satfoxy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Γεια σε ολους. Εχω εγκαταστησει το ubuntu 6,06 και εχω τα εξης προβλημτατα. Οταν κανω serfing με τον firefox τα γραμματα στις ιστοσελιδες ειναι λιγο μικρα και μετα απο λιγη ωρα με κουραζονται τα ματια.Πως γινετε να τα κανω λιγο μεγαλυτερα? Επισης μετα την εγκατασταση το χρωμα του περιβαλωντος ειναι λιγο προς το ροζ και οχι εκεινο το κλασικο γρι που θα ηθελα.Μηπως κατι δεν παει καλα με τους drivers? Σας ευχαριστω Φιλικα satfoxy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Γεια σε ολους.Εχω εγκαταστησει το ubuntu 6' date='06 και εχω τα εξης προβλημτατα. Οταν κανω serfing με τον firefox τα γραμματα στις ιστοσελιδες ειναι λιγο μικρα και μετα απο λιγη ωρα με κουραζονται τα ματια.Πως γινετε να τα κανω λιγο μεγαλυτερα? Επισης μετα την εγκατασταση το χρωμα του περιβαλωντος ειναι λιγο προς το ροζ και οχι εκεινο το κλασικο γρι που θα ηθελα.Μηπως κατι δεν παει καλα με τους drivers? Σας ευχαριστω Φιλικα satfoxy[/quote'] Για το πρώτο ερώτημά σου... Πήγαινε στον firefox: Επεξεργασία->Προτιμήσεις->Περιεχόμενο->Προεπιλεγμένη Γραμματοσειρά ή δίπλα στο "για προχωρημένους". Δοκίμασε αυτά και ελπίζω να είσαι οκ. Αν δεν είσαι ευχαριστημένος και πάλι δεν μεγαλώνει τις γραμματοσειρές, τότε βγάλε την επιλογή "οι ιστοσελίδες να χρησιμοποιούν τις δικές τους γραμματοσειρές" , που βρίσκεται μέσα στο "για προχωρημένους"... Για το δεύτερο σου ερώτημα δεν κατάλαβα τι ακριβώς γίνεται. Το γραφικό περιβάλλον είναι προς το πορτοκαλί μετά την εγκατάσταση και όχι γκρι. Βάλε καμιά φωτογραφία-screenshot να δούμε τι εννοείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
memos31 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Αν θελεις extra fonts βαλε απο το synaptic msttcorefonts η >sudo apt-get install msttcorefonts Aν θελεις και αλλα κατεβασε αυτο xml files και σωσετο στο desktop και δωσε >cd ~/Desktop και μετα >sudo tar -xvjpf nicefonts.tbz -C /etc/fonts/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geokok1981 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Πάντως και με τις εξτρα γραμματοσειρές τα fonts δεν είναι τόσο καλά όσο στα windows.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satfoxy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Για το δεύτερο σου ερώτημα δεν κατάλαβα τι ακριβώς γίνεται. Το γραφικό περιβάλλον είναι προς το πορτοκαλί μετά την εγκατάσταση και όχι γκρι. Βάλε καμιά φωτογραφία-screenshot να δούμε τι εννοείς... Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις και την βοηθεια σας. Επισυναπτω ενα srceenshot απο τα χρωματα που εχει ο firefox. Με τις γραματοσειρες ελειθη το πριβλημα. Παραμενει αυτο με το μυστηριο χρωμα....... Συνεχειζεται..... Ευχαριστω Φιλικα satfoxy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satfoxy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Για το δεύτερο σου ερώτημα δεν κατάλαβα τι ακριβώς γίνεται. Το γραφικό περιβάλλον είναι προς το πορτοκαλί μετά την εγκατάσταση και όχι γκρι. Βάλε καμιά φωτογραφία-screenshot να δούμε τι εννοείς... Μπα δεν μου βγαινει η επισυναψη του αρχειου.Δεν μπορω να τα καταφερω. Συνεχιζω παντος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Για τον firefox έλεγες ότι έχει τέτοια χρώματα? Είπες περιβάλλον και νόμιζα γραφικό περιβάλλον! Δεν ττο ανέβασες το screenshot, ξαναδοκίμασε να το δούμε! ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.