν το έχω εγκατεστημένο αυτόν τον καιρό, το Photoshop πρέπει να μπορεί να κάνει measuring μεταξύ 2 σημείων...

Δημοσ.

Μάρκο, το σκέφτηκα κ εγω αυτό που λες, έλεγα μήπως το Corel μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.

Αλλιώς θα το κάνω χειροκίνητα κ θα περάσω τα στοιχεία με το χέρι πάνω στις σκαναρισμένες πλευρές των οικοπέδων.

Θα ήταν καλή φάση να τις μετράει μόνο του πάντως ή κάτι αντίστοιχο του Navigator. Να ξεκινάς απο 1 γωνία οικοπέδου-χωραφιού κ να σταματάς όπου θες εσύ κ να σου δείχνει ανα πάσα στιγμή στα πόσα μέτρα είσαι....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...