Luxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δεν θελω να μπλεξω με την εγκατασταση codecs. τι μου προτεινετε να εγκαταστησω που να αναπληρωνει την παρουσια τους; πχ ξερω οτι πρεπει να εγκαταστησω τα AC3 Filter, Ffdshow, Divx, Vobsub ( στις τελευταιες τους εκδοσεις; ). τι αλλα χρειαζονται για να μπορω να αναπαραγω σωστα αρχεια μουσικης και βιντεο; ή τουλαχιστον καποιο μικρο πακετο codecs. ειχα εγκαταστησει του k-lite codecs ( full ) και αρχισαν να δημιουργουνται προβληματα.. επισης οταν εγκατεστησα τους xp codecs, ειδα οτι εχει πολυ παλιες εκδοσεις ορισμενων προγραμματων, οπως του ffdshow.. ισως μια basic ή standard εκδοση των k-lite codecs θα ηταν αρκετη; επισης αυτη την στιγμη εχω εγκατεστημενο το vobsub. πριν προσωρησω στην εγκατασταση καποιο πακετου codecs, θα πρεπει να το σβησω πρωτα απο το pc; επισης ενα dixv bundle installer που εχω, αυτο εγκαθισταται μαζι με τους codecs ή οχι;
beastgr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 βάλε το vlc media player. παίζει τα πάντα χωρίς codecs και λοιπές π@π@ριές. Και μάντεψε... είναι εντελώς free. Ακομά παίζει και κομμένες ταινίες, ψιλο-corrupted αρχεία και γενικά ΟΤΙ θέλεις χωρίς να εγκαταστήσεις τίποτα άλλο
k_w_t Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Video lan και μενα η γνωμη μου παιζει επισης και τα αρχεια που δεν εχουν κατεβει ακομα για να ξερεις οτι δεν ειναι fake!
Luxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Μπα, δεν μου αρεσει. μιλαω κυριως για dvd και divx ταινιες. και γενικα τι να το κανω σκετο το vlc χωρις να εχω τιποτα αλλο μεσα; πχ το vobsub ειναι χρησιμο για να κανω ρυθμισεις σε υποτιτλους.. δεν ζηταω καποιο video player.
Dreamstorm Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δεν χρειάζεται να έχεις κάτι παραπάνω στον υπολογιστή σου. Με αυτά που έχεις βάλεις στο 95 % των περιπτώσεων είσαι οκ. Τώρα αν κάποιο video θέλει κάτι ξεχωριστό, απλά κατέβασε το. Μην γεμίζεις το μηχάνημα με packs, που τα περισσότερα ίσως να μην τα χρησιμοποιήσεις ποτέ. Ακόμα και το vobsub (όσο αφορά την αναπαραγωγή υπότιτλων) , imο είναι ψιλοάχρηστο από τη στιγμή που πετάς τους subs πχ στο bsplayer τους ρυθμίζεις όπως θες από εκεί , με τις ίδιες περίπου επιλογές (fonts, time correction , size κτλ).
mohic4n Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Egw bazw panta ta last twn : XviD, DviX kai AC3. Kai MONO auta kai pote paketa. Epishs prosexw sthn egkatastash tou XviD na 3etikarw thn epilogh na kanei support allous codecs. An de to kaneis parathreis psilokollhmata sthn anaparagwgh tou video.
sret Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 ψαξε για ffdshow,μια απο τις τελευταιες version οχι αυτη που εχει στο sourceforge αποκοδικοποιει τα παντα απο video και ηχο και εχει πολλα φιλτρα.
Luxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 δλδ να μην βαλω κανενα πακετο codecs; αυτη την στιγμη δεν εχω τιποτα και απλα θελω το καλυτερο για την αναπαραγωγη βιντεο και μουσικης.
KenZone Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 k-lite mega codec pack gia na paizeis kai .mov kai real time arxeia xwris tous players tous apo codecguide.com
Luxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 μαλλον δεν θα εγκαταστησω codecs. λοιπον κατεβασα τα vobsub 2.23, divx pro 6.25. το AC3 μαλλον δεν θα το εγκαταστησω αφου εχω ακουσει οτι δημιουργει προβληματα στον ηχο. επισης αφου εχω εγκαταστησει το Divx, γιατι να εγκαταστησω και το Xvid; προσφερει κατι παραπανω; τωρα κατεβασα και μια εκδοση του FfdShow με ονομα ffdshow-20060526-rev2546. η πιο προσφατη ειναι; πχ στο bsplayer τους ρυθμίζεις όπως θες από εκεί , με τις ίδιες περίπου επιλογές (fonts, time correction , size κτλ).μπορω και το μεγεθος; που βρισκεται αυτη η επιλογη; η εκδοση του BsPlayer που εχω ειναι η 1.42 pro και δεν την αλλαζω.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Επειδή φαίνεσαι τρομερά μπερδεμένος/ανενημέρωτος: Οι codecs είναι απαραίτητοι για την αναπαραγωγή κωδικοποιημένων αρχείων πολυμέσων, όσο απαραίτητοι είναι και οι οδηγοί, για την λειτουργία των συσκευών του Η/Υ σου... Αν δεν εγκαταστήσεις, δεν θα μπορείς να δείς τα αρχεία που έχουν κωδικοποιηθεί με αυτους, και εναλλακτικές δεν υπάρχουν. Κάποιοι codecs (π.χ. για τα .mp3) υπάρχουν ήδη στο λειτουργικό σου. Κάποιοι άλλοι, όπως οι divx και xvid (διαφορετικοί, ο πρώτος αναπαράγει μόνο τα δικά του, ο δεύτερος και των δύο) δεν υπάρχουν στο λειτουργικό, οπότε τους κατεβάζεις και τους περνάς. Το VobSub είναι άσχετο με το θέμα...
Luxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 αλλα υπαρχει σε ορισμενα πακετα με codecs.. λοιπον εγω με αυτα που εχω εκγατασταση ειμαι ενταξει; με το divx και το ffdshow. ή χρειαζομαι και κατι αλλο;
KenZone Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 oxi mexri na sinadiseis video p na min paizei me auta p exeis idi to codec pack einai kali lisi padws .... apofeugodai kaka conflickts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.