Lucifer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Εντελώς πληροφοριακά, ο Lucy έχει γίνει 2 φορές ban στα 5,5 χρόνια που βρίσκεται στο Insomnia.gr. Και τις δύο για τον ίδιο λόγο... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif[/img] Χαχ, το είχα ξεχάσει αυτό! Δεν θυμάμαι τι είχα πει, αλλά θυμάμαι ποιός μου το 'χε σκάσει. BTW μη με ρίχνεις, είμαι παραπάνω χρόνια ;p
Cristina Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δε με ενδιαφέρει,δικό του θέμα...Εννοούσα από εδώ και πέρα,αφού έγινε moderator... Αποκλείεται να εννοούσες αυτό μιας και το post σου που έκανα quote πριν, το έκανες το πρωί που τότε δεν ήταν ακόμα mod ο Lucy. Χαχ' date=' το είχα ξεχάσει αυτό! Δεν θυμάμαι τι είχα πει, αλλά θυμάμαι ποιός μου το 'χε σκάσει. BTW μη με ρίχνεις, είμαι παραπάνω χρόνια ;p[/quote'] Αλήθεια θυμάσαι...; Κακώς...
nontasg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Καλύτερα να μη συνεχίσουμε τη συζήτηση....Απλά πίστευα ότι θα γίνει moderator,άρα δεν θα μπορεί να φάει ban και τελικά έγινε...Τώρα γιατί το είπα είναι δικό μου θέμα.Νομίζω έχω τουλάχιστον το δικαίωμα να υποθέτω κάτι που για μένα βέβαια ήταν ολοφάνερο...:-|
koukouloforos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 σταματήστε την φλυαρία. Πείτε κάτι εποικοδομητικό
Creation Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Καλύτερα να μη συνεχίσουμε τη συζήτηση....Απλά πίστευα ότι θα γίνει moderator,άρα δεν θα μπορεί να φάει ban και τελικά έγινε...Τώρα γιατί το είπα είναι δικό μου θέμα.Νομίζω έχω τουλάχιστον το δικαίωμα να υποθέτω κάτι που για μένα βέβαια ήταν ολοφάνερο...:-| Φιλαράκο, από δικαιολογίες σκίζεις. Αφού έχεις το κληρονομικό, δεν μας λες και τους αριθμούς του ΛΟΤΤΟ; :twisted:
nontasg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Φιλαράκο, από δικαιολογίες σκίζεις. Αφού έχεις το κληρονομικό, δεν μας λες και τους αριθμούς του ΛΟΤΤΟ; :twisted: 4 8 15 16 23 42 Εντάξει τώρα??? :mrgreen:
koukouloforos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 nonta άμα έρθουν οι αριθμοί ετοίμασε το φέρετρο.
nontasg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 nonta άμα έρθουν οι αριθμοί ετοίμασε το φέρετρο. Με αναγκάζεις συνεχώς να απαντάω...:evil: :evil: Άν έχεις την καλοσύνη κόβουμε αυτή τη συζήτηση??:-| :-|
MariaTs. Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Νώντα δεν προλαβαίνω να σε διαβάζω... Με το που κλείνω το ένα θέμα, τσουπ! σε βλέπω στο άλλο! Μου βγήκε η γλώσσα...
nontasg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Νώντα δεν προλαβαίνω να σε διαβάζω... Με το που κλείνω το ένα θέμα, τσουπ! σε βλέπω στο άλλο! Μου βγήκε η γλώσσα... [img']http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/lol.gif[/img] Πέστα στον φιλαράκο μας από πάνω που τη βρίσκει να μου τη λέει συνέχεια.... :mrgreen: :mrgreen:
memos31 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Καλα εχω λιωσει απο τα γελια.Ο ενας δεν προλαβαινει να κανει ποστ και ο αλλος δεν προλαβαινει να τρωει ban.Δεν αντεχω αλλο.Τρελο γελιο μιλαμε.
konnak Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Ρε μπας και είσαι διασταύρωση mjmj/carib με paschalia;
nontasg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Κατά την ταπεινή μου γνώμη το παρόν topic είναι πια άχρηστο...Έγώ αν ήμουν mod θα του έβαζα λουκετάκι.... :mrgreen: Ευκαιρία και για τον Lucifer να κάνει αυτό που είχε πει....
koukouloforos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Κατά την ταπεινή μου γνώμη το παρόν topic είναι πια άχρηστο...Έγώ αν ήμουν mod θα του έβαζα λουκετάκι.... :mrgreen:Ευκαιρία και για τον Lucifer να κάνει αυτό που είχε πει.... κατά την ταπεινή μου άποψη θα έπρεπε να σου βάλουμε φίμωτρο για σκύλους.
Lucifer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Ε μην αρχίσω τις κακίες από τώρα. Αν το επόμενο post είναι offtopic όμως, θα γνωρίσετε την κάθαρση. ;p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.