Προς το περιεχόμενο

Jetspeed question

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalhsperes se olous,epeidh to mhnuma mou tha einai makroskeles,thelw na anaferw an pragmatika kaneis kai opoios fusika exei to jetspeed 520,tou eixe parousiastei pote problhma me to na anoixoun ola ta labakia dhl.usb enw na exei ethernet,alm labaki=psaxnei na brei dslam!kai na mou pei ti ekane..... xwria oti allaxa 3 fores authn thn suskeuh kai gia to problhma pou psiloanefera emmesws kai gia kapote pu eixa problhmata otan "epefte" h suskeuh kai oxi logw problhmatos isp!!

auto me ta labakia mou sunebh otan enw milousa me thn sis mou mesw msn me video+mirkofwno xafnika kati den akouge!ekana to klassiko (stop kai pali start video kai ta sxetika alla me 2-3 energeies pou epixeihra sunebh auto me ta labakia)....

Δημοσ.

efoson ta lampakia anabosvinoun san trela kai to alarm den svinei tote oute firmware oute tipota den tha ton sosei.sta linksys an ta epeze en ora firmware kai ixeres kai to aniges kai tou bazes konsola nai ekanes ta panta.

Δημοσ.

gia na katalaveis file mou poso xalia einai, pistevo oti akoma kai to ena daxtilo na eixa stin priza tou tilefonou kai to allo ston ipologisti kalitera apotelesmata tha eixa...

p.s. ego to exo "apogeiosei" idi apto parathiro kai exo parei routeraki tou emporiou kai diesosa ti somatiki kai pnevmatiki mou igeia :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...