Προς το περιεχόμενο

SOS:Με Forthnet δεν εχω ιντερνετ με ΟΤΕΝΕΤ εχω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω 2 accounts ADSL 384/128 (αοριστου χρονου).

Το 1ο FORTHNET & το 2ο OTENET.

Κανω συνδεση στο speedtouch 530 με το account της FORTHNET κανει κανονικα connect αλλα δεν εμφανιζει σελιδες. Εχω περασει τα DNS της FORTHNET αλλα και παλι τα ιδια. Κανω disconnect βαζω το account της OTENET και μπαινει κανονικα σε ολες τις σελιδες (και μαλιστα με τα DNS της FORTHNET).

Εχω σβησει cookies κλπ κλπ απο ΙΕ εχω δοκιμασει και με Mozilla παλι τα ιδια.

Εβγαλα το speedtouch 530 εβαλα επανω ενα usb modem adsl crypto f200 που ειχα παλι τα ιδια.

Πηγαινω στο γραφειο που εχω και εκει αλλο PC και εκει κανει τα ιδια!!!

Αλλες φορες δεν εμφανιζει καμια σελιδα gr ή com αλλες φορες μπορει να εμφανισει μια μονο και αυτη με καθυστερηση.

Μιλησα με FORTHNET και μου ειπαν οτι το account μου ειναι ο.κ απο την στιγμη που κανει connect.

Εχω τρεξει STINGER (MCAFEE), SPYBOT, ADAWARE και στα 2 pc χωρις να ειναι μολυσμενα. Μαλιστα εδωσα και τα 2 accounts σε ενα φιλο και αυτος ειχε το ιδιο προβλημα. Με FORTHNET δεν εμφανιζει σελιδες.

Τι μπορει να φταει βρε παιδια; Καμια λυση υπαρχει;

Δημοσ.

Η forthnet σε βλέπει συνδεδεμένο, όταν τα χρησιμοποιείς? Ping σε σελίδες κάνεις με της forthnet?

-Από ο,τι κατάλαβα...

-η γραμμή δεν φταίει εφόσον συνδέεσαι με ΟΤΕνετ

-το modem δεν φταίει εφόσον έχεις δοκιμάσει 2 διαφορετικά

-το pc δεν φταίει εφόσον το έχεις δοκιμάσει σε δύο διαφορετικά και στου φίλου σου

-ο browser δεν φταίει, εφόσον έχεις δοκιμάσει με ΙΕ και Mozilla

(και πώς να έφταιγαν όλα αυτά δλδ, εφόσον με ΟΤΕνετ μπαίνεις)

Τέσπα, για δες κάνεις Ping σε σελίδες με τις forthnet? Μήπως σε κόβει κάτι απο εκεί... (Το έχω δει με Οτενετ να κόβει, γι'αυτό σε ρωτάω...)

Βάλτους να συνδεθούν με τον λογαριασμό σου και από την τεχν. υποστήριξη της Forthnet, να τον ελεξουν κι αυτοί....

Δημοσ.

Λοιπον μολις δοκιμασα αυτο που ειπες.

Εκανα ping στο http://www.forthnet.gr'>http://www.forthnet.gr και εχω 4 packets lost 100%.

Δοκιμη και με DNS OTENET & FORTHNET καθε φορα.

Με ΟΤΕΝΕΤ και με DNS OTENET & FORTHNET εχω average time 22ms ping στο http://www.forthnet.gr

Δημοσ.

Βλέπεις την ΙΡ της σελίδας? Κάνε ping σε αυτή. Εναλλακτικά, κάνε στο 62.103.157.37 (my.otenet.gr). Αν υπάρχουν απαντήσεις, είναι πρόβλημα DNS. Και ξαναμίλα με forthnet, ζήτα τους να συνδεθούν με τα στοιχεία σου, να δουν αν κολλάει και σε αυτούς. Μάλλον από εκεί είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.

Oxi Dynamic. Εν μερη εντοπισα οτι μου εχουν τυπικα "κλειδωσει" το username.

Πηρα το account ενος φιλου που εχει Forthnet ADSL και το εβαλα στο pc μου και τρεχει κανονικα το ιντερνετ, μπαινει σε ολες τις σελιδες κλπ.

Αν κανω disconnect απο το router και βαλω το δικο μου account δεν μπαινει πουθενα!

Δυο φορες μιλησα με HELP DESK και μου ελεγαν οτι εφταιγαν τα cookies του ΙΕ. Ειναι απαραδεκτοι εκει στην FORTHNET & ασχετοι μαλλον γιατι δεν μπορουν να εξυπηρετησουν αλλα ουτε και να εντοπισουν το προβλημα.

Δημοσ.

Τελικά έβγαλες άκρη? Εφόσον δεν μπορούσες να κάνεις ping σε σελίδες, δεν έφταιγε ο browser. Γι'αυτό σου επέμεινα να τους βάλεις να συνδεθούν και αυτοί, για να δουν το πρόβλημα. Κάπου σε κόβει η forthnet.

Δημοσ.

Οντως ειναι πρόβλημα της FORTHnet.

Στείλε mail στο internet-support at forthnet dot gr και εξήγησε τους τι παίζει, μπας και το δει κανενας τεχνικός γιατι η τηλεφωνήτριες τί να σου κάνουν... :)

Δημοσ.
Οντως ειναι πρόβλημα της FORTHnet.

Στείλε mail στο internet-support at forthnet dot gr και εξήγησε τους τι παίζει' date=' μπας και το δει κανενας τεχνικός γιατι η τηλεφωνήτριες τί να σου κάνουν... :)[/quote']

Εεεε....δεν έχω δουλέψει στη Forthnet, δεν ξέρω τη πολιτική του προσωπικού τους, αλλά πίστεψέ με είναι πολύ σπαστικό να είσαι διαθέσιμη να τους βοηθήσεις και να σου ζητάνε τεχνικό.........:-? Τι δουλειά νομίζεις οτι κάνουν οι κοπέλες σε helpdesk???? Δεν είναι τηλεφωνήτριες, τεχνικοί είναι, όσο κι αν δεν σου γεμίζουν το αυτί !!!:-? Πρέπει να σταματήσει κάποτε αυτή η νοοτροπία, αντρας-τεχνικός, γυναίκα-τηλεφωνήτρια. Μια χαρά την κάνουμε τη δουλειά μας! :evil:

(Δεν είναι προσωπικό το μήνυμα, αφορμή πήρα από σένα για να κράξω αυτή τη νοοτροπία...:) )

Δημοσ.

apo prosopiki empeiria se thema epikoinonias me forthnet, na perimeneis aurio kata tis 12 peripou kapoios na se parei tilefono. elpizo na tous afises tilefono epikoinonias kai na isoun katatopistikos stin perigrafi tou provlimatos sou.

to email einai o kaliteros tropos epikoinonias me forthnet. den perimeneis 1 ora pano apo to tilefono na se paroun, plus se pernoun autoi tilefono tin epomeni mera i an esteiles proi-proi to email sou, tin idia mera.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...