Προς το περιεχόμενο

Έχετε ή σκέφτεστε να αποκτήσετε Macintosh;

paredwse

Έχετε ή σκέφτεστε να αποκτήσετε Macintosh;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Έχετε ή σκέφτεστε να αποκτήσετε Macintosh;

• Έχω σταθερό Macintosh και δεν σκέφτομαι να πάρω άλλον.
    • Έχω φορητό Macintosh και δεν σκέφτομαι να αποκτήσω άλλον.
    • Έχω σταθερό Macintosh αλλά προγραμματίζω να αποκτήσω κι άλλον (σταθερό ή φορητό).
    • Έχω φορητό Macintosh αλλά προγραμματίζω να αποκτήσω κι άλλον (σταθερό ή φορητό).
    • Δεν έχω Macintosh αλλά τρέχω ήδη MacOS X σε x86 μηχάνημα.
    • Δεν έχω Macintosh αλλά προγραμματίζω να εγκαταστήσω MacOS X σε x86 μηχάνημα
    • Δεν έχω Macintosh αλλά προγραμματίζω να αποκτήσω άμεσα.
    • Δεν έχω Macintosh και δεν προγραμματίζω να αποκτήσω άμεσα (είστε σε λάθος forum!).

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλουσα χτες με ενα γνωστο μου, κομπιουτερα απο τους λιγους, και το εννοω. Μιλαμε για ατομο που στο αιμα του πρεπει να κυκλοφορουν τσιπς κι οχι αιμα. Τοσο πολυ... Εχει γνωσεις...

Του ειπα για μακ, και ειπε οτι της βγαζει το καπελο μεν, αλλα απο την αλλη δεν γουσταρει τις μ@κιες της με τα διαφορα κλειδωματα, κι οτι την εχει δει να αρμεγει τον κοσμο. Πχ. κατι firmware κλειδωματα, λιγες επιλογες παραμετροποιησης, αν αυριο δει οτι δεν υπαρχει κερδος στο mac os x, μπορει να το παρατησει και να πουλα μονο ipods και τα συναφη, οτι φοβαται μια κλειστη πλατφορμα οπως τα mac κλπ.

Γενικα η γραμμη του ηταν οτι απαξ και αγορασες μακ, μετα ετοιμασου να πληρωνεις συνεχεια.

Βεβαια ειδικα για το τελευταιο, οσον αφορα τα προγραμματα, θα ειχε δικιο αλλα μαλλον πλεον μπορουμε να λεμε 'ας ειναι καλα το internet', ή κανω λαθος?

Αυτα. Ηταν κατηγορηματικος, αποδεχεται την υπεροχη της apple, αλλα δεν αποδεχεται τους τροπους που αντιμετωπιζει τους πελατες της.

Μισει τα win, οπως ολοι μας αναγκαζεται να τα χρησιμποιει.

Αυτα μου ειπε και με προβληματισε. Γιατι κι εγω ειμαι στη σκεψη για αγορα mac.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σου είπε με λίγα λόγια ότι η πειρατεία δεν έχει εισχωρήσει τόσο στα mac, όσο στα windows. Η apple δεν αντιμετωπίζει καλά τους Έλληνες πελάτες της γιατί δεν έχει μια αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και αναγκάζονται να στέλνουν τα μηχανήματα στο applestore.

Όχι γιατί δεν έχει πειρατικά software και hardware! Είναι δυνατόν;:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...