S2Katana Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Mμμ αν και ειμαι ελαφρως off topic, πως κανω o/c στις μνημες και πως κατεβαζω τα timings?
giorgos th. Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Έλα βρε S2K δεν θα χωρέσουνε τα games' date=' programs κ win σε 1 36άρη Raptor? κατεμέ πιστεύω πως 2*512 αρκετά (προς το παρόν) για μνήμες, ίσως κερδίσεις επιδόσεις αν κατεβάσεις τα timings των μνημών κ τα γνωστά O/C. Περισσότερο θα κερδίσεις με Ο/C στα cpu+gpu+memory παρά με αγορά κάτι καινούριου εξαρτήματος.[/quote'] pleon me to kainourgio sistima tou paidiou o ide diskos einai MEGALO bottleneck.oso o/c kai na kanei,oso kai na riksei ta timings,an o diskos "gratzounaei".......
Diablos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Από το BIOS. Δές και το manual της motherboard πριν μπείς για να ξέρεις που να ψάξεις.
S2Katana Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Ο SCSI ειναι κορυφη αλλα ειναι και πανακριβος. Το συστημα που εχω αποκτηθηκε σιγα σιγα, οποτε δεν ειναι οτι εχω απειρα χρηματα για hardware.Παντως ευχαριστω για την ιδεα φιλε μου. @Diablos κ παλι tnx.Θα το κοιταξω να δω τι λεει.
Mac4all Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Φίλε Mac4all δεν τα βγάζω από το μυαλό μου αυτά που λέω. Τυχαίνει να έχω συνάδελφο στη δουλειά "παλαίμαχο" υπερ-senior member του insomnia, ηλεκτρονικό στο επάγγελμα και τέρας γνώσεων. Αυτό με τον σκληρό ήταν απορία μου που την είχα ρωτήσει σε αυτό το παιδί πριν κάτι μήνες. Σε αυτά με τους νόμους της φυσικής κλπ. δεν είμαι καλός, αλλά το είπα κάπως χοντρικά επειδή είναι δοκιμασμένο το σύστημα. τοτε μαλλον δεν καταλαβες τι σου ειχε πει ή απλα δεν το θυμασαι καλα...κοιτα αυτο το πολυ καλο ιταλικο αρθρο...δεν χρειαζεται να ξερεις ιταλικα,προσεξε πως δημιουργουνται οι partitions στο δισκο και απο που ξεκινανε part1,part2,part3 κλπ,εχει εικονες και γραφηματα οπως αυτο αυτο κι αυτο Βεβαια τα παιδια δεν ανακαλυψαν κατι νεο,αυτες ειναι βασικες αρχες για εναν καπως πιο παλιο χρηστη,αλλα ειναι ενας απλος τροπος μυησης παιδιων που δεν ειχαν επαφη με το θεμα
DarkKnight Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 pleon me to kainourgio sistima tou paidiou o ide diskos einai MEGALO bottleneck.oso o/c kai na kanei,oso kai na riksei ta timings,an o diskos "gratzounaei"....... ναι όντως δεν πρόσεξα ότι έχει IDE o φίλος μας. ΚWSN κ sata να πάρει πάλι δεν κάνει την δουλειά του το O/C?
giorgos th. Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 mia xara tin kanei tin douleia tou.kai me enan sata kai me raid @ sata afou o SCSI einai ektos budget.
S2Katana Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Μιας και δεν το γνωριζω το συγκεκριμενο ζητημα, τι ειναι το RAID? Με συμφερει πιο πολυ να παρω εναν SATA 160GB ή 2x80GB? Παντως 2 80αρηδες ερχονται λιγο πιο ακριβοι.
S2Katana Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Eυχαριστω.Να υποθεσω οτι με καλυπτει Level 1 Raid?
KWSN_Men Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 ναι όντως δεν πρόσεξα ότι έχει IDE o φίλος μας.ΚWSN κ sata να πάρει πάλι δεν κάνει την δουλειά του το O/C? O SCSI δεν έχει καμία σχέση με το OC. Στα σύγχρονα PC το μεγαλύτερο bottleneck είναι οι σκληροί, ειδικά όσαν αφορά την αίσθηση ταχύτητας που έχουμε. Οι SCSI με τα πολύ χαμηλά seek times είναι ιδανικοί για να βελτιώσουν αυτή τη κατάσταση. Όσο και OC να κάνεις, τα προγράμματα δεν ανοίγουν πιο γρήγορα, ούτε κάνουν (πολύ) πιο γρήγορα load τα Windows...
Melissa_virus Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Εγώ θα πρότεινα να πάρει έναν raptor στα 40gb που κάνει 100- euro. Εκει να βάλεις τα xp και θα πάρει άλλο αέρα το μηχάνιμα. Στον άλλον πετάς τα υπόλοιπα. Βάζεις και 1,2 gb μνήμης, όχι μούφες. Τώρα για να πουλήσεις την παλιά μνήμη, που είναι και μούφα μάρκα δύσκολο. Κράτα την για back up.
ItsToasted Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Kai egw tha simfonisw se Raptor. To seek time kai i oli simberifora tou einai poli kales. Omos to NCQ twn sata 2 mou akougete poli kalo.Vevaia mexri na vgei NCQ sata 2 Raptor exoume kairo.
S2Katana Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Θα κοιταξω τιμες και βλεπουμε.Με βλεπω να επειλεγω αναμεσα σε SATA2/Raptor...Mετα σειρα εχουν οι μνημες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.