antonl Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Όχι, δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Παρόμοιο setup έχω κι εγώ.
De@th L0rd Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Στη MSI neo 4 Fi Που έχω έχει πρόβλημα το ανεμηστήρι του Northbridge και δεν μπορώ να βρώ ανταλλακτικό πουθενά γιατί η απόσταση ανεμιστήρα-κάρτας γραφικών είναι μηδενίκη και το fan μικροσκοπικό.Αναγκαστηκά περιμένω μήπως καεί το Chipset να την αλλάξω με εγγύηση.Αν κάποις έχει κάποια ιδέα Plz help.
tolis86 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 εμενα δε με χαλαει τιποτα. η επεξεργαστικη ισχυς του η/υ μου μου φτανει μια χαρα. αμαν με τη πληση εγκεφαλου και τον καταναλωτησμο. πριν λιγο καιρο δε μαρεσε η οθονη και την αλαξα. αυτο.και το κουτι που μαρεζε μεν(hec 6a19 black) αλλα μαρεσε πιο πολυ το antec p180black οποτε εκανα την αλαγη. δε σκοπεβω να κανω αλλη αναβαθμιση στο εγγυς μελλον.
S2Katana Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Nαι οκ, εχεις δικιο σε οτι λες.Απλα ειναι λιγο χαζο να εχω Χ2 επεξεργαστη και εναν παναρχαιο IDE για HDD. @antonl σε ευχαριστω!
makellarispn Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Τι είναι καλύτερο από ένα PC? Ένα καλύτερο PC Δοκίμασε να αλλάξεις τις RAM και να βάλεις μικρότερο CAS LATENCY όπως σου είπαν και οι άλλοι.Κατά προτίμιση 2
antonl Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Τι είναι καλύτερο από ένα PC?Ένα καλύτερο PC Δοκίμασε να αλλάξεις τις RAM και να βάλεις μικρότερο CAS LATENCY όπως σου είπαν και οι άλλοι.Κατά προτίμιση 2 Πρώτα από όλα καλωσόρισες . Πραγματικά πιστεύεις ότι θα δει ουσιαστική διαφορά σε κάποια εφαρμογή (εκτός των benchmarks) με αυτή την αλλαγή, που αξίζει το κόστος; Επίσης δε βρίσκω σε ποια ερώτηση αντιστοιχή η -καλοπροαίρετη- πρότασή σου. Υποθέτω πως απευθύνεσαι στον S2Katana μιας κι έχει DDR κι όχι DDR2 -που δεν παίζει σε CL2-.
FocusX Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Στη MSI neo 4 Fi Που έχω έχει πρόβλημα το ανεμηστήρι του Northbridge και δεν μπορώ να βρώ ανταλλακτικό πουθενά γιατί η απόσταση ανεμιστήρα-κάρτας γραφικών είναι μηδενίκη και το fan μικροσκοπικό.Αναγκαστηκά περιμένω μήπως καεί το Chipset να την αλλάξω με εγγύηση.Αν κάποις έχει κάποια ιδέα Plz help. Άστα να πάνε, έχω ακριβώς την ίδια μητρική και το ίδιο πρόβλημα με σένα. Στο site της MSI προτείνουν την Vantec Iceberq, φαίνεται καλή περίπτωση, σίγουρα χωράει στην κάρτα, αλλά δεν υπάρχει στην Ελλάδα (τουλάχιστον το skroutz έτσι λέει). Στο ebay μόνο την έχω βρεί - κι εκεί όχι σε μεγάλες ποσότητες. Εσένα δε σου δουλεύει καθόλου; Εμένα δουλεύει αλλά έχει γίνει τόσο θορυβώδης που δεν αντέχεται. Κατά τα άλλα μ'αρέσουν όλα τα άλλα στο pcακι μου:-P
S2Katana Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Εχω παρει 2 GB kit της Supertalent DDR 400 και σημερα περιμενω 2 Sata II 160GB για raid.Πρεπει καπως να μαθω να κανω o/c στις μνημες. Σας ευχαριστω ολους σας για τα πολυτιμα σχολια.
alcemist Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 De@th L0rd & FocusX ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=131464
FocusX Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 De@th L0rd & FocusX ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=131464 Πως είναι αυτή που έβαλες; Γράφεις ότι είναι θορυβώδης, στα χαρακτηριστικά τη δίνει 23db. Η stock ψύκτρα κάνει μάλλον πολύ παραπάνω απ'αυτό... Επίσης η αφαίρεση της ήταν εύκολη; Ρωτάω γιατί την έχω πατήσει με το backplate, προσπάθησα ματαίως να το βγάλω για να εγκαταστήσω μια Zalman για τον επεξεργαστή και κόντεψα να τη σπάσω (τη μητρική...) προσπαθώντας. Χρειάστηκε να βάλεις κόλλα;
alcemist Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 είναι όντως θορυβώδης αλλά ΠΟΛΥ λιγότερο από την προηγούμενη. Η αφαίρεση είναι λίγο επίπονη αλλά επιτυχής (δεν είχα εμπειρία οπότε καλά τα κατάφερα!). Κόλλα έβαλα αυτή που είχε μέσα η νέα ψύκτρα. τελικά επειδή εξακολουθούσε να μου την σπάει ο θόρυβος της έριξα τις στροφές με αντίσταση. Δεν φοβήθηκα διότι: α) η νέα ψύκτρα είναι πολύ μεγαλύτερη (σε πλάτος) β) η νέα ψύκτρα είναι χάλκινη και καλύτερης ποιότητας από την παλιά γ) έχω καλή κυκλοφορία αέρα στο κουτί μου + έναν αθόρυβο 8 ανεμιστήρα από πάνω του για καλό και για κακό (αυτός φυσάει και λίγο την κάρτα γραφικών μου που είναι φανλες) Εν ολίγης το pc πέρασε το καλοκαίρι στην αθήνα με 24/7 λειτουργία χωρίς πρόβλημα.
FocusX Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Thanks, την έχω ήδη παραγγείλει! Ελπίζω μόνο να μη με ταλαιπωρήσει στην αφαίρεση η παλιά. Η προηγούμενη εμπειρία ήταν τραυματική (4 ώρες προσπαθούσα με το backplate, δοκίμασα από dental floss μέχρι πιστολάκι για τα μαλλιά αλλά δεν...)
FocusX Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Φίλε alcemist μόλις την τοποθέτησα. Πραγματικά η διαφορά είναι σημαντική. Επιτέλους ησύχασα! Η αφαίρεση της παλιάς ήταν εύκολη και η καινούρια ίσα-ίσα χώρεσε, μάλιστα ακουμπάει στο κλιπάκι που ασφαλίζει την κάρτα γραφικών. Υποψιάζομαι ότι ίσως με ταλαιπωρήσει αν θελήσω να αφαιρέσω την κάρτα αλλά χαλάλι Ευχαριστώ για τη σύσταση
ZELDA Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Για τις κοπέλες του forum που αναρωτιούνται, ΝΑΙ, η φωτογραφία του avatar είναι όντως δικιά μου. ... ρε φίλε no comments! παω να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο και έρχομαι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.