em_seven Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Ενω εχω συνδεσει το μοντεμ κανονικα και τα λαμπακια για την καρτα δικτυου και το dsl πανω στο μοντεμ αναβουν, ξεκιναω τη διαδικασια Configuration Genie μεσα απο το CD εγκαταστασης. Η διαδικασια φτανει μεχρι αυτο εδω το σημειο και μετα σταματαει βγαζοντάς μου το εξης μηνυμα: Unable to connect to the Internet! Make sure the device is turned on and the network cable is connected properly! Alternatively, reset the device to factor default by pressing the reset button for 6 secods. Παιδια βοηθηστε με γιατι κοντευω να τρελαθω!!! :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 dokimase na min trekseis to setup kai apla na xtipiseis 192.168.1.1 sto browser... ase to router na to kanei monos tou... ego etsi to ekana me to 660... to cd oute pou to exo vgalei apo ti thiki tou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
em_seven Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 dokimase na min trekseis to setup kai apla naxtipiseis 192.168.1.1 sto browser... ase to router na to kanei monos tou... ego etsi to ekana me to 660... to cd oute pou to exo vgalei apo ti thiki tou Το εκανα αυτο που μου λες αλλα οταν παταω τον κωδικο μου λεει This object on the Prestige 660R-63/67C is protected Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gegoula Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Κάνε reset στο router από το κουμπί και μετά δοκίμασε με τον browser to 192.168.1.1 Λογικά σου έχει κρατήσει κάποιο ανοιχτό session και γι' αυτό σου βγάζει protected. Αν ούτε και έτσι λειτουργήσει και εξακολουθεί να το βγάζει, μπες με Telnet. Πάτα Start --> Run --> CMD και γράψε telnet 192.168.1.1. Έχει παρόμοιο interface Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
em_seven Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Εκανα reset και μπηκε στο μενου, τωρα τι αλλο πρεπει να κανω για να συνδεθω? EDIT: Ενταξει τα καταφερα, συνδεθηκα με επιτυχια Ευχαριστω!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 pote min xrisimopoieis to cd.oti9 kai na ginei kaneis ena reset sto zyxel pernei to default password 1234 kai username admin.meta kaneis mono to wizard setup kai exeis sindethei sto internet.exei poli eukolo menu.meta apo ekei kai pera kana port forward ama xriasteis mono.episis kai apo telnet mporeis na to setareis to zyxel.einai apo tous pio eukolous routers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.