Προς το περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ 0 pixel εγγύηση της LG!!!

rufous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο την στιγμή που έχει την συγκεκριμένη εγγύηση παρε τηλ να σου φερουν καινούργια. Σε εμένα στην πρώτη LG που είχα παρει καθώς και σε 2 άλλες περιπτώσεις φίλων η αλλαγή έγινε άμεσα με καινούργια σφραγισμένη οθόνη :wink:

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο, η LG έχει τη συγκεκριμένη πολιτική με ενα μικρό κόλπο βέβαια. Ξέρει ότι ενα ποσοστό οθονών θα βγούν με καμμένα πίξελς. Βγάζει στην αγορά όμως όλα τα κομμάτια. Υπάρχουν αυτοί που θα το δούν και οι υπόλοιποι που δεν θα το δούν το καμμένο πίξελ και πιστέψτε με είναι πάρα πολλοί. Εαν κάποιος χρησιμοποιήσει την εγγύηση 0 pixel η LG κάνει όσα προαναφέρατε και την αλλάζει με άψογη οθόνη. Στη συνέχεια παίρνει το προβληματικό κομμάτι, το ξανασυσκευάζει και το ξαναβγάζει στην αγορά μέχρι να το πάρει κάποιος που δεν θα προσέξει την ατέλεια. Απλά σας αναφέρω τη διαδικασία η οποία ισχύει. Οι κερδισμένοι λοιπόν είναι όσοι θα παρατηρήσουν το καμμένο πιξελ και θα την αντικαταστήσουν.

Δημοσ.

Την Τριτη θα μου εχουν στειλει την καινουρια οθονη με courier (καμμενο pixel). Τους ειπα οτι θελω να μου στειλουν καινουρια κι οχι μεταχειρισμενη μιας και ειναι καινουρια αυτη που εχω. Πως θα καταλαβω αν θα ειναι καινουρια αυτη που θα μου φερουν; Υπαρχει καποιος τροπος;

Δημοσ.
Για να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο, η LG έχει τη συγκεκριμένη πολιτική με ενα μικρό κόλπο βέβαια. Ξέρει ότι ενα ποσοστό οθονών θα βγούν με καμμένα πίξελς. Βγάζει στην αγορά όμως όλα τα κομμάτια. Υπάρχουν αυτοί που θα το δούν και οι υπόλοιποι που δεν θα το δούν το καμμένο πίξελ και πιστέψτε με είναι πάρα πολλοί. Εαν κάποιος χρησιμοποιήσει την εγγύηση 0 pixel η LG κάνει όσα προαναφέρατε και την αλλάζει με άψογη οθόνη. Στη συνέχεια παίρνει το προβληματικό κομμάτι, το ξανασυσκευάζει και το ξαναβγάζει στην αγορά μέχρι να το πάρει κάποιος που δεν θα προσέξει την ατέλεια. Απλά σας αναφέρω τη διαδικασία η οποία ισχύει. Οι κερδισμένοι λοιπόν είναι όσοι θα παρατηρήσουν το καμμένο πιξελ και θα την αντικαταστήσουν.

Εντελως κουφο.

Δημοσ.

Κουφό αλλά αληθινό. Και σκεφτείτε το εξής. Εαν πέταγε τα πάνελ που έχουν 1-2 καμμένα πίξελ (παραπάνω δεν εμφανίζονται με την τρέχουσα τεχνολογία κατασκευής οθονών TFT) θα είχε καταστραφεί η LG. Άρα τα ανακυκλώνει στην αγορά. Με το εξής σκεπτικό: Ε, τι στο διάολο, κάποιος θα την πάρει και δεν θα το προσέξει το ρημάδι το πίξελ. Έτσι λοιπόν ρίχνουν και τις τιμές για να γίνουν πιο προσιτές και να ξεστοκάρουν οι αντιπροσωπείες. Και εγώ έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν έμαθα πως έτσι γίνεται.

Δημοσ.

Εστω οτι γινεται ετσι. Τι αλλαζει; Ειναι γνωστο οτι μπορει να χρειαστει να κανεις 4-5 φορες αλλαγη μεχρι να πετυχεις χωρις καμμενο pixel. Αυτος που δε θα το καταλαβει ειναι ευχαριστημενος, αυτος που θα το καταλαβει παλι ευχαρηστημενος ειναι αφου καποια στιγμη θα βρει οθονη χωρις καμμενο pixel. Κι εγω εχω καμμενο pixel και σκεφτομουνα μια και ειναι στην ακρη να μην την αλλαξω (δε με ενοχλει). Τελικα πηρα τηλεφωνο και θα μου την αλλαξουν τη Δευτερα.

Δημοσ.

Εγώ απλά σας λέω ότι οι μάγκες έχουν βρεί κόλπο να μένουν όλοι ευχαριστημένοι. Και αυτοί που δεν αντιλαμβάνονται το καμμένο πιξελ και αυτοί που το αντιλαμβάνονται και δεν κάνουν κίνηση αλλαγής και φυσικά αυτοί που τις αλλάζουν.

Δημοσ.

1.Αυριο το πρωι θα μου στειλουν την καινουρια οθονη. Πως μπορω να σιγουρευτω οτι ειναι καινουρια κι οχι μεταχειρισμενη;

Μηπως να κρατησω αυτη που εχω που ξερω οτι ειναι του κουτιου; Εξαλου το καμμενο pixel στο σημειο που ειναι δε με ενοχλει.

2. Που θα βρω τους ορους της εγγυησης;

Δημοσ.

Κι εγώ από την εμπειρία μου με την LG είμαι πολύ ευχαριστημένος από το service.

Έχω δει από φίλο την αντικατάσταση μια TFT και μου έχουν αντικαταστήσει 2 φορές 1 CRT.

Μια φορά μάλιστα με πήραν τηλέφωνο και ρωτούσαν αν έμεινα ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση (Αν μου φέρθηκαν ευγενικά οι υπάλληλοι και τέτοια)!:shock:

Το μόνο που με απασχολεί είναι οτι φέτος το Σεπτέμβριο ηταν η δεύτερη φορά που μου αντικατέστησαν την οθόνη (τη CRT) και σκεύτομε, αν παθαίνει κάτι 1 φορά το χρόνο (τη μια φορά κάηκε το κόκκινο, την άλλη φορά έβγαλε καπνούς η οθόνη κυριολεκτικά) σημαίνει οτι θα έχω οθόνη για 1 χρόνο μετά την εγγύηση!

Δεν ξέρω αν ήταν τύχη βέβαια (που το ελπίζω), αλλά μου φένεται πως η LG αν και καλή εταιρεία ειναι ορισμένες φορές ασταθείς. Εχώ προΐόντα της που πραγματικά τα χαίρομε (το DVD και CD recorder μου πχ :mrgreen: ) και άλλα που δέ βγήκαν και τόσο καλα (όπως το DVD ανάγνωσεις που δε δουλεύει καθόλου και όσα έχω δει σε φίλους ίδια πάλι δε δουλεύουν :( ).

Εσείς τί εμπειρίες έχετε από τα προΐόντα της LG (οχι από το service)?

Δημοσ.

Oσο οι αντιπροσωπείες φέρνουν προιόντα με γνώμονα το κόστος (κυρίως Β' κατηγορίας από φθηνές χώρες κατασκευής και κατά συνέπεια φθηνών υλικών ή ποιοτικού ελέγχου) ότι μπορεί να σκεφτεί κανείς μπορεί να τύχει στους καταναλωτές

-Η καλή εγγύηση δεν καλύπτει την όποια ταλαιπωρία όταν μείνεις ακάλυπτος την στιγμή που πραγματικά θα χρειαστείς το προιόν και δεν αφορά συνήθη χρήση.Προιόντα πχ όπως τα Panasonic πρίν αλλάξει η αντιπροσωπεία δεν χάλαγαν σχεδόν ποτέ,με την αλλαγή η Κίνα καλά δουλευει (ή μας δουλεύει):mrgreen:

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά ρε παιδιά μπας και μας δουλεύουν με την zero-pixel εγγύηση???

Μήπως είναι η πλειοψηφία ελλατοματικές οθόνες και απλά όταν πάς για αντικατάσταση παίρνεις μια άλλη ελλατοματική την οποία έκαναν σέρβις???

Εγώ πιστεύω πως οι οθόνες LG κάνουν κύκλους μέσα στην ελλάδα, σκεφτήτε το λογικά: οι περισσότεροι λένε πως είχαν πρόβλημα στην LG οθόνη τους...άμα η LG κάνει αντικατάσταση με καινούργια η παλιά τί γίνεται? θα είχε χασούρα η εταιρία με αυτόν τον τρόπο.

Εγώ θέλω να ρωτίσω τους κατόχους των LG άμα μπορούν να κάνουν registration του προϊόντος τους στο internet όπως γίνεται και με τα Nokia κινητά στα οποία άμα εισαχθεί 2 φορές ο κωδικός σου βγάζει απλά πως έχει εισαχθεί και αυτό σημαίνει πως είναι μεταχιρεισμένο. (sorry άμα βγήκα λίγο off-topik)

• Moderators
Δημοσ.

Εγω ειμαι παντως απο αυτους που ουδεποτε ειχαν προβλημα με τις LG.

Συνολικα εχω 2 tft LG, ενω εχω προτεινει και εγκαταστησει αλλες 8 σε συγγενεις... Καμια δεν ειχε ουτε γρατζουνια ουτε καμμενο πιξελ...

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

ϊσως η σκέψη ότι και καλά "ανακυκλώνουν" τις ελατωματικές οθόνες, βγήκε στην επιφάνεια λόγω της μεγάλης απήχησης που έχουν και τις 0 pixel εγγύησης.

Σε άλλε μάρκες, που δεν συζητιέται τόσο αυτό το θέμα, δεν "σου κάνει" και όρεξη να αναφερθείς σε αυτό.

Είμαι και γω διστακτικός αλλά η εγγύηση παίζει μεγάλο ρόλο!

Δημοσ.

ρε παιδια υπαρχουν υπο-πιξελ? Γιατι εγω εχω ενα πολυ ελεϊνα μικρο που δεν δουλευει αλλα για να το δεις πρεπει να κολλησεις τον κερατοειδη πανω στην οθονη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...