billyyo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Γεια σε όλους. Χθες είχα την φαεινή ιδέα να αναβαθμίσω το W800i που έχω μέσω internet από τον υπολογιστή μου, με ένα πρόγραμμα που δίνει η SonyEricsson από το site της. Αφού τελείωσα με επιτυχία - σύμφωνα με το πρόγραμμα - όλα τα μενού μου είναι στα αγγλικά... Στις ρυθμίσεις επίσης δεν έχει άλλη γλώσσα τηλεφώνου εκτός από τα αγγλικά. Τι γίνεται? Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω πριν το πάω στο service?
Mene Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Νομίζω, χωρίς ωστόσο να είμαι σίγουρος, οτι αν ξανακάνεις την αναβάθμιση επιλέγοντας ΕΜΕΑ 3 σαν κωδικό περιοχής, θα είναι μιά χαρά.
sam sam Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 eplos ekanes la8os stin anaba8misi pou epelekses...exo to idio kinito...to site sou parexei 2 anaba8miseis apo oti 8imame....iparxei mia stin eliniki glossa,psakse kalitera kai 8a tin breis....ego pantos tprin 3 mines pou ekana anaba8misi meso tou pc mou eixe kai anaba8misi sta ellinika....
billyyo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω να κατεβάσω το πρόγραμμα αναβάθμισης από το Ελληνικό site της SE και θα σας πω! Μακάρι να έχετε δίκιο.
KOSMAS73 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω να κατεβάσω το πρόγραμμα αναβάθμισης από το Ελληνικό site της SE και θα σας πω! Μακάρι να έχετε δίκιο. κανε ενα master reset και τα ελληνικα θα εμφανιστουν!
KOSMAS73 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Και να ΄ξερα πώς γίνεται το master reset... θα πας ρυθμισεις>γενικες και καπου εκει θα βρεις επαναφορα ολων η κατι τετοιο.
billyyo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 δυστυχώς λέει ότι αν κάνω reset all τότε θα σβηστούν όλα τα δεδομένα μου (εικόνες, μηνύματα κ.τ.λ.). Υπάρχει και το reset settings αλλά μου ζητάει έναν κωδικό lock phone τον οποίο ποτέ δεν έχω ορίσει αλλά δεν δέχεται και κενό κωδικό. (???) Αυτή τη στιγμή κάνω αναβάθμιση με το software που κατέβασα από το Ελληνικό site της SE. Μου είπε ότι το νεότερο λογισμικό είναι ήδη εγκατεστημένο αλλά πάτησα το "Συνέχεια Οπωσδήποτε". Τώρα το εγκαθηστά, για να δούμε!
billyyo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 ΜΜΜΜΜΜ ... Τζιφος Πάλι Αγγλικά μου βγάζει...
KOSMAS73 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 ο κωδικος ειναι 0000. πρεπει να κανεισ το γενικο ομως και θα σβηστουν ολα δυστηχως.
billyyo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Ευχαριστώ! Το να χαθούν οι φωτογραφίες δεν με πειράζει γιατί μπορώ να τις κάνω backup στον υπολογιστή. Θα δω αν μπορώ να αντιγράψω τα μηνύματα στη SIM και αν γίνει τότε θα το κάνω. Αλλιώς θα το σκεφτώ λίγο ... Πάντως το περίεργο είναι ότι μου έχει την Ελληνική γλώσσα ως γλώσσα για να γράφω!
sam sam Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 me tin anaba8misi den sbinei tipota...etsi to lene....me to kainourio logismiko xanonte ola... an sou exei ellinika na grapseis kantou ena format kai ksanapigene stis riumiseis....ayto einai kane tou ena format...kati tetoio moy eixan pei otan toys pira tilefono gia kapio problima.
billyyo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Ετσι σου είπαν από το service (...)? Ουδέν σχόλιο. Πάντως το κινητό βγάζει μήνυμα ότι αν κάνω reset all θα σβηστούν όλα.
sam sam Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Ετσι σου είπαν από το service (...)? Ουδέν σχόλιο. Πάντως το κινητό βγάζει μήνυμα ότι αν κάνω reset all θα σβηστούν όλα. απο το service μου ειπαν να του κανω φορματ..... αυτο που σου ειπα για τα σβησιματα ειναι απο προσωπικη εμπιρια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.