{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 The game is lame...omoiotites me to hitman?duskola, min kan xaramisete to ratio sas...3/10
johnnyelectro Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 το τερματισα κιολας εχω να πω οτι μου αρεσε αρκετα πολλες ομοιοτητες με hitman πιστευω θα σου αρεσει try:-):-).. Όπως είπες, όχι τέλειο, αλλά καλό. Αξίζει πιστεύω για τους λάτρεις των hitman style. Λίγο μικρό μόνο μου φάνηκε στη διάρκεια...Πάντως πέρασε ευχάριστα η ώρα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Re guys sorry kiolas alla to hitman eixe kalutera graphs, kalutero story kai safos anotero gameplay...ta npcs einai kakista kai to ai...kai poso mallon to cover system kai genikotera to gameplay...anyways gousta einai auta alla min sugrinoume kai asxeta pragmata kai min trome tis diafimistikes moufes oti kai kala hitman producers...ok eidos alla moufa ekane...
ThrowDOWN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 co op pou to epaiksa me ena filaraki plaka eixe. to termatizeis mia fora kai uninstall . kai fisika den sigrinete me to hitman
chill Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Lol ο reviewer του gamespot που έκανε το review του υπό συζήτηση τίτλου απολύθηκε από το site μετά από πιέσεις της eidos!!!! ΕΛΕΟΣ!!!! Γι 'αυτό πρόσεξε tdi τι λες για το game ο privateer μπορεί να λάβει κανένα bonus από την eidos και να σε banάρει μόνιμα .
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 roflmao....mpa to Insomnia den pouliete toso eukola...prepei na leme tin alitheia...tora ama tou dinan kana life time free account tha ton katalavena apoluta... p.s. xoris plaka omos oti kai na grafoun ta review ama to pekseis katalaveneis apo monos sou.
chill Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δεν έχω δει το game και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Με στεναχώρησε ωστόσο η απομάκρυνση του χοντρούλη από το gamespot και πολύ περισσότερο η τακτική του site και της eidos....Μετά από αυτό το γεγονός ποιος θα συμβουλευτεί το gs ξανά για το οτιδήποτε? Να μην αναφέρω και άλλα παραπτώματα του εν λόγω site. Επί παραδείγματι το nba live....Έχουν γίνει επανειλημμένως συστάσεις από χρήστες να αλλαχθούν τα screens της pc version και αυτοί εξακολουθούν να μας το passάρουν ως next gen....Εντάξει η παραπληροφόρηση έχει και τα όρια της. GS FTL όξω πουλημένοι!!!
privateer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Kane & Lynch: Dead Men Demo http://www.gamershell.com/download_22660.shtml
fe31h Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 παιδια εχω προβλημα!!! οταν βαζω να τρεξει το παιχνιδι μου φορτωνει κατι της microsoft και μετα το παιχνιδι... οταν κανει πως γεμιζει η πρωτη μπαρα load που σου βγαζει τοτε το παιχνιδι κλεινει!!!!!!! το pc ειναι της υπογραφης... η καρτα εχει τα 163(κατι) drivers... τι μπορει να φταιει???
Erwdios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Προσωπικά δεν μπορώ να βοηθήσω, sorry. θα παρακαλούσα όμως τον Thresh να ρίξει τη σχετική καρτούλα με τον Necromancer
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 δεν είναι και τόσο παλιό το topic για να πεις ότι είναι φτυάρισμα, άσε που έκανε το σωστό postάροντας εδώ (απέφυγε να ανοίξει νέο topic)... sorry που σε απογοητεύω Erwdie fe31h, δοκίμασε latest drivers σε vga & mobo...patchαρε το game αν υπάρχει κάποιο διαθέσιμο patch... τώρα παίζει να είναι και "πρόβλημα" του παιχνιδιού αν δεν το έχεις original, who knows...
fe31h Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 ναι δεν ειναι original.. αλλα απο net cafe lol!! κριμα και ειχα παρει και αλλα παιχνιδια και επαιζαν... τεσπα, παω να το παρω απο το πλαισιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.