Kandinsky Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Το θέμα δεν είναι πόσο μιλάς αλλά τί λες. Κατόπιν τούτου, αν και το τόπικ είναι χιουμοριστικό και μάλλον άνοιξε εκ του πονηρού, το μόνο που θα πω είναι ένα : kandinsky ο παπαρολογοφόνος.
PavelX Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 κακό είναι να μιλάνε πολύ??? :confused: Όποιος μιλάει πολύ συνήθως δεν έχει κάτι να πει.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 αμα ημουνα mod για μια ημερα,θα εκανα ΒΑΝ οσους ανοιγουν 30 τοπικ την ημερα με σκοπο να μαζεψουν ποστ! +1 vote...
Bougas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 θα δημιουργούσα νέο τίτλο, αυτόν του V.I.P. Member και ο Βασίλης θα ήταν ο πρώτος που θα τον κέρδιζε! γουσταρω VIP Member,αλλα δεν υπαρχει δωματιο 107 να μπω......
Bougas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Γιατί ρε παιδιά,ποιοι κάνουν 30+ posts τη μέρα???Ξέρετε ονόματα?Απλά από περιέργεια...Επίσης γιατί αυτοί να τρώνε ban,κακό είναι να μιλάνε πολύ??? :confused: καθολου κακο δεν ειναι. εξαρτατε και απο το ποσο χρονο διαθετεις καθε μερα σε ενα φορουμ. αλλο μεσο ορο εχει αυτος που μπαινει 1 φορα την εβδομαδα,και αλλο μεσο ορο ποστ αυτος που μπαινει 10 ωρες την μερα. ας κανει καποιος και 300 ποστ την ημερα.αλλα ποστ,οχι........ 1)γιατι.ο μασιγιαουσκας δεν ειναι καλος? 2)δηλαδη το nero ειναι καλυτερο απο το NTI? 3)photoshop RULEZZZZZZZZZZZZZZZZ και παπαριες.
Melissa_virus Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Πάντος το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιος γινόταν admin, θα έριχνε και 1,2 ban έτσι για το καλό
nontasg Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Ε...μιας και πέτυχα αυτό το topic και σαν πρώην αποκλεισμένος :mrgreen: ας πω κι εγώ την γνώμη μου:αν λοιπόν ήμουν moderator για μια μέρα,θα προσπαθούσα να απαντάω σε όλα τα ερωτήματα και τις απορίες των μελών του insomnia,θα "έριχνα" ban μόνο σε όποιον πραγματικά θα το άξιζε(πχ αν έβριζε ή αν συκοφαντούσε κάποιον)αντιμετωπίζοντάς τον καθένα πάντα αντικειμενικά και θα δεχόμουνα κριτική για λάθη μου απο οποιονδήποτε.Με λίγα λόγια θα έκανα περίπου ότι κάνει ο moderator paredwse ο οποίος πάντα(κατά την ταπεινή μου γνώμη) χρησιμοποιεί το δικαίωμα του moderator ακριβώς όπως πρέπει.Και γι αυτό νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να του πω και δημόσια ένα μεγάλο μπράβο για την προσφορά του μέσα στο insomnia και συγχαρητήρια στον hal που τον επέλεξε.paredwse σου αφιερώνω τη νέα υπογραφή μου!!!;-) ;-)
nontasg Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 γλείψε σκουλίκι γλείψε. χαχαχαχα Δεν κουράστηκες ακόμα????
streetfighter Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δεν κουράστηκες ακόμα????Μου καταστρέφεις το topic!!! eee this is my topic
nontasg Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 eee this is my topic sorry το διόρθωσα...Αλλά πάψε να ασχολείσαι μαζί μου,οκ???:evil:
nontasg Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Μου λες το αστείο να γελάσω κι εγώ??? :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.