Προς το περιεχόμενο

Κάτι περίεργο στο uTorrent.

godlike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα κατεβάσει όπως κάθε φορά το .torrent αρχείο, το άνοιξα με το uTorrent και άρχισε να κατεβάζει κανονικά. Ωραία μέχρι εδώ. Επειδή όμως οι ταχύτητες του ήταν για κλάματα αποφάσισα να ψάξω για άλλο torrent.

Κατέβασα και ένα δεύτερο λοιπόν το οποίο σε σχέση με το πρώτο ήταν ότι είχε άλλους trackers, 1 επιπλέον αρχειάκι και διαφορετικό το nfo.txt που βάζουνε συνήθως. Το άνοιξα ενώ κατέβασε το είδη υπάρχων. Υπό κανονικές συνθήκες αν καταλάβαινε ότι τα 2 torrents είναι πανομοιότυπα θα μου έλεγε “το torrent υπάρχει είδη θέλετε να προσθέσω καινούριους trackers;; ”

Ε λοιπών δεν το έκανε αυτό και άρχισε να κατεβάζει και τα 2 παράλληλα μόνο που το δεύτερο άρχισε από το σημείο που ήταν το πρώτο δηλ. 25% και το γράφημα με τα files είναι σχεδόν ίδιο και για τα 2 torrents. Και επίσης κατεβάζει στον ίδιο φάκελο.

Το έχω αφήσει για αρκετές ώρες και το μόνο που έχω είναι 4 “piece XXXX failed hash check”

Επειδή είμαι λίγο άσχετος με το uTorrent θα μπορούσε να μου πει κάποιος αν έχω κάνει μαλακία ή αν τελικά όχι.

Δημοσ.

Δε σε ρωταει το uTorrent αν θες να προσθεσεις καινουριους tracker, το ελεγχει μονο του αν υπαρχει ηδη κατεβασμενο το αρχειο και συνεχιζει απο εκει που σταματησε...

Το failed hash check σημαινει οτι απο μια πηγη που πηγες να παρεις δε το εδινε σωστα το αρχειο και το εκοψε το uTorrent και πηγε στον επομενο.

Εχεις ανοιξει τις πορτες σε firewall και router για να δουλευει καλα το uTorrent? Αλλιως δε θα εχεις την πληρη ταχυτητα που μπορεις να κατεβασεις

Δημοσ.

Βασικά σε ρωτάει. Αν εκτελέσεις το ίδιο αρχείο 2 φορές σε ρωτάει. Πάντως δεν πιστεύω να έκανα βλακία;;

Εν τω μεταξύ αυτό με το firewall είναι πονεμένη ιστορία. Το ψάχνω πολύ καιρό. Έχω modem και όχι router αλλά έχω δοκιμάσει και router. Και παρ' όλο που στο firewall έχω επιτρέψει τα πάντα στο uTorrent έχω το σηματάκι με το θαυμαστικό. Όταν το κλείνω γίνετε πράσινο αλλά καμία διαφορά στην ταχύτητα. Τεσπα δεν είναι αυτό το πρόβλημα την παρούσα στιγμή.

Δημοσ.

Πιο firewall δουλευεις? Το εχεις στην τελευταια του εκδοση?

Δε θα εχεις προβλημα με το αρχειο σου, το ελεγξε το uTorrent και αφου το εκρινε καλο για να συνεχισει σημαινει πως θα σου κατεβει κανονικα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...