Luxx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 κοντευω να τρελαθω! τα εσβησα ολα και αντιμετωπιζω απειρα προβληματα, αλλα θα μπω στο ζουμι. που βρισκονται οι ρυθμισεις στις ati καρτες για να μπορω να βλεπω τα βιντεο του υπολογιστη και στην τηλεοραση; γιατι τα δειχνει μονο στον υπολογιστη και οχι στην τηλεοραση.. δοκιμασα τα παντα απο το ati control αλλα τιποτα.. :(
Luxx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 μαλλον δεν υπαρχουν ρυθμισεις. πρεπει να το κανω εγω απο τα προγραμματα. παραξενο παντως..
Marcos_Aurilius Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Ευτυχώς που δοκίμασες τα πάντα.... Graphics Settings -> Video ->Theater Mode Overlay Display mode -> The same on all displays...
Luxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 εχθες κατεβασα τους τελευταιαους drivers ( Full ) και τελικα υπηρχαν εκει οι ρυθμισεις. οι προηγουμενες εκδοσεις που ειχα κατεβασει ηταν χωρις το control center για αυτο και δεν υπηρχε η ρυθμιση... και να ειχα δοκιμασει τα παντα, αλλα δεν υπηρχε. τωρα το βρηκα με την μια.
kastel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Κι εγώ ρε παιδιά, δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα και μ' ενδιαφέρει. Έχω μια AX800 XT και θέλω να δω μια ταινία από το PC στην TV. Τί ρυθμίσεις πρέπει να κάνω (μέσω Control Center);
Marcos_Aurilius Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Χωρίς το Control Center, ουσιαστικά βλέπεις μόνο τα βασικά tabs, όπως όταν πρωτοεγκαθιστάς το λειτουργικό. Ήθελα να 'ξερα τι είναι τα "πάντα" που δοκίμασες... Παρεμπιπτόντως, παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα...
kastel Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Ευτυχώς που δοκίμασες τα πάντα....Graphics Settings -> Video ->Theater Mode Overlay Display mode -> The same on all displays... Είχες δίκιο Marcos_Aurilius τα κατάφερα. Μία ακόμη ερώτηση όταν παίζει μια ταινία avi με ξεχωριστούς υποτίτλους (με BS player) ενώ στο monitor οι υπότιτλοι εμφανίζονται στην TV όχι, τί φταίει:
Luxx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Παρεμπιπτόντως, παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα...οχι απλως τα ψιλοπηρα.. με την γενικη κατασταση. τεσπα. εξαλλου το βρηκα χωρις να διαβασω το post σου, αλλα και παλι ευχαριστω για το ενδιαφερον. εγω ομως πραματικα ειχα δοκιμασει τα παντα τοτε με τις επιλογες που υπηρχαν χωρις το control center..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.