Προς το περιεχόμενο

Έχετε ή σκέφτεστε να αποκτήσετε Macintosh;

paredwse

Έχετε ή σκέφτεστε να αποκτήσετε Macintosh;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Έχετε ή σκέφτεστε να αποκτήσετε Macintosh;

• Έχω σταθερό Macintosh και δεν σκέφτομαι να πάρω άλλον.
    • Έχω φορητό Macintosh και δεν σκέφτομαι να αποκτήσω άλλον.
    • Έχω σταθερό Macintosh αλλά προγραμματίζω να αποκτήσω κι άλλον (σταθερό ή φορητό).
    • Έχω φορητό Macintosh αλλά προγραμματίζω να αποκτήσω κι άλλον (σταθερό ή φορητό).
    • Δεν έχω Macintosh αλλά τρέχω ήδη MacOS X σε x86 μηχάνημα.
    • Δεν έχω Macintosh αλλά προγραμματίζω να εγκαταστήσω MacOS X σε x86 μηχάνημα
    • Δεν έχω Macintosh αλλά προγραμματίζω να αποκτήσω άμεσα.
    • Δεν έχω Macintosh και δεν προγραμματίζω να αποκτήσω άμεσα (είστε σε λάθος forum!).

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Η παρούσα δημοσκόπηση προτάθηκε από το μέλος mixalis8.

Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία επιλογή.

Η επιλογή σας θα είναι ορατή στα υπόλοιπα μέλη.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

έπρεπε να έχει μια επιλογή ακόμα. Δεν έχω mac γιατί είμαι αντίθετος με την κλειστή αρχιτεκτονική του.

Δημοσ.

Μόλις το πήρα ρε παλικάρια το MacBook... Κι άλλο αμέσως???? Καθήστε να περάσει λίγος καιρός και βλέπουμε... Χρήμααααα!!

Δημοσ.

Είμαι σε αναμονή της νέας έκδοσης του MacBook Pro..είδωμεν.. Παρεπιπτώντως αν γνωρίζετε κάτι επί του θέματος ρίξτε τα φώτα σας..

Δημοσ.

Δε με βλεπω για mac εκτος και αν οι τιμες τους πεσουν στο μισο. Αλλα και παλι δε με βλεπω, φοβαμαι οτι θα μου επιτεθει ο tux :)

Δημοσ.
Είμαι σε αναμονή της νέας έκδοσης του MacBook Pro..είδωμεν.. Παρεπιπτώντως αν γνωρίζετε κάτι επί του θέματος ρίξτε τα φώτα σας..

Καμια πληροφορια για νεες εκδοσεις macbook? Χωρις τα τωρινα προβληματα δηλαδη(θερμοκρασιες, ανεμιστηρας, αποχρωματισμος κλπ)

Δημοσ.

Ψήφισα "Έχω σταθερό Macintosh αλλά προγραμματίζω να αποκτήσω κι άλλον (σταθερό ή φορητό)".

Αυτό τώρα σηκώνει λίγο νερό, επειδή πάντα κάποιος από τους γιούς μου κάθεται στον Mac (Mini G4 - 1,42GHz/1GB ram) και ποτέ δεν προλαβαίνω να πάρω σειρά. :)

Σκοπεύω να πάρω ένα Macbook/Macbook Pro μόλις λυθούν τα προβλήματα υπερθέρμανσης.

Δημοσ.

Γιατί τα λέτε macintosh ενώ η ίδια η apple τα λέει mac εδώ και χρόνια???

έχω ένα ibook (ppc) και σκοπεύω να αποκτήσω και άλλο όταν με το καλό λυθούν τα μικρά προβλήματα με τα intel...

Δημοσ.

πως βλέπεται τη στροφή της apple προς intell επεξεργαστές? όλα τα χρόνια μας έλεγε ότι ο επεξεργαστής της είναι 2 φορές πιο γρήγορος κλπ κλπ τώρα τα γυρίζει και λέει ότι με intell είναι 3 φορές πιο γρήγορος κλπ κλπ.

γιατί να μην τρέξω το mac osx στο μπρίκι μου θα έχω κάποια διαφορά μάλλον όχι.

σκέφτομαι για κανα mac mini μεταχειρισμένο απο ebay.

Δημοσ.
έπρεπε να έχει μια επιλογή ακόμα. Δεν έχω mac γιατί είμαι αντίθετος με την κλειστή αρχιτεκτονική του.

Postάρεις απο Linux τώρα εσύ?

Δημοσ.

Έχω ένα macmini intel 1.5 solo και τώρα που σκέφτομαι για φορητο, προσανατολίζομαι προς macbook pro!

Δημοσ.

Εχω ενα μινι 1.42 και ειμαι ακομη τρελα ερωτευμενος μαζι του.

Οσο για την κλειστη αρχιτεκτονικη που αναφερθικε δεν ειναι τελειως κλειστη...

Και εγω ειναι οπαδος των Open Source αλλα το μινι ειναι τρελα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...