Προς το περιεχόμενο

mod για μια μέρα στο insomnia.

streetfighter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι πόσο μιλάς αλλά τί λες. Κατόπιν τούτου, αν και το τόπικ είναι χιουμοριστικό και μάλλον άνοιξε εκ του πονηρού, το μόνο που θα πω είναι ένα : kandinsky ο παπαρολογοφόνος.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
θα δημιουργούσα νέο τίτλο, αυτόν του V.I.P. Member και ο Βασίλης θα ήταν ο πρώτος που θα τον κέρδιζε!

γουσταρω VIP Member,αλλα δεν υπαρχει δωματιο 107 να μπω......

Δημοσ.
Γιατί ρε παιδιά,ποιοι κάνουν 30+ posts τη μέρα???Ξέρετε ονόματα?Απλά από περιέργεια...Επίσης γιατί αυτοί να τρώνε ban,κακό είναι να μιλάνε πολύ???:confused: :confused:

καθολου κακο δεν ειναι.

εξαρτατε και απο το ποσο χρονο διαθετεις καθε μερα σε ενα φορουμ.

αλλο μεσο ορο εχει αυτος που μπαινει 1 φορα την εβδομαδα,και αλλο μεσο ορο ποστ αυτος που μπαινει 10 ωρες την μερα.

ας κανει καποιος και 300 ποστ την ημερα.αλλα ποστ,οχι........

1)γιατι.ο μασιγιαουσκας δεν ειναι καλος?

2)δηλαδη το nero ειναι καλυτερο απο το NTI?

3)photoshop RULEZZZZZZZZZZZZZZZZ

και παπαριες.

Δημοσ.

Ε...μιας και πέτυχα αυτό το topic και σαν πρώην αποκλεισμένος :mrgreen: :mrgreen:

ας πω κι εγώ την γνώμη μου:αν λοιπόν ήμουν moderator για μια μέρα,θα προσπαθούσα να απαντάω σε όλα τα ερωτήματα και τις απορίες των μελών του insomnia,θα "έριχνα" ban μόνο σε όποιον πραγματικά θα το άξιζε(πχ αν έβριζε ή αν συκοφαντούσε κάποιον)αντιμετωπίζοντάς τον καθένα πάντα αντικειμενικά και θα δεχόμουνα κριτική για λάθη μου απο οποιονδήποτε.Με λίγα λόγια θα έκανα περίπου ότι κάνει ο moderator paredwse ο οποίος πάντα(κατά την ταπεινή μου γνώμη) χρησιμοποιεί το δικαίωμα του moderator ακριβώς όπως πρέπει.Και γι αυτό νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να του πω και δημόσια ένα μεγάλο μπράβο για την προσφορά του μέσα στο insomnia και συγχαρητήρια στον hal που τον επέλεξε.paredwse σου αφιερώνω τη νέα υπογραφή μου!!!;-) ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...