Προς το περιεχόμενο

Kane & Lynch: Dead Men {Απο τους δημιουργούς του Hitman}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το τερματισα κιολας εχω να πω οτι μου αρεσε αρκετα πολλες ομοιοτητες με hitman πιστευω θα σου αρεσει try:-):-):-)..

Όπως είπες, όχι τέλειο, αλλά καλό. Αξίζει πιστεύω για τους λάτρεις των hitman style. Λίγο μικρό μόνο μου φάνηκε στη διάρκεια...Πάντως πέρασε ευχάριστα η ώρα:-)

Δημοσ.

Re guys sorry kiolas alla to hitman eixe kalutera graphs, kalutero story kai safos anotero gameplay...ta npcs einai kakista kai to ai...kai poso mallon to cover system kai genikotera to gameplay...anyways gousta einai auta alla min sugrinoume kai asxeta pragmata kai min trome tis diafimistikes moufes oti kai kala hitman producers...ok eidos alla moufa ekane...

Δημοσ.

Lol ο reviewer του gamespot που έκανε το review του υπό συζήτηση τίτλου απολύθηκε από το site μετά από πιέσεις της eidos!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!

Γι 'αυτό πρόσεξε tdi τι λες για το game ο privateer μπορεί να λάβει κανένα bonus από την eidos και να σε banάρει μόνιμα :P.

Δημοσ.

Δεν έχω δει το game και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Με στεναχώρησε ωστόσο η απομάκρυνση του χοντρούλη από το gamespot και πολύ περισσότερο η τακτική του site και της eidos....Μετά από αυτό το γεγονός ποιος θα συμβουλευτεί το gs ξανά για το οτιδήποτε? Να μην αναφέρω και άλλα παραπτώματα του εν λόγω site. Επί παραδείγματι το nba live....Έχουν γίνει επανειλημμένως συστάσεις από χρήστες να αλλαχθούν τα screens της pc version και αυτοί εξακολουθούν να μας το passάρουν ως next gen....Εντάξει η παραπληροφόρηση έχει και τα όρια της. GS FTL όξω πουλημένοι!!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια εχω προβλημα!!!

οταν βαζω να τρεξει το παιχνιδι μου φορτωνει κατι της microsoft και μετα το παιχνιδι... οταν κανει πως γεμιζει η πρωτη μπαρα load που σου βγαζει τοτε το παιχνιδι κλεινει!!!!!!!

το pc ειναι της υπογραφης... η καρτα εχει τα 163(κατι) drivers...

τι μπορει να φταιει???

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι και τόσο παλιό το topic για να πεις ότι είναι φτυάρισμα, άσε που έκανε το σωστό postάροντας εδώ (απέφυγε να ανοίξει νέο topic)...

sorry που σε απογοητεύω Erwdie :-(

fe31h, δοκίμασε latest drivers σε vga & mobo...patchαρε το game αν υπάρχει κάποιο διαθέσιμο patch...

τώρα παίζει να είναι και "πρόβλημα" του παιχνιδιού αν δεν το έχεις original, who knows...

Δημοσ.

ναι δεν ειναι original.. αλλα απο net cafe lol!!

κριμα και ειχα παρει και αλλα παιχνιδια και επαιζαν...

τεσπα, παω να το παρω απο το πλαισιο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...