Προς το περιεχόμενο

Κάποιο πρόγραμμα για υπολογιστή για pdb αρχεία?

diachiristis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ma ti n00biko post . oloi edw xrisimopoiume to Adobe Reader 7

newbie μάλλον βλέπω εσένα αγαπητέ.

άλλο τα pdb που είναι η συνηθέστερη μορφή ebook για pdas και άλλο τα pdf.

Δημοσ.

Δοκίμασες το mobipocket και δεν ανοίγει το pdb αρχείο;

Μήπως είναι secure λόγω drm? Ή έχει φτιαχτεί με κάποιο proprietary τρόπο και απλά έχει κατάληξη pdb?

Δοκίμασε και το μBook. http://www.gowerpoint.com/

Αλλά αν δεν έπαιξε με το mobipocket, χλωμό το βλέπω και αυτό.

Δημοσ.

τα δοκίμασα όλα. ακόμα και αν έχει φτιαχτεί proprietary τρόπο πως γίνεται να έχει άλλη κατάληξη από αυτό που πραγματικά είναι? μπορώ να κάνω κάτι άλλο?

Δημοσ.
τι είναι το drm?

Digital Rights Management.

Και γίνεται να έχει φτιαχτεί με proprietary τρόπο και να έχει κατάληξη pdb αλλά να μην ανοίγει από άλλον ebook reader. Τα pdb που δημιουργούνται από το iSiloX, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν ανοίγουν σε άλλο reader. Βγάζουν σκουπίδια.

Ίσως πρέπει να το κάνεις export σε html από το iSilo, αν έχει αυτή τη δυνατότητα. Επειδή και εμένα δεν μου άρεσε το iSilo δεν θυμάμαι αν μπορεί να κάνει export.

Και για τελευταία φορά ρε παιδιά, ο άνθρωπος ρωτάει για pdb όχι pdf

Δημοσ.

Και γίνεται να έχει φτιαχτεί με proprietary τρόπο και να έχει κατάληξη pdb αλλά να μην ανοίγει από άλλον ebook reader. Τα pdb που δημιουργούνται από το iSiloX' date=' είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν ανοίγουν σε άλλο reader. Βγάζουν σκουπίδια.

Ίσως πρέπει να το κάνεις export σε html από το iSilo, αν έχει αυτή τη δυνατότητα. Επειδή και εμένα δεν μου άρεσε το iSilo δεν θυμάμαι αν μπορεί να κάνει export.

Και για τελευταία φορά ρε παιδιά, ο άνθρωπος ρωτάει για pd[b']b[/b] όχι pdf

είναι πολύ ηλίθιο πρόγραμμα το iSilo. και ούτε έχει δυνατότητα για export από αυτή τη βλακεία. οπότε, μένω με αυτό?

και ναι, μιλάω για pdb και όχι για pdf

Δημοσ.

Αν δεν σ'ενοχλει ποσταρε το εδω για να το ανοιξω και να σου πω τι ειναι.

Αν θες κατι στα γρηγορα ανοιξε το στο Notepad και δες αν δειχνει μηπως γραφει ισιλο ή τιποτα αλλο.

Τα pdb ειναι τα database αρχεια στο PalmOS και μπορει να ειναι τοσο ενα αρχειο iSilo οσο και μια βιβλιοθηκη για διαφορα ιατρικα προγραμματα.Ειδικα αν κατεβασες καποιο ιατρικο,πχ Harisson etc δεν ανοιγει με ισιλο πιθανοτητα.

@ punky: συναδελφικους palm χαιρετισμους. :)

Δημοσ.
είναι πολύ ηλίθιο πρόγραμμα το iSilo. και ούτε έχει δυνατότητα για export από αυτή τη βλακεία. οπότε' date=' μένω με αυτό?

και ναι, μιλάω για [b']pdb[/b] και όχι για pdf

Μήπως το iSiloX που είναι η εφαρμογή για δημιουργία pdb μπορεί να κάνει export? Δεν θυμάμαι. Το σκέτο iSilo, είναι μόνο reader.

@ punky: συναδελφικους palm χαιρετισμους. :)

cheers mate :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...