user-64 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 αν εβγαιναν τα παιχνίδια σε LInux θα έβαζα LInux αζητητη ενταξει δεν λεω στην αρχη τα format θα επεφταν βροχη λόγω αμαθειας αλλα απο ένα σημειο και μετα θα πέταγα όπως πεταν οι περισσοτεροι που ξέρουν να δουλεύουν τα βλ@μένα παράθυρα
anthony_crete Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 τι ακριβως κανει το Acronis True Image ? oti kai to ghost.. krataei to disko se ena image kai meta mporeis na to pareis kai se 3 lepta xoris format epanaferei to mixanima opos itan..alla einai pio grigoro apo to ghost!! kai to pio gamato??? stinei pc apo mono tou mesw diktiou kai apla tou les poia ip na stisei!!!!!!!
pablo_esobar Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 μια φορα ειχα βαλει το κινητο μεσα στο κουτι με επερνε καποιος και ο δισκος εγινε πουτ@ν@ για να στρωσει του χα κανει 3 αργα φορματ
x_vagos_x Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 ego piga kai allaksa tin logon screen me to logonstudio tis stardock... min ta rotate ti egine... :evil: vazo tin logon screen kanonika... kano epanekkinisi na tin do... :???: mou vgazi ena minimataki poy leei oti kati den pai kala :-| kano epanekkinisi :| den anigi ksanaprospatho kegete i trofodosia mou :evil: mirotate gia to telefteo, den to epsaksa... afto egine tin teleftea fora... alloi logoi einai oii, trojans, fortomeno sistima poy sernotan kai fonaze voithia apo otan to aniges ospoy na ton klisis, allagi hardware ktl ktl... :twisted: tespa, kai eis alla me ygeia !!!
deathlok Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 pitsitikas anoigi to laptop blepei oti exei password kai anti na to klisi kanonika travaei tin briza (den ixe pano bataria to laptop) e meta apo afto den ebena win me tpt o diskos kolasi den diavazotan me tpt kai apo pouthena opote....nai nai kala mantepsate format.
mprou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Format κανω καθε Χριστουγεννα, Πασχα και Καλοκαιρι για να στανιαρει. Επισης εχουν υπαρξει φορες που εχω κανει format γιατι απλα δεν ειχα κατι αλλο να κανω και ηθελα να περασει η ωρα...(ΚαΨιΜοΟοΟ...) :mrgreen:
silencer51 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δεν μου έχει χρειαστεί ποτέ να κάνω φορμάτ για να λύσω κάποιο πρόβλημα σταθερότητας κ.λ.π. Οι μόνες φορές που κάνω φορμάτ ειναι οταν αλλάζω το raid array μου... Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατι να κάνεις 3-4 φορές το χρόνο φορμάτ, εγώ με εγκατάσταση 1,5 χρόνου π.χ. είμαι full σταθερός, loading XP με 2 περάσματα της μπάρας, pagefile < 300 mb κ.λ.π...
mprou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 εχει να κανει καθαρα με το ποσο ταλαιπωρια ριχνεις στα win και κατα ποσο τα συντηρεις σωστα. Αμα καθε μερα βγαζεις και βαζεις προγραμματα, πειραζεις τα win σου ολη την ωρα και δεν μπαινεις στον κοπο για μια τυπικη συντηρηση, σε μια εβδομαδα σερνεται. βεβαια εχει να κανει και με το ποσο ψειρας εισαι.πχ: ΠΩΠΩ ΕΚΑΝΕ ΜΙΣΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΜΠΕΙ WIN. FORMAT FORMAT!!! Αναλογα...
yorgosd Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 evala linux kai meta arxise na xtipaei o diskos me to partition....
xaxa1982 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Πολύ απλά! Δεν κάνω format στα Windows, γιατί έχω βάλει Linux και κάνω format στο Linux μόνο για αλλαγή διανομών... :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.