Προς το περιεχόμενο

Έχετε ή σκέφτεστε να αποκτήσετε Macintosh;

paredwse

Έχετε ή σκέφτεστε να αποκτήσετε Macintosh;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Έχετε ή σκέφτεστε να αποκτήσετε Macintosh;

• Έχω σταθερό Macintosh και δεν σκέφτομαι να πάρω άλλον.
    • Έχω φορητό Macintosh και δεν σκέφτομαι να αποκτήσω άλλον.
    • Έχω σταθερό Macintosh αλλά προγραμματίζω να αποκτήσω κι άλλον (σταθερό ή φορητό).
    • Έχω φορητό Macintosh αλλά προγραμματίζω να αποκτήσω κι άλλον (σταθερό ή φορητό).
    • Δεν έχω Macintosh αλλά τρέχω ήδη MacOS X σε x86 μηχάνημα.
    • Δεν έχω Macintosh αλλά προγραμματίζω να εγκαταστήσω MacOS X σε x86 μηχάνημα
    • Δεν έχω Macintosh αλλά προγραμματίζω να αποκτήσω άμεσα.
    • Δεν έχω Macintosh και δεν προγραμματίζω να αποκτήσω άμεσα (είστε σε λάθος forum!).

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εφτασα πολυ κοντα πριν κανα 6μηνο αλλα το κεφαλαιο επενδηθηκε αλλου οποτε κ στραφηκα σε open source καταστασεις .... Παρ'ολα αυτα καποια στιγμη ενα φορητο mac δεν θα με χαλαγε καθολου!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ ξέρω έναν 45άρη από τους παλιούς UNIXάδες που δουλεύανε κάτι πράματα του τύπου SCO UNIX ο οποίος έχει βρει ένα μεταχειρισμένο παλιό iMac και του έχει βγάλει τα μάτια στην κονσόλα!

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κι εγω τα macbook ζαχαρωνω αλλα περιμενα σημερα που ειχε η apple ενα event να ανακοινωνωσει καμια νεα εκδοση macbook pro, και απ οσα ειδα δεν το εκανε.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

oi proseyxes mou eisakousthkan kai pleon exw kai egw mhlaraki! de nomizw na allaksw. 8a to skeftw poly.

loading kai registries kai ioi kai windows update xwris update, kai trojans kai alla polla?! no thanks!!

Δημοσ.

Και εγώ το γυροφέρνω πολύ άσχημα το θέμα. Μάλλον βλέπω το επόμενο εργαλειο μου να είναι ένας 24' iMAC :)

Απλά έχω κάποιους ενδιασμούς όσον αφορά τη λειτουργεία τους και κάποιες απορίες που πρώτα πρέπει να απαντηθούν.

Δημοσ.

Εγώ πάλι ενώ θέλω και σκέφτομαι να αγοράσω ένα MacBook κολλάω στο κεφάλαιο που λέγεται Rainbow.

Ας λυθούν τα πρώτα μικροπροβληματάκια (θερμοκρασία κλπ) και μετά αν δω ότι δεν αντέχω χωρίς MacBook θα το πάρω αναγκαστικά από την τραγική Rainbow.

Όσοι συμφωνείτε μαζί μου περί Rainbow δείτε το παρακάτω link:

http://www.wewantapplegreece.com/

Δημοσ.

Εγω παντως παρηγγειλα το iMac 20" (με 256vram) και ενα ipod nano 2gb. Το τελευταιο μαλιστα το πληρωσα €14, αφου ειχε μια προσφορα το Apple store για οποιον αγοραζε υπολογιστη Apple και ipod.

Εχουν ηδη αποσταλει και τα περιμενω απο μερα σε μερα. Πουλησα ηδη το pc (απομενει μονο η οθονη) και ειμαι πλεον 100% macuser :)

Δημοσ.

Εγώ είχα ένα ibook 12'' το οποίο δεν με βόλευε η οθόνη και το πούλησα για να αγοράσω ένα mini.

Αλλα κανά μήνα μετά που το πηρα το πούλησα μιας και χρειαζομουν τα λεφτα εκεινη την περίοδο και κατά δευτερον φοβήθηκα μην πάθει τίποτα καποια στιγμη και αναγκαστω να τρέχω στην τραγική Rainbow..

Ας φτιαχτεί πρώτα επίσημη αντιπροσωπεία στην ελλάδα και τότε θα τρέξω με τα χίλια είτε έχω είτε δεν έχω λεφτα να παρω ενα 24imac.Αλλα μέχρι τότε υπομονή....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγώ πάλι είχα mac mini G4, αλλά το πούλησα ήταν πολύ αργός για μένα. Και το word που κυκλοφορούσε, νομίζω το ίδιο είναι ακόμη ούτε συλλαβισμό είχε και ήταν απελπιστικά αργό. Γενικά δεν έμεινα ευχαριστιμένος από τα προγράμματα που κυκλοφορούσαν. Πάντως σκέφτομαι, τώρα που άλλξα οι επεξεργαστές να πάρω ένα macbook, είναι μικρά και έχουν τρομερή αυτονομία μπαταρίας και από επιδόσεις σκίζουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...