streetfighter Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Τι θα κάνατε άμα γινόσασταν moderator για μια μέρα στο insomnia?
Lucifer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Θα κλείδωνα αυτό το θρεντ και θα σε έκανα ban για spamming στο 2ο post σου.
streetfighter Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Θα κλείδωνα αυτό το θρεντ και θα σε έκανα ban για spamming στο 2ο post σου. spam από το δεύτερο post? Τι να πει και η virgo με τα 30 posts/day
streetfighter Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Κι εγώ θα σε έκανα ban για την υπογραφή σου. την πάτησες ε lol. Καλά stay on the subject. Άμα με αφήνανε εμένα μια μέρα moderator θα φρόντιζα να επικρατήσει το XAOS. Θα το έκανα warez forum και άμα είχα πρόβλημα με το νόμο θα έριχνα το φταίξιμο στον δικαστή TREDD εεε τον paredwse ενοούσα
Bougas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 αμα ημουνα mod για μια ημερα,θα εκανα ΒΑΝ οσους ανοιγουν 30 τοπικ την ημερα με σκοπο να μαζεψουν ποστ!
PavelX Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Εγώ δεν θα έμπαινα στο insomnia εκείνη τη μέρα Ο δικαστής TREDD είναι ο ξάδερφος του DRED ? Ή τα είπα ανάποδα ?
streetfighter Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Εγώ δεν θα έμπαινα στο insomnia εκείνη τη μέρα Ο δικαστής TREDD είναι ο ξάδερφος του DRED ? Ή τα είπα ανάποδα ? xaxa ναι DRED είναι. Δεν ξέρω πως μου ήρθε.
streetfighter Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 αμα ημουνα mod για μια ημερα,θα εκανα ΒΑΝ οσους ανοιγουν 30 τοπικ την ημερα με σκοπο να μαζεψουν ποστ! οπότε την virgo θα την είχε στείλει για μανιτάρια
MariaTs. Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Καλά τι κόλλημα είναι αυτό με τα πόσα ποστ κάνει ο καθένας μας εδώ μέσα! Το ότι το ινσόμνια είναι μια καλή παρέα για πολλούς από εμάς, αυτό είναι υπολογίσιμο; Αν ήμουν paredwse στην θέση του paredwse (ναι, το πήγα πιο πέρα' απλά γιατί ένας μόνος συντονιστής μια ενότητα καθαρίζει, ενώ ένας 'γενικός'... ), θα δημιουργούσα νέο τίτλο, αυτόν του V.I.P. Member και ο Βασίλης θα ήταν ο πρώτος που θα τον κέρδιζε! You know what i mean Vasilis!
Xvipes Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 αμα γινόμουν mod θα έκλεινα το μπλα μπλα πάλι ax00xa0ax0xa
paschalia Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Θα κλείδωνα αυτό το θρεντ και θα σε έκανα ban για spamming στο 2ο post σου. Χμ, οποτε μη γινεις ποτε συντονιστης κ ιδιαιτερα στο Μπλαμπλα . Διοτι προβλεπω αθεμιτο συναγωνισμο* με τον Παρεδωσε .. , σωστα ? :Ρ *Αθεμιτος συναγωνισμος ή αθεμιτος ανταγωνισμος ?
maradona Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Γιατί ρε παιδιά,ποιοι κάνουν 30+ posts τη μέρα???Ξέρετε ονόματα?Απλά από περιέργεια...Επίσης γιατί αυτοί να τρώνε ban,κακό είναι να μιλάνε πολύ??? :confused:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.