danaos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Εγώ είχα να κάνω format 2 χρόνια... Από τη στιγμή που είδα ότι το norton γονάτιζε το σύστημα, αποφάσισα να ξεφορτωθώ οτιδήποτε είχε να κάνει με symantec... Έβαλα nod32, Πέταξα το winfax και επέστρεψα στο απλό της MS, πέταξα και το ghost... Πάνω στην προσπάθειά μου όμως να καθαρίσω και τη registry (με πολύ προσεκτικά βήματα), έγινε η ζημιά και δεν ξεκίναγε το pc. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η symantec διεισδύει παντού στη registry και είναι εξαιρετικά δύσκολο να την ξεβρομίσεις... Η διαφορά ταχύτητας πριν και μετά βέβαια δεν παίζεται... Βέβαια δεν είμαι μαζοχιστής να ευχαριστιέμαι τα format γι' αυτό εύχομαι να μην το ξαναχρειαστώ σύντομα...
Blackie Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Simer apao gia forma alla exo ena problem sto boot up!!! A kai o logos pou tha kano format eine oti mou hackaran to msn!!! Αν δε γίνομαι αδιάκριτος, πως κατάλαβες πως σου έκαναν hack το MSN;
shodan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Win32Pinfi.... Αυτό το καταραμένο ζωήφιο με αξώθησε σε format.
forgotten Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 με αναγκασε να κανω format ενα προβλημα με την κατανομη χωρου .ενω ο σκληρος ηταν 80 το pc το εδειχνε 50gb ετσι εκανα format και ελυσα την παρεξηγηση
geovard Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 τι ακριβως κανει το Acronis True Image ? Μα ακριβώς αυτό πού δηλώνει το όνομά του.Αληθινό backup.Μακράν το καλλίτερο πρόγραμμα.Δεν μού απέτυχε καμμία φορά ως τώρα.
headbanger Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 λόγο "αλόγων" από μη εξεραιτέα crack site... :-X τέσπα το φορμά τ δν με καίει.. ότι θέλω το χω σε 2 άλλους σκληρούς και στο λίνουξ μου...( /home FTW).. μόνο τα games χάνω... EDIT: acronis true image +1...kalitero apto ghost imho
adi32 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η symantec διεισδύει παντού στη registry και είναι εξαιρετικά δύσκολο να την ξεβρομίσεις... συμφωνω απολυτα στο παρελθον ειχα παθει τα ιδια με τα βρωμοπρογραμματα της Symantec
getty Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Όχι εγώ αλλά ένας φίλος επειδή δε λειτουργούσε το lan, δε μπορούσε να το settarei σωστά οπότε απο συνήθεια του έκανε και ένα format!
hexadecimal Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Παντα κανω format καθε 5-6 μηνες και καπου εδω ειναι και η ωρα να κανω...
mitsos! Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Loipon, ekana format epeidh alla3a mhtrikh sto 2o pc kai emfanize mynhma gia energopoihsh otan 3ekinagan ta Win (sthn epilogh xrhsth). Otan pataga "Nai" mou emf. oti ta Windows exoun eidh energopoih8ei alla otan pataga ok me petage pali sthn epilogh xrhsth ki otan prospa8ousa na synde8w mou 3anaemfanize to idio mynhma... kai pali ta idia!
jordfarra Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 έχω κάνει πολλά φόρματ... ... επειδή έχω βάλει windows!
pusher Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 έχω κάνει πολλά φόρματ... ... επειδή έχω βάλει windows! Άκρως ενδιαφέρουσα παρατήρηση!
nuxx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Τελευταια φορα που εκανα format ηταν οταν πρωτοβγηκε το ServicePack2. Το εκανα install, μου τα γ@μησε ολα και απο τοτε εχω XP pro με ServicePack1 και ολα πανε super..
greekboy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 ego epidi to pc sernotane kiriolektika....gia na fantastite oti gia na mpi stin epifaneia ergasias kai na arxiso na kano oti thelo ekane peripou 3,5-4 lepta!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.