Dark-Shadow Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Gia sas peida pio eine to kalitero addon to opoio na apothikevo ta videakia pou eine online sto pc mou alla me opoioa morfo to thelo ego san to youtube google videos etc!!!
asmilon Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 VideoDownloader Ο τιτλος που εδωσες ειναι λιγο παραπλανητικος σε σχεση με αυτο που ζητας, παντως αυτο ειναι οτι χρειαζεσαι...
Dark-Shadow Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 idi to dokimazo alla ta apothikevei se ftl kapos etsi kai ego thelo na ta apothikevo os avi!!!
asmilon Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Flv εννοεις... Δοκιμασε το Riva FLV Encoder ή το Total Video Converter και θα σου τα μετατρεψουν σε avi...
Dark-Shadow Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Ok "Agorasa" to Total Video Converter
Luxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δοκιμασε το Riva FLV Encoderαυτο μετατρεπει αρχεια απο avi,mpeg κτλ σε flv και οχι το αντιθετο..
asmilon Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Νομιζω ομως οτι αυτο χρειαζεται απο τη στιγμη που θα κατεβασει το βιντεο του... Πιο το νοημα να το κανει καποιος flv? Προσωπικα δε το συμπαθω ως format, πολυ πιο ευχηστο και ανετο ειναι να το κανεις DivX avi...
adi32 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 giati den to afhnete etsi ? me ton media player classic paizei mia xara to .flv
Luxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Νομιζω ομως οτι αυτο χρειαζεται απο τη στιγμη που θα κατεβασει το βιντεο του... Πιο το νοημα να το κανει καποιος flv? Προσωπικα δε το συμπαθω ως format, πολυ πιο ευχηστο και ανετο ειναι να το κανεις DivX avi...ναι, ξαναδιαβασε αυτο που λεω ομως.. αλλο αυτο που θελουμε και αλλο αυτο που κανει το προγραμμα. το εχεις δοκιμασει; εγω το εχω δοκιμασει, για αυτο και το λεω.
asmilon Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Eννοειται πως το εχω δοκιμασει, δε εχω προτεινει ποτε καποιο προγραμμα που δε το εχω δουλεψει προσωπικα και εχω μεινει ικανοποιημενος... Πριν το Total Video Converter αυτο χρησιμοποιουσα, αλλα σε καποια βιντεακια απο μια σειρα που ειχα κατεβασει δε μπορουσε να τα μετατρεψει, πιθανον επειδη ηταν πολυ μεγαλα (~180ΜΒ το καθενα...), οποτε εψαξα και βρηκα το καλυτερο... Η διαδικασια για το Riva ειναι η εξης:
Luxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 α, αλλαζουμε την καταλληξη ε; δεν το ηξερα αυτο.. κακως παντως που δεν το λεει πουθενα, εκτος ισως απο το help. ευχαριστω φιλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.