Προς το περιεχόμενο

Warcraft 3 πρόβλημα με internet

sfakattack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γίνεται να παίξω warcraft 3 στο internet; Διευκρινίζω ότι δεν έχω το γνήσιο cd.Παρακαλώ βοηθήστε με...Μόνο με το cd γίνεται?

Δημοσ.

an thes na mpeis battlenet xreiazesai ta eksis: to war3 reign of chaos me afthentiko cd key, to war3 frozen throne me afthentiko cd key, tin teleftaia ekdosi tou frozen throne (i 1.20 prepei na einai) tin opoia katevazeis apo to net kai tha mpeis...ftiaxneis kai ena account kai mporeis na paikseis...

sto spiti sou mporeis na paikseis monos sou enantion tou ipologisti i se lan me filous me antegrameno cd alla battlenet mono me original cd key...sorry m8 :-(

Δημοσ.
to war3 reign of chaos me afthentiko cd key
οχι, δεν χρειαζεται να εχει αυθεντικο κλειδι απο αυτο, αλλα μονο απο το expansion.
Δημοσ.
οχι, δεν χρειαζεται να εχει αυθεντικο κλειδι απο αυτο, αλλα μονο απο το expansion.

Εμενα μου ειχε δωσει ενας φιλος το γνησιο cd του reign of chaos αλλα δε μου χει δωσει το cd key και τωρα δε τον βρισκω για να μου το δωσει γιατι δε το παιζει αυτος στο ιντερνετ. Μπορει να γινει κατι να το βρω καπως με κανα mail πχ ή γινεται να παιξω χωρις το γνησιο cd key το reign of chaos στο ιντερνετ?

Δημοσ.

Ρε παιδια δηλαδή πόσες φορές χρειάζεται να το πω; ΓΙΝΕΤΑΙ να παίξεις σε μη official battle.net servers. ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ CD-KEY.

Επειδή βαρέθηκα να τα γράφω:

http://www.eurobattle.net

Δημοσ.

Σ ευχαριστω φιλε μου για τη βοηθεια αν και το τοσο αποτομο υφος και οι φωνες νομιζω δε χρειαζοταν. Anyway thanx για τη βοηθεια, ελπιζω να βγαλω ακρη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...