Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για audio burning

Μάνος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάποια audio tracks τα οποία αν τα κάψεις σε cd χωρίς κενό μεταξύ τους παίρνεις ένα μιξαρισμένο cd. Δοκίμασα με διάφορες εφαρμογές να τα κάψω σε cd (μεταξύ σε αυτές είναι και το Nero) χωρίς κενό μεταξύ τους, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ότι και αν έκανα πάντα υπήρχε ένα κενό μεταξύ των tracks με αποτέλεσμα το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα να είναι μια αηδία.

Έχω λοιπόν δύο ερωτήσεις.

1)Μήπως τελικά είναι θέμα και hardware να γίνει εγγραφή χωρίς κενό;

2) Υπάρχει κάποιος burner που κάνει αυτή τη λειτουργία απρόσκοπτα;

Πάσα βοήθεια και συμβουλή δεκτή.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

βεβαια , το mixmeister οπως λεει και το ονομα του ειναι για mixin' audio . Αν απλως θελεις να μην υπαρχουν κενα αναμεσα στα tracks και να ξεκινα το επομενο ευθυς μολις τελειωσει το προηγουμενο αυτη την λειτουργια στην προσφερει και το nero...

αφου μαρκαρεις τα tracks στο παραθυρο εγγραφης, με διπλο κλικ ανοιγει audio track properties και εκει , στην επιλογη pause / seconds , επιλεγεις o seconds....

ελπιζω να βοηθησα!!

Δημοσ.

Φυσικά και βοήθησες φίλε Αντώνη αλλά δυστυχώς το Nero μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται αυτή η λειτουργία από το hardware. Υπάρχει εφαρμογή μέσω της οποίας μπορώ να ενώσω τα tracks σε ένα track? Το Mixmeister το κάνει αυτό;

Δημοσ.
Υπάρχει εφαρμογή μέσω της οποίας μπορώ να ενώσω τα tracks σε ένα track? Το Mixmeister το κάνει αυτό;

Δοκίμασε το goldwave... απλό και εύχρηστο πρόγραμμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...