ntouzieras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Καλημερα σε ολους τους insomniacs! Εχω το συστημα της υπογραφης μου και θα ηθελα να μου πειτε αν καποιο απο τα κομματια του(κυριως HDD/RAM) στεκεται εμποδιο στις καλες επιδοσεις του' date=' ωστε να αναβαθμιστει αυτο. Κυριως νομιζω η RAM δεν ειναι οτι καλυτερο και ισως ο σκληρος που ειναι IDE. Σας ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο και τις απαντησεις σας.[/quote'] thes perissoteri ram se dual channel (2x512 min.) kai oposdipote sata skliro, efoson thes na kaneis sli thes 2x1gb ram gia na to aksiopoiiseis sta paixnidia
S2Katana Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Αν παρω αλλα 2x512MB και τα ενωσω με τα αλλα 2x512MB θα εξακολουθω να εχω Dual Channel?
giorgos th. Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 nai.2x512 sto ena kanali kai 2x512 sto allo.apla koita na exoun idia xaraktiristika gia gia mporesoun na treksoun kai ta 4 dimmakia mazi.
KWSN_Men Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Όταν είχα τον P4 2400MHz, και από o/c 2700 σε o/c 2800, έβλεπα διαφορά (+100MHz δηλαδή). Αλλά σου λέω ότι είμαι πολύ αυστηρός στο πώς φαίνονται τα παιχνίδια. Παίρνω στα σοβαρά και τη μικρότερη λεπτομέρεια. Με αύξηση σε OC 3,70%, που σε ένα παιχνίδι αποκλείεται να σου έδινε μεγαλύτερη αύξηση από 2%, εσύ έβλεπες διαφορά δηλαδή. Και μάλιστα διαφορά στην απεικόνιση, καθώς έβλεπες και περισσότερες λεπτομέρειες. Μάλιστα. Ανατρέπεις προφανώς τη Φυσική.
S2Katana Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 nai.2x512 sto ena kanali kai 2x512 sto allo.apla koita na exoun idia xaraktiristika gia gia mporesoun na treksoun kai ta 4 dimmakia mazi. Αυτο θα κανω και μετα θα παρω 1 ή 2 SATA. Γενικα εχω την αισθηση πως το 1GB RAM ηταν οκ οταν ειχα τον απλο 64bit και τις 2 6600GT.Tωρα με τον Χ2 και την 7900GTX καπως σαν να μην επαρκει. Βεβαια, εκανα αλλαγη στο hardware και δεν εχω αξιωθει ακομη να κανω φορματ και να περασω νεους drivers.Οποτε καπως εξηγειται...
DarkKnight Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Sorry θες να πεις ότι πήρες καινούριο μηχάνημα κ έβαλες τον παλιό σκληρό στο νέο μηχανάκι δίχως να κάνεις format???
S2Katana Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Nαι γιατι ειχα τρομερη πιεση χρονου. Και εξηγουμαι.Ενω τοσα χρονια με το που αγοραζω νεο hardware κανω αμεσως φορματ, αυτη τη φορα λογω μιας δουλειας που εχω αναλαβει επρεπε να αντιγραψω 200 DVD σε 3-4 ημερες, την ιδια χρονικη περιοδο που αλλαξα hardware.Οποτε το τελευταιο που ηθελα ειναι φορματ. Τωρα ειμαι εκτος Αθηνων και το pc απλα ειναι κλειστο.Με την πρωτη ευκαιρια ερχεται ενα υπεροχο φορματ. Παντως μου κανει εντυπωση που δουλευουν τα Win!Aλλαξα μητρικη/cpu/gpu.
overclocker Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Επειγόντως τις επόμενες ώρες νέος σκληρός είτε Sata σε Raid είτε Raptor και ένα clean installation!
Diablos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Με αύξηση σε OC 3,70%, που σε ένα παιχνίδι αποκλείεται να σου έδινε μεγαλύτερη αύξηση από 2%, εσύ έβλεπες διαφορά δηλαδή. Και μάλιστα διαφορά στην απεικόνιση, καθώς έβλεπες και περισσότερες λεπτομέρειες. Μάλιστα. Ανατρέπεις προφανώς τη Φυσική. Δε με κατάλαβες. Όταν λέω πως παίρνω στα σοβαρά και τη μικρότερη λεπτομέρεια, πώς το ερμηνεύεις οτι αυξάνονται τα details μέσα σε ένα παιχνίδι; Απλά θέλω να σου πώ οτι "κόβει" το μάτι μου και ότι, ναι μπορώ να καταλάβω διαφορά και με τόσο overclocking. Για πιο λόγο να σου πώ ψέματα;
KWSN_Men Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δε με κατάλαβες. Όταν λέω πως παίρνω στα σοβαρά και τη μικρότερη λεπτομέρεια' date=' πώς το ερμηνεύεις οτι αυξάνονται τα details μέσα σε ένα παιχνίδι;Απλά θέλω να σου πώ οτι "κόβει" το μάτι μου και ότι, ναι μπορώ να καταλάβω διαφορά και με τόσο overclocking. Για πιο λόγο να σου πώ ψέματα;[/quote'] Δηλαδή καταλαβαίνεις διαφορά από τα 60FPS στα 61.2FPS. Μάλλον θα πρέπει να κάνεις application σε κανένα site με benchmarks. Δεν υπάρχει λόγος να κάθονται να δοκιμάζουν hardware, θα τα βλέπεις εσύ με το μάτι (που κόβει!) και θα βγάζεις αποτέλεσμα. Και γαμώ τα λεφτά που θα βγάλεις μιλάμε!!!
KWSN_Men Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Nαι γιατι ειχα τρομερη πιεση χρονου. Και εξηγουμαι.Ενω τοσα χρονια με το που αγοραζω νεο hardware κανω αμεσως φορματ' date=' αυτη τη φορα λογω μιας δουλειας που εχω αναλαβει επρεπε να αντιγραψω 200 DVD σε 3-4 ημερες, την ιδια χρονικη περιοδο που αλλαξα hardware.Οποτε το τελευταιο που ηθελα ειναι φορματ. Τωρα ειμαι εκτος Αθηνων και το pc απλα ειναι κλειστο.Με την πρωτη ευκαιρια ερχεται ενα υπεροχο φορματ. Παντως μου κανει εντυπωση που δουλευουν τα Win!Aλλαξα μητρικη/cpu/gpu.[/quote'] Πριν αγοράσεις ο,τιδήποτε, κάνε ένα fresh install και μετά δεν αν χρειάζεσαι κάτι. Γιατί τα Windows σου αυτή τη στιγμή λογικά σέρνονται, το registry λογικά είναι είναι γεμάτο σκουπίδια απο το προηγούμενό σου hardware, ειδικά από τη μητρική.
S2Katana Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Ναι αυτη ειναι η σωστη κινηση.Απλα ολοι με τις απαντησεις σας(και παλι σας ευχαριστω) μου δωσατε κατευθυντηριες γραμμες ως προς το που θα κινηθω.
Diablos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δηλαδή καταλαβαίνεις διαφορά από τα 60FPS στα 61.2FPS. Μάλλον θα πρέπει να κάνεις application σε κανένα site με benchmarks. Δεν υπάρχει λόγος να κάθονται να δοκιμάζουν hardware, θα τα βλέπεις εσύ με το μάτι (που κόβει!) και θα βγάζεις αποτέλεσμα. Και γαμώ τα λεφτά που θα βγάλεις μιλάμε!!! Ξέρεις εσύ να μου προτείνεις κανα καλό τέτοιο site; Άντε, και άμα με το καλό με προσλάβουνε, θα μοιραζόμαστε τα λεφτά από κάθε testing fifty-fifty.
overclocker Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δες και ένα benchmark από το Raid που έχω στο σύστημα της υπογραφής μου για να πάρεις μια γεύσεις από την διαφορά που λένε τα παιδιά πιο πάνω.
Diablos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Αυτή είναι εικόνα από benchmark σε σκληρούς. Τι σχέση έχει με τη διαφορά των επιδόσεων ανάμεσα σε επεξεργαστές stock και overclocked;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.