nontasg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 1) Ναι' date=' στο σταθερό σε παίρνει 2) Όντως αξίζει τα 3cents του αφού μιλάς όσο θες μ'αυτα 3) Το Jajah (http://www.jajah.com) κάνει την ίδια δουλειά και εφ'όσον και ο άλλος είναι μέλος και έχει δηλώσει το σταθερό του, δε σε χρεώνει τίποτα! Αν και από βλακεία μου δεν το χρησιμοποιώ γιατί έχω βολευτεί με το voipbuster.. Επειδή έχω ήδη περάσει τους πάντες στο addressbook και τους καλώ με ένα κλικ ενώ με το jajah θα πρέπει να μπαίνω στο site κλπ κλπ κλπ και φυσικά να τους πω να γραφτούν ή να φτιάξω ένα account για τον καθένα για να καλώ τζάμπα. Όπως και να χει... VOIP RULES REEEEEEEEEEEEEEE :twisted::twisted::twisted:[/quote'] Η τελευταία έκδοση του voipbuster έχει επιλογή για απευθείας web activated calls χωρίς να μπαίνεις στη σελίδα της εταιρίας.Αυτό που κάνανε ήταν πολύ καλή μαγκιά... :) ,γιατί παλιότερα ήταν σπαστικό να μπαίνεις συνέχεια στη σελίδα τους για να κάνεις αυτές τις κλήσεις...Επίσης έβαλαν και τα μηνύματα και είναι τζάμι το προγραμματάκι.:twisted: :twisted: Το μόνο κακό στην όλη υπόθεση είναι το ότι έβαλαν χρέωση στις κλήσεις αυτές,αλλά και πάλι είναι πολύ μικρή.Επίσης και το μήνυμα είναι πολύ φθηνό,μόλις 5 λεπτά το ένα.
sleepless9 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Η τελευταία έκδοση του voipbuster έχει επιλογή για απευθείας web activated calls χωρίς να μπαίνεις στη σελίδα της εταιρίας.Αυτό που κάνανε ήταν πολύ καλή μαγκιά... :) ,γιατί παλιότερα ήταν σπαστικό να μπαίνεις συνέχεια στη σελίδα τους για να κάνεις αυτές τις κλήσεις... Αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιώ αυτό και όχι το Jajah παρ'όλο που θα γλίτωνα τα 0.03 ...
nontasg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιώ αυτό και όχι το Jajah παρ'όλο που θα γλίτωνα τα 0.03 ... Να σου πω,το jajah έχει καλή ποιότητα φωνής???Γιατί σε μένα στο voipbuster στις web activated calls μου κάνει κάτι προβληματάκια μερικές φορές με ποιο συνηθισμένο τον αντίλαλο στη φωνή μου....Ο συνομιλητής μου δεν έχει αυτό το πρόβλημα πάντως....:neutral: :neutral: Πάντως γενικά το voip είναι επανάσταση!!Ξέρεις πόσα λεφτά έχω γλυτώσει με αυτό???Ούτε συζήτηση......:twisted: :twisted:
sleepless9 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Να σου πω' date='το jajah έχει καλή ποιότητα φωνής???Γιατί σε μένα στο voipbuster στις web activated calls μου κάνει κάτι προβληματάκια μερικές φορές με ποιο συνηθισμένο τον αντίλαλο στη φωνή μου....Ο συνομιλητής μου δεν έχει αυτό το πρόβλημα πάντως....:neutral: :neutral: Πάντως γενικά το voip είναι επανάσταση!!Ξέρεις πόσα λεφτά έχω γλυτώσει με αυτό???Ούτε συζήτηση......:twisted: :twisted:[/quote'] Ελάχιστα το χρησιμοποίησα αλλά είχε πολύ καλή ποιότητα και (ίσως να ήμουνα απλά τυχερός) δεν είχε επιστροφή φωνής (!!). Δοκίμασέ το! Με το που μπαίνεις στο site εχει trial call έτσι απλά χωρίς να χρειάζεται να γίνεις μέλος. Για ό,τι απορίες έχει κι αυτό το δικό του thread στο φόρουμ.. Όσο για λεφτά, ούτε συζήτηση! Μέχρι στιγμής όλα αυτά μου χουν σώσει κάτι δεκάδες ευρώ και συνεχίζουμε
nontasg Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Ελάχιστα το χρησιμοποίησα αλλά είχε πολύ καλή ποιότητα και (ίσως να ήμουνα απλά τυχερός) δεν είχε επιστροφή φωνής (!!). Δοκίμασέ το! Με το που μπαίνεις στο site εχει trial call έτσι απλά χωρίς να χρειάζεται να γίνεις μέλος. Για ό' date='τι απορίες έχει κι αυτό το δικό του thread στο φόρουμ..Όσο για λεφτά, ούτε συζήτηση! Μέχρι στιγμής όλα αυτά μου χουν σώσει κάτι δεκάδες ευρώ και συνεχίζουμε [/quote'] Το είχα δοκιμάσει πριν λίγους μήνες,απλά δεν ξέρω τώρα πια τι παίζει με αυτό...Το έχουν κάνει στυλ voipbuster αν κατάλαβα σωστά ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.