Προς το περιεχόμενο

Kalitero Addon gia Mozilla Firefox

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δοκιμασε το Riva FLV Encoder
αυτο μετατρεπει αρχεια απο avi,mpeg κτλ σε flv και οχι το αντιθετο..
Δημοσ.

Νομιζω ομως οτι αυτο χρειαζεται απο τη στιγμη που θα κατεβασει το βιντεο του... Πιο το νοημα να το κανει καποιος flv? Προσωπικα δε το συμπαθω ως format, πολυ πιο ευχηστο και ανετο ειναι να το κανεις DivX avi...

Δημοσ.
Νομιζω ομως οτι αυτο χρειαζεται απο τη στιγμη που θα κατεβασει το βιντεο του... Πιο το νοημα να το κανει καποιος flv? Προσωπικα δε το συμπαθω ως format, πολυ πιο ευχηστο και ανετο ειναι να το κανεις DivX avi...
ναι, ξαναδιαβασε αυτο που λεω ομως.. αλλο αυτο που θελουμε και αλλο αυτο που κανει το προγραμμα. το εχεις δοκιμασει; εγω το εχω δοκιμασει, για αυτο και το λεω.
Δημοσ.

Eννοειται πως το εχω δοκιμασει, δε εχω προτεινει ποτε καποιο προγραμμα που δε το εχω δουλεψει προσωπικα και εχω μεινει ικανοποιημενος... Πριν το Total Video Converter αυτο χρησιμοποιουσα, αλλα σε καποια βιντεακια απο μια σειρα που ειχα κατεβασει δε μπορουσε να τα μετατρεψει, πιθανον επειδη ηταν πολυ μεγαλα (~180ΜΒ το καθενα...), οποτε εψαξα και βρηκα το καλυτερο...

Η διαδικασια για το Riva ειναι η εξης:

rivaxj7.jpg

Δημοσ.

α, αλλαζουμε την καταλληξη ε; δεν το ηξερα αυτο.. κακως παντως που δεν το λεει πουθενα, εκτος ισως απο το help.

ευχαριστω φιλε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...