Προς το περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ 0 pixel εγγύηση της LG!!!

rufous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ολα ειναι θεμα τσεπης παιδια. Αν εγω ημουν δισεκατομυριουχος θα επερνα την πιο ακριβη και πιο καλη οθονη. Αν ειχε καμμενο pixel θα την πεταγα και θα επερνα καινουρια, χωρις να ψαχνω για εγγυησεις.

Επειδη ομως τα λεφτα μου τα κανω οικονομια και επειδη ειμαι σε επαρχια θα κοιταξω οθονες που δινουν την καλυτερη εγγυηση και επιπλεον αυτες που δε θα χρειαστει να πληρωνω μεταφορικα αν χαλασει, ουτε θα χρειαστει να περιμενω 1 μηνα χωρις οθονη. Γι αυτο θα παρω lg ή οποια αλλη μου δωσει αντιστοιχη εγγυηση.

ρε louben κι εγω εχω yaris 7 χρονια τωρα με 120.000 χλμ και ειναι μια χαραα και ο κινητηρας σαν καινουριος. Το ιδιο και το avensis του πατερα μου. Τι μοντελο εχεις; Μηπως να πηγαινες αλλου για service; Παντως η συγκριση δεν ειναι και η καλυτερη γιατι το αυτοκινητο το επιδιορθωνουν ενω την οθονη στην αλλαζουν

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Προφανως η LG δεν ασχολειται με ποιοτικο ελεγχο.

Τα βγαζει στην φορα και οποιος ζησει.

Εγω δεν θα επαιρνα.

Την οθονη την θελω για να την χρησιμοποιω' date='οχι για να ταξιδευει ανα την Ελλαδα και να γνωριζει την ομορφη πατριδα μας ενω εγω δεν θα μπορω να λειτουργησω το pc.

Επισης ως ποιοτητα,νομιζω οτι δεν τιθεται θεμα,η EIZO ειναι αλλη κλαση.[/quote']

Συμφωνώ ότι είναι θέμα ποιοτικού ελέγχου αλλά εξαρτάται και από τα υλικά κατασκευής.

Οταν λόγω μεγάλης παραγωγής μια εταιρία κοιτά μόνο να πετύχει μεγαλύτερα μερίδια πωλήσεων για να δουλεύει σαν επιχείρηση ,τα υπόλοιπα περνάνε σε δεύτερη μοίρα.Στην άλλη πλευρά υπάρχουν και οι τοπικές αγορές και εισαγωγείς που δουλεύουν το ίδιο, και παραγγέλνουν ανάλογης "ποιότητας" ίδια προιόντα με γνώμονα μόνο την τιμή

Το ίδιο γίνεται και με τ'αυτοκίνητα-Αυτά με πακέτο εξοπλισμού ή επιδόσεων (όπως το εννοεί ο αντιπροσωπος ),είναι από άλλη γραμμή παραγωγής από άλλα με πιό ειδικό εξοπλισμό ή επιδόσεις, και ακριβότερη φυσικά τιμή.

Δημοσ.

Gia mena i kinisi tis lg einai super .Kai tha eprepe kai oi alles etairies (vlepe EIZO ) na akolouthoun to paradeigma tis .Oxi na plironeis ta dipla gia mia othoni kai i alli etairia na exei kalytero service !!!!!

Δημοσ.

Ένας συνάδελφος στην δουλειά είχε αγοράσει ένα LG Home Cinema. Ξέρετε αυτά με το DVD με ενσωματωμένο ενισχυτή, τα ηχεία και το γούφερ. Μετά απο κάποιο (μεγάλο) διάστημα δεν του έπαιζε τις ταινίες. Πήρε τηλέφωνο και την επομένη μέρα πέρασε κουριερ παρέλαβε την συσκευή και την μεθεπόμενη του άφησε καινούργιο και μάλιστα νεότερο μοντέλο!!! Και φυσικά δεν πλήρωσε δραχμή (λεπτό).

Πραγματικά φοβερή εξυπηρέτηση και after sales!

Δημοσ.
Εγώ από όσα διαβάζω σαν οθόνες έχουν πολύ καλά panel, ωραίο design, χαμηλές τιμές και αριστη εγγύηση.

Από την άλλη με κάνει να σκεφτώ γιατί δίνει τέτοια εγγύηση ? Οποτε έχουμε και λέμε:

α) ή δεν εμπιστεύεται τόσο τις οθόνες της και βάζει τέτοια εγγύηση.

β) ή τις εμπιστεύεται τόσο πολύ και είναι σίγουρη ότι δεν θα έχουν προβλήματα και ΑΝ εμφανιστεί καμία θα της είναι τόσο μικρή η ζημιά που δεν θα της στοιχίσει.

Από την άλλη διαβάζω ότι έχουν μερικοί πρόβλημα με καμένα pixels (και δεν είναι λίγοι). Οποτε μάλλον κλείνω προς το (α).

ego pali tha simfoniso me ton orthws kateme prolalisanta E||hna..mporei to aftes sales kai i eksipiretisi pelaton tis LG na einai ipodeigmatika opos lete alla to gegonos paramenei oti oi othones xalane kai polles fores allazontai 3 kai 4 kai 5 fores mexri na vrethei mia pou doulevei..afto distixos gia mena simainei pos to proion tis LG exei kapoies adinamies (ftina antallaktika sto onoma tis xamilis telikis timis, elleipsi elegxou poiotitas sti grammi paragogis den ksero) kai i etairia to gnorizei..

apla afto pou kanei einai na dinei asinagonisti eggiisi kai poli kali after sales eksipiretisi (me apotero skopo na prosthesei stin teliki aksia tou proiontos gia ton katanaloti, afta pou leipoun apo tin arxiki kataskevi tou proiontos)..san stratigiki marketing einai paneksipno kai doulevei 200%..apodeiksi oi ekatontades ikanopoiimenoi pelates tou after sales oi opoioi lene LG kai pali LG(kai afto einai pou metraei gia tin etairia)..

kai profanos iparxoun pelates tis LG pou exoun tin ipomoni na allaksoun tin othoni tous merikes fores kai parapano apo mia fores (efoson einai xoris xreosi)..epeidi omos ta gousta einai prosopika tou kathenos kai diaferoun, ego tha protimousa na edina mia fora lefta na paro mia othoni kai na mou kratisei toulaxiston 3-4 xronia (na exoume kai mia aposvesi tis agoras mas), xoris allages, tilefona, after sales kai courier..afto to proion tha me kerdize pragmatika san katanaloti..

P.S. den exo tpt prosopiko me tis LG, einai poli kales othones, apla kamia fora einai kalo na vlepoume ta pramata kai apo kapoia alli skopia..prosopika ego exo philips lcd 19" kai eimai poli ikanopoiimenos (den exo vevaia tetoia egiisi alla 1,5 xrono tora den exo kanena provlima ftou ftou ftou)..

filika panta,

Kostas

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία...

Σχετικά με τις LG και την εγγύηση που προσφέρει...

Αγόρασα για την αδερφή μου την 1910 (νομίζω αυτή ήταν) πρίν από έναν χρόνο..

Από τότε χάλασε μια φορά το κουμπί της. Όντως πολύ σύντομα με courier της φέρανε μία καινούρια... Για κάποιο λόγο που δεν θυμαμε αλάχτηκε και αυτή ( δευτερη).

Η τρίτη που ήρθε δεν έπαιζε η DVI σύνδεση....:(

Και αναρωτιέμαι...μα καλά δεν τσεκάρουν την οθόνη πριν την στείλουν...

Κάποιος φαίνεται την έστειλε πίσω λόγο του χαλασμένου DVI και αυτοί την ξανα προώθησαν αλλού....

Από τότε έπαψα να ασχολούμε....βαρέθηκα να μου έρχονται ανακατασκευασμένες...

Συμπερασματικά από ότι έχω καταλάβει για την LG

+) Από την μία υπάρχει μια τριετής εγγύηση με πολύ εξυπηρετηκή και γρήγορη αντικατάσταση..αδιαμφισβήτητα.

-) Από την από την άλλη....ένα μεγάλο ποσοστό φίρας στα προϊόντα..

Σημείωση: Επειδή και εγώ ψάχνω να πάρω καινούρια οθόνη και μέ όλα αυτά που πέρασα και έγω και αδερφή μου....θέμα και ψυχολογικό να χαλάει μια καινούρια οθόνη....δεν έχω διάθεση να αγοράσω LG ξανα, έτσι όπως το σκέφτομαι τώρα.

Δεν θέλω να επηρεάσω καταστάσεις απλά να καταθέσω μόνο τον προσωπικό μου προβληματισμό....γιατι με όλα αυτά που έχω διαβάσει στα forum (που είνα πραγματικά γεγονότα)...έχω δυσκολευτεί αρκετά για να αγοράσω καινούρια οθόνη...

Δημοσ.

ρε louben κι εγω εχω yaris 7 χρονια τωρα με 120.000 χλμ και ειναι μια χαραα και ο κινητηρας σαν καινουριος. Το ιδιο και το avensis του πατερα μου. Τι μοντελο εχεις; Μηπως να πηγαινες αλλου για service; Παντως η συγκριση δεν ειναι και η καλυτερη γιατι το αυτοκινητο το επιδιορθωνουν ενω την οθονη στην αλλαζουν

Εχω yaris 1,0 12/99

Klassikh περιπτωση ρε παιδια.Ποιοτικα τα ΤΟΥΟΤΑ στην οικογενεια εχουμε 3 σκυλια κτλ κτλ,Το πηρα μαζι με φιλο μου την ιδια ημερα το ιδιο αυτοκινητο πινακιδα 1 νουμερο διαφορα (εμενα 8149 αυτοσ 8150) εχει κανει τα διπλασια χιλιομετρα απο εμανα δεν του εχει παθει τιποτα εμενα εχει ξεσκιστει στις βλαβες.Αν δεν ειχα τα 6 χρονια εγγυηση θα ειχα φαλιρισει.

Ετσι και η LG ρε παιδες.Κακη στραβη αλλα μεγαλη δουλεια το μηδενικο πιξελ.Φιλος μου εχει EIZO φοβερη οθονη κτλ αλλα εχει καει ενα πιξελ στη μεση και το κοιταει σαν κοπανος.Σπανιο αλλα εγινε.

Εχω καταληξει οτι μεγαλη εγγυηση δινουν ειτε αυτοι που ειναι πολυ σιγουροι για το προιον τους(ΤΟΥΟΤΑ) ειτε αυτοι που δεν ειναι σιγουροι για ν απιασουν πελατεια(LG).Eπι ευκαιριας ρε παιδια αφου η LG δινει σε ολους καινουργιες οθονες τις παλιες τι τις κανει(σιγουρα δεν τις πεταει)>

Παντως η μικρη εγγυηση δειχνει αν μη τι αλλο και ελλειψη σεβασμου στον πελατη.ΚΑι καλα οι φτηνες,Οι ακριβες ομως ειναι στυλ"Ειμαι ο Μαμαω και αμα σου αρεσει αν δε σου αρεσει παρε αλλο)>

Αυτη η εποχη κατα τη γνωμη μου εχει περασει παντου και οποιος εξακολουθει να την εφαρμοζει θα φαει τα μουτρα του.

Και κατι τελευταιο ψιλοασχετο

Ειχα παει προχθες στην Audi να δω το Α4.Ρωταω την εγγυηση και λεει ο τυπας"2 χρονια και αν θελετε και αλλα 3 +400ευρω

Τα σχολια δικα σας

Δημοσ.

Φίλε μου louben δεν νομίζω να δίνουν καινούριες...

Μου φαίνεται ότι σου δίνουν οθόνη με την ίδια σειρά κατασκευής με αυτην που έχεις...

Τις ανακατασκευάζουν και σου στέλνουν μια μεταχειρισμένη ανακατασκευασμένη...απλά μάλλον δεν έχει πολλές ώρες λειτουργίας..

Αν τους μένουν αποθέματα μπορεί να κάνουν και καμία δωρεά...για φοροαπαλαγη....(υποθετικά)

Δημοσ.

Απλά να προσθέσω ότι η LG δεν εμφανίστηκε από το "πουθενά"...οι παλιότεροι εδώ, θυμάστε τη Goldstar;

Α, και όσο για τις Philips, το "LG - Philips" σας λέει τίποτα; http://www.lgphilips-lcd.com/

(Φαίνεται ότι βαριέμαι να γράψω σήμερα;)

Δημοσ.

einai γνωστο οτι ενωθηακαν οι δυο εταιριες στις οθονες.Το προβλημα ειναι οτι δεν ενωθηκε το σερβις τους(δηλ να εχουν την ιδια εξυπηρετηση -τουλαχιστον ελλαδα).

Δημοσ.

Η LG πχ στα οπτικά μέσα συνεργαζεται και με την Hitachi και Panasonic-Η σε πολλά είδη Sony με Samsung,Liteon,NEC-H Toshiba με Samsung-H περιβόητη Plextor με Benq (Philips) και Sanyo-H Pioneer σε πολλά με Toshiba ,NEC κλπ-

Λίγες εταιρίες δημιουργούν αυτούσια ορισμένες τεχνολογίες σε προιόντα (συνήθως η Panasonic,Sony,Philips,Samsung) κλπ

Oι συνεργασίες είναι αναπόφευκτες όταν κοστίζει η έρευνα-ανάπτυξη-διάθεση.

Η εγγύηση εξαρτάται από το κόστος αυτό,και δεν είναι συνώνυμο της ποιότητας -Η εγγύηση αφορά νομική προστασία του καταναλωτή ,και συμαίνει αξιοπιστία του προιόντος με τις παραπάνω προυποθέσεις για κάθε εταιρία.

Με όσα έχουν αναφερθεί,και σκουπίδια να αγοράσει κανείς (μιλώ γενικά),με καλή εγγύηση ,αυτό που θα πάρεις όμως πάλι σκουπίδια θα είναι,με περιτύλιγμα marketing -Eτσι κανείς δεν βγάζει άκρη όταν συγκρίνουμε ανόμοια.-Ολες οι εταιρίες εχουν και καλά και άσχημα προιόντα στην γκάμα τους και σε ποιότητα και σε τεχνολογία-Τι μας φέρνουν εδώ και πως μας το σερβίρουν,είναι η ιστορία !

Δημοσ.

Louben στην αδερφή μου και τις δύο φορές δώσανε ανακατασκευασμένη...

Εξού και το ότι την δεύτερη φορά είχε κάποιο αλλο πρόβλημα (..δεν θυμάμε) και την τρίτη...πρόβλημα με το DVI....

...και δεν ειμαι και τόσο γκαντέμης νομίζω...

Πιστεύω ότι είναι και πολιτική των εταιρίων συνολικά.....δεν είναι κάτι κρυφό..

Δημοσ.

Μολις πηρα στα χερια μου μια f900p και ολος χαρα παω να την συνδεσω στο pc.

Την βαζω , ανοιγω το pc και μου βγαζει ενα υπεροχο μηνυμα που αναβοσβηνει να λεει NO SIGNAL CABLE ... CHECK SIGNAL.Eιναι την τρελα μου μεσα δυνατον να στελνουν καινουργια οθονη με καλωδιο που δε δουλευει?ΗΔΗ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ.:twisted:

Πηρα και καινουργιο καλωδιο...τζιφος.Περιμενω αντικατασταση απο δευτερα τωρα... -1 στην LG απο μενα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω απο τη Δευτερα μια LG 19" και σημερα διαπιστωσα οτι εχει 1 καμμενο pixel 3 χιλιοστα απο αριστερα. Το ανακαλυψα σημερα που εκανα ενα τεστ με προγραμμα (τη Δευτερα δεν το ειχα δει). Το θεμα ειναι οτι δε με ενοχλει καθολου μιας και ειναι στην ακρη. Αν δε το εψαχνα δε θα το εβλεπα ποτε. Να ζητησω αντικατασταση ή αφου δε με ενοχλει να το αφησω καλυτερα; Θα μου δωσουν καινουρια οθονη ή μεταχειρισμενη αφου την εχω ηδη 4 μερες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...