Mac4all Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 μολις πριν λιγο το συστημα σταματησε να bootarei,μιλαμε για D930,asus P5LD2-V,samsung sata2 250gb,WD 200JB,Pioneer DVDRW 110D,video onboard gma 950,1gb Kingmax 667.To συστημα εχει ενα καναλι IDE πανω στο οποιο εχω pioneer kai WD kai sto sata o Samsung,exei εναν ΙΤΕ αλλα δεν τον χρησιμοποιω,επισης δεν εχω floppy..και ξεκιναω,βλεπω πως παγωνει και δεν μπαινει ουτε bios setup,το βγαζω και το κραταω εκτος ρευματος..τπτ,κανω clear cmos ...τπτ,πεταω ολα τα περιφερειακα boot kai μπαινει bios,ωπα λεω...σε λιγο ανακαλυπτω πως ο WD o οποιος για μηνες δουλευε μ αυτο και με αλλο συστημα μπλοκαρει το συμπαν,τον ξεμονταρω και τον βαζω σε Athlon x2 3800+, ιδια κατασταση...ενω τον βλεπω να αναγνωριζεται στο post να γυριζει κανονικα χωρις περιεργους θορυβους παγωνει + τα 2 συστηματα.Μαλλον παει για επισκευη(και τον εχω παρει απο eshop,φτου!),καμια ιδεα κανεις?
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 sigoura me to jumperaki den exei ginei kana lathos?bgale to jumper kai balton mono tou.an sto xanakanei ton girnas piso gia elegxo kai antikatastasi.
Mac4all Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Λοιπον το ζητημα μου λυθηκε,ειπα να κανω την ταρζανια(τελειως κομπογιαννιτικο βεβαια)να αφησω να κανει το post χωρις το δισκο,αφηνοντας μονο τον sata ωστε μολις αρχισε το λειτουργικο τον ενωσα και οχι μονο δουλεψε,πηρα τα δεδομενα μου αλλα του κανα ενα φορματ και πλεον δεν παρουσιαζει απολυτως κανενα κολλημα το συστημα,ολα λυθηκαν δια μαγειας...hdtune kai speedfan τον δειχνουν υγιεστατο ,κανω bench αψογος,κανω error scan ολα καλα,σαν να μη συνεβει τιποτα...
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 afou den egine tipota xirotero kala ise.way to go.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.