Προς το περιεχόμενο

help ios

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑιδια ΣΟΣ.Πρεπει να εχω κολλησει ιο.Με το που ξεκιναω τον υπολογιστη μου λεει οτι καποιο προγραμμα θελει να συνδεθει στο google.και σαν να μην εφτανε αυτο ενω με το ξεκινημα του υπολογιστη ανοιγε το nod 32 τωρα δεν ανοιγει και πρπει να το ξεκινησω χειροκινητα.Να πω οτι ψαχνω με nod32,adware,spyware doctor και δε βρισκω τιποτα.Να τονισω οτι κατω αριστερα εχουν εεξαφανιστει τα περισσοτερα στοιχεια και κυριως το nod.

Πως θα κανω το NoD na ξεκιναει με την εκκινηση?Και επισης πως θα βρω το προγραμμα αυτο που μου κανει τη ζημια?

Παιδια βοηθεια

Δημοσ.

Κάποιο firewall έχεις περάσει στο pc σου? Αν όχι πέρνα το zone alarm, ή to outpost. Auta 8a kopsoun apo to kakoboulo programa pou exei tripwsei sto pc sou, ton aera tou internet.

Gia spyware το κόβω πάντος. Και ας μην βρίσκουν τίποτα το adware και το spyware doctor . Μου έχει τύχει.

Επίσης μέσα στα My programs apo to start, exei kati pou legete start up. Ekei mesa bale to shortcut tou nod32.

Epishs phgaine sto start -> run -> msconfig kai des ti fortwnete sthn ekkinhsh twn xp sthn teleutaia kartela.

Apo ekei 8a deis ti einai to problhma, an einai spyware kurios, kai 8a 3ereis ta onomata twn arxeiwn. profanws 8a exoun tripwsei mesa sto application data.

8a deis pio einai to kakoboulo, kai 8a pas apo safe mode na to sbiseis xeirokeinita. an 8es bgale kamia photo gia help.

Δημοσ.

Για αρχη μπες σε safe mode και κανε ενα full scan! (να εχεις ενημερωμενο το Antivirus)

Αν δεν βγαλεις ακρη εδω ειμαστε!

Δημοσ.

ΠΑιδια μαλλον εντοπισα το κακοβουλο απο την εκκινηση.Ειναι το c/windows/system32.nvcpl Φοβαμαι ομως να το σβησω χειροκινητα μην κανω καμια χαζομαρα(αλλα κατα 99% ειναι αυτο).Μου φaiνεται ομως βασικο στοιχειο των windows)οποτε φοβαμαι.

Εσεις τι λετε?

Επισης πηγα εναρξη/ολα τα προγραμματα/εκκινηση αλλα δεν μπορεσα να προσθεσω το shortkat toy nod.Απο που θα του κανω αντιγραφη και πως θα το κολλησω?

Επισης:ΠΩς θα τραβηξω photo στην εναρξη να σας το στειλω(το εχω δει που το κανουν στο φορουμ αλλα δεν ξερω πως γινεται)

Δε σας κρυβω πως και τωρα που γραφω τρεμω μην εχω κατσει κανενα dialer και μου ελθει λογαριασμος κανενα χιλιαρικο αλλα και τι να κανω?

Δημοσ.

louben den mporw na sou pw na to sbiseis. den mou fainete upopto. gia diergasia kamias kartas grafikwn mou fainete.

gia to allo pou les, ftia3e ena shortcut tou nod kai sirto ekei mesa.

photo opws sou eipe o k_w_t trabas. twra to pws thn anebazeis den 8imamai to site. prepei na thh anebaseis se ena site, kai apo ekei, pairneis to link, kai to bazeis edw. an to 8imate kaneis as pei.

scan me to nod32 se safe mode ekanes na deis ti bgazei? briskei tipota? to exeis kanei update e?

me dsl mpaineis 'h me dialup?

Δημοσ.

Παιδια προσπαθησα να μπω σε safe mode αλλα μου βγαζει διαφορες επιλογες(boot device priority,removable drives,hard disk drives,cd rom drives κτλ)ειτε πατωντας del στην αρχη(εχω μητρικη asus a8-N) eiτε F8 αργοτερα(οπως μου ειπατε)>Τι παταω?

Επισης μπαινω με isdn 64.

TO nod to εχω κανει update σημερα.

Τελικα καταφερα να βαλω το nod στην εκκινηση με το tune up utilities aλλα μια απο τα ιδια.

Παιδια βοηθεια γιατι ο υπολογιστης αρχιζει να τα παιζει(+ οτι τωρα μπορει να μπαινω μεσω κινας)>

Εκανα upload to arxeio poy moy eipate an kai bghke megaloytsiko(4 MB) alla peftei synexeia h selida

HELP.

Δημοσ.

Εκανα upload to arxeio poy moy eipate an kai bghke megaloytsiko(4 MB) alla peftei synexeia h selida

HELP.

Οταν το κανεις save στο paint επελεξε jpg και οχι bmp

Δημοσ.

ΛΟιπον παταω το F8 kai moy bgazei

Select a boot first device

removable

floppy disks

hard disk 1st sata wdc........

bootable add in cards

cd rom 2nd master- nec dvd ...........

legacy lan

ΠΑτησα την 3η και 4η επιλογη και μου το ξεκιναει κανονικα.

Να το κλεισω εν ωρα λειτουργιας ?

αλλα φοβαμαι μην κανω καμια ζημια?

Δημοσ.

Μέσα στην εκκίνηση δεν φαίνετε τίποτα ύποπτο.

To πρώτο ξέρεις τι είναι? Η πρώτη διεργασία. Δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν φαίνετε ακριβώς.

Αν είχες dialer, θα έβλεπες όταν κάνει την ύποπτη κλήση. Μια και κόβει την κανονική σύνδεση και κάνει επανάκληση σε έναν αρι8μο εντελώς άκυρο, εξωτερικού.

Όταν λες: "Με το που ξεκιναω τον υπολογιστη μου λεει οτι καποιο προγραμμα θελει να συνδεθει στο google"

Για πες τι εννοείς ακριβώς? Τι γίνετε, τι ανοίγει. Τι γράφει στην ο8ονη.

Επίσης ρί3ε μας και μια photo απο το task manager μέσα τα processes.

Mhpws kai fanei kati ekei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...