vagos789 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Προφανως η LG δεν ασχολειται με ποιοτικο ελεγχο. Τα βγαζει στην φορα και οποιος ζησει. Εγω δεν θα επαιρνα. Την οθονη την θελω για να την χρησιμοποιω,οχι για να ταξιδευει ανα την Ελλαδα και να γνωριζει την ομορφη πατριδα μας ενω εγω δεν θα μπορω να λειτουργησω το pc. Επισης ως ποιοτητα,νομιζω οτι δεν τιθεται θεμα,η EIZO ειναι αλλη κλαση.
kattistt Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 η EIZO ειναι ανωτερης ταξεως αλλα και η LG για τα λεφτα της εχει καλη ποιοτητα.
louben Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Η LG εμφανίστηκε κάποια στιγμή από το πουθενά. Με αυτή την πολιτική της κατάφερε και έγινε διάσημη και αρεστή. Το θέμα είναι η αναλογια: ποιότητα/εγγύηση (ή για να γίνω πιο κυνικός: αξιοπιστία/εγγύηση). Εγώ από όσα διαβάζω σαν οθόνες έχουν πολύ καλά panel' date=' ωραίο design, χαμηλές τιμές και αριστη εγγύηση. Από την άλλη με κάνει να σκεφτώ γιατί δίνει τέτοια εγγύηση ? Οποτε έχουμε και λέμε: α) ή δεν εμπιστεύεται τόσο τις οθόνες της και βάζει τέτοια εγγύηση. β) ή τις εμπιστεύεται τόσο πολύ και είναι σίγουρη ότι δεν θα έχουν προβλήματα και ΑΝ εμφανιστεί καμία θα της είναι τόσο μικρή η ζημιά που δεν θα της στοιχίσει. Από την άλλη διαβάζω ότι έχουν μερικοί πρόβλημα με καμένα pixels (και δεν είναι λίγοι). Οποτε μάλλον κλείνω προς το (α). Αλλα από την άλλη βλέπω την εγγύηση της και λέω: "Προτιμώ να πάρω μια LG που στο κατά κύριο μέρος έχει καλές επιδόσεις (όχι όπως μια Εΐζο η μια Samsung) αλλα έχει καλές, και ΑΝ τυχόν μου παρουσιαστεί πρόβλημα να είμαι καλούμενος για 3 χρονια και να μην αντιμετωπίσω κάποια δυσαρέσκεια από την εταιρεία, ΠΑΡΑ να πάρω μια από τις προαναφερθείσες και να έχω πρόβλημα όταν μου παρουσιαστεί το πρώτο καμένο pixel (κούφια η ώρα του...)".[/quote'] Ειναι η ιδια λογικη με τα αυτοκινητα Η Honda δινει 7 χρονια εγγυηση και η Bmw 2.Φυσικα δε σημαινει οτι ειναι καλυτερα απο την bmw.Παντως αν αυτο ισχυει για τις lg isxyei kai gia tis philips που και αυτες δινουν 0 πιξελ?μην τρελαθουμε.
ANEMOS-V Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 paidia .. kai i Fujitsu Siemens eine poli kales kai piotikes kai exoun apo ti ematha ti idia egkyisi .. mono pou oi LG bgazoun provlimata kata polles fores perisotero ap tis Fujitsu.. to leo ayto..giati exo Fujitsu Siemens kai den exo kanena provlima edo kai 2 xronia.. eno oi filoi mou me LG synexeia tis allazoun.. afou merikoi varethikan kai menoun me kamena pixels.. lol
paparoupas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Στατιστικα τα Honda εμφανιζουν πολυ λιγοτερες ζημιες απο οτι τα BMW, τα οποια χαλανε στατιστικα πολυ συχνοτερα. Απο κει και περα αλλο θεμα το τι οριζεις ως καλο αυτοκινητο (αλλο το αξιοπιστο). Παντως καλο ειναι μια εταιρεια να εχει καλο σερβις και αρα πολλα μπραβο στην Αλμαν, αλλα το καλυτερο ειναι να μη χαλαει το προιον. Και ειχα γραψει σε ενα αλλο ποστ για μια καρεκλα γραφειου SATO, μου την αλλαξαν μια, δυο τρεις, στο τελος βαρεθηκα και την κρατησα γιατι ολες τα ιδια σκατα ηταν. Αντιστοιχα και ενας φιλος με DVD Writer της LG, του καηκε μια, το αλλαξε, του καηκε δυο, το ιδιο. Την τριτη το πεταξε και πηρε Plextor. Μη λεμε κατευθειαν οτι ολοι θα παρουμε LG αντι για EIZO...
iced Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Καλα ενοείται, η eizo βγάζει μπουμπούκια οθόνες, μην ξεχνάμε οτι βγάζει μόνο οθόνες. Η lg βγάζει από τηλ μεχρι ψυγεία και δεν μπορεί να επικεντρωθεί όσο πρέπει... Εγώ εννοείται θα πάρω LG αλλα αν είχα τα λευτά θα επαιρνα ΕΙΖΟ χωρίς δευτερη κουβέντα.... Βεβαια δεν θα κάτσω να εξετάσω τον λόγο για τον οποιο εχει τόσο καλή εγγύηση η LG και τέλος πρέπει να γνωρίζεις λίγο τα κόλπα με τι οθόνες (να μην παρασύρεσαι με κόλπα του marketing πχ 4ms και αηδίες) και να μπορείς να εκτιμήσεις την ποιόητα που σου προσφέρει (ενας γραφιστας θα το κάνει σίγουρα)
mohic4n Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Ειναι η ιδια λογικη με τα αυτοκινηταΗ Honda δινει 7 χρονια εγγυηση και η Bmw 2.Φυσικα δε σημαινει οτι ειναι καλυτερα απο την bmw.Παντως αν αυτο ισχυει για τις lg isxyei kai gia tis philips που και αυτες δινουν 0 πιξελ?μην τρελαθουμε. Όχι μονο σε σένα αλλα προς όλους: Μάλλον ΔΕΝ καταλάβατε τι θέλω να πω... Φυσικά και αν έχεις τα λεφτά θα πάρεις μια Εΐζο (BMW)' date=' αν όχι παίρνεις την LG (Honda) από άποψη και μονο εγγύησης. Ακούω για Fujitsu... που ναι οι οθόνες της? Γιατί κανεις δεν τις προτείνει? Που ναι οι NEC? το ίδιο και εδώ... Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η LG βγάζει μεν κάποιες οθόνες που είναι πολύ καλές σε σχέση με την τιμή ΚΑΙ με την εγγύηση σε σύγκριση με κάποιες άλλες. ΕΝΝΟΕΊΤΕ ότι δεν μπορούν να συγκριθούν με μια ΕΊΖΟ. ΑΛΛΑ αν μετά τον πρώτο χρόνο σου καούν όχι 1 αλλα 2 pixel στο κέντρο της ΕΊΖΟ τον "πίνεις" κανονικά η όχι? και όπως είπα σε άλλο post μου : ΠΟΣΟ γκαντέμης θα είσαι να σου χαλάνε συνεχεια, κάποια στιγμή θα σου ρθει μια καλή χωρίς προβλήματα. [b']ʼAκουσα επίσης:[/b] "θέλω να την έχω να την λειτουργώ και όχι να κάνει βόλτα ανά την Ελλάδα". Μα εγώ από όσο βλέπω από τα παιδιά που έχουν προβλήματα, τους παίρνεις σήμερα τηλ και την επομένη σου φέρνουν την καινούργια (ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ όμως και όχι μεταχειρησμένη όπως άλλες εταιρείες). ΤΌΣΟ ανάγκη έχεις το PC για να μην μπορείς να μείνεις ένα βραδυ χωρίς αυτό ? Να είμαστε και λίγο λογικοί ρε παιδιά. Γιατί να δώσω τόσα λεφτά για την ΕΊΖΟ που μπορεί να φανώ άτυχος μετά τους έξι μήνες και να μου καεί pixel και να μην μου την αλλάζουν ? δεν την πλήρωσα ? δεν έγινα πελάτης τους ? Γιατί να μην έχω την οθόνη όπως μου την παρουσιάζουν αυτοί για 3 χρονια τουλάχιστον ? τόσα λεφτά θα τους δώσω... Με καλύπτει η LG με τη ποιότητα που έχει, και κακά τα ψέματα όσες LG έχω δει δεν έχουν άσχημη ποιότητα... άλλο οι ΕΊΖΟ συμφωνώ αλλα και οι LG δε πάνε πίσω. Βy the way: ΔΕΝ ΈΧΩ LG Οθόνη και ούτε δουλεύω σε εταιρεία της, μη νομίσετε ότι κάνω και διαφήμιση στο τέλος και επειδή ψάχνομαι να πάρω οθόνη περισσότερο κλείνω για Samsung παρα για LG :-? απλά είναι το θέμα των καμμένων pixel που με κάνει να τα σκέφτομαι όλα αυτά (και στο τέλος να με κάνει να γυρίζω πάλι προς την LG γμτη). Τώρα αν θα είναι 4ms ή 8ms ΔΕΝ με πειράζει καθόλου. ΠΟΛΎ μικρή η διαφορά για μένα... Περισσότερο θα ανυσηχήσω για το αν θα έχει contrast 500 αντί για 1000. Τέσπα απλά τις σκέψεις μου δηλώνω και περιμένω συζήτηση. ;-)
paparoupas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 ΤΌΣΟ ανάγκη έχεις το PC για να μην μπορείς να μείνεις ένα βραδυ χωρίς αυτό ? Κι ομως, για πολυ κοσμο ισχυει αυτο. Δεν ξερεις για τι μπορει να το χρειαζεται ο αλλος. Σκεφτεσαι να πρεπει να παραδωσεις την επομενη την πτυχιακη σου και την παραμονη να σου καει η οθονη? Προσωπικα μου εχει τυχει να υπαρχει καποιο deadline και να εχει κοπει το ρευμα στοπ σπιτι, οποτε πηρα το λαπτοπ και πηγα σε καφετερια που ειναι ανοιχτη ολο το 24ωρο. Ποτε δεν ξερεις τι θα σου τυχει.
ata1983 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Βασικά εγώ θυμάμαι ένα περιστατικό με οθόνη Lg και γελάω! Moυ έτυχε να καεί μια οθόνη με το που την έβαλα στην μπρίζα. Παίρνω τηλέφωνο ψαρωμένος και έτοιμος να τσακωθώ και λέω: ναι ξέρετε μόλις την έβαλα στην μπρίζα έβγαλε καπνούς και η αφοπλιστική απάντηση από μια ευγενικότατη κυρία: Αυτό μάλλον δεν είναι καλό! Μη στενοχωριέστε θα σας στείλουμε μια καινούρια!!! Και το καλύτερο από όλα είναι ότι όντως έτσι έγινε με κουριερ χωρίς καμία δικιά μου χρέωση και ταχύτατα. Ένα μπραβο ακόμα για μια εταιρία και ένα - σε άλλες ακριβές μάρκες με διπλές τιμές που σε ταλαιπωρούν ένα μήνα για επισκευές
mentoras99 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Λετε να δινει ιδιου επιπεδου service και στα laptop της?
mohic4n Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 ΤΌΣΟ ανάγκη έχεις το PC για να μην μπορείς να μείνεις ένα βραδυ χωρίς αυτό ? Κι ομως' date=' για πολυ κοσμο ισχυει αυτο. Δεν ξερεις για τι μπορει να το χρειαζεται ο αλλος. Σκεφτεσαι να πρεπει να παραδωσεις την επομενη την πτυχιακη σου και την παραμονη να σου καει η οθονη? Προσωπικα μου εχει τυχει να υπαρχει καποιο deadline και να εχει κοπει το ρευμα στοπ σπιτι, οποτε πηρα το λαπτοπ και πηγα σε καφετερια που ειναι ανοιχτη ολο το 24ωρο. Ποτε δεν ξερεις τι θα σου τυχει.[/quote'] Αν και θα ξεφύγουμε λίγο από το θέμα ... Πίστεψε με ότι UK που είμαι δεν έχω ΤΊΠΟΤΑ άλλο να κάνω από το κάθομαι μπροστά στο pc και : a) είτε να διαβάζω είτε να χαζεύω σε φορα c) είτε να βλέπω καμια ταινία d) είτε να ακούω μουσική e) είτε να παίζω κάνα game Όπως κατάλαβες είμαι ΌΛΗ τη μέρα πάνω από το PC. Εγώ φρικάρω αν δεν έχω internet για 2 ώρες, με οθόνη θα χαζέψω εντελώς :-P Αλλα εντάξει όλο και κάτι θα βρω να κάνω... Τη τελευταία φορα που είχε κοπεί η σύνδεση του internet είχα φάει τέτοιο ξενέρωμα που κάθισα στο κρεβάτι και ζωγράφιζα :-P Τώρα αν τύχει και έχεις κανεις εργασία η πτυχιακή και τα κράτησες για τη τελευταία μέρα τότε κακό του κεφαλιού σου...
Themos3 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω παντως αυριο περιμενω να ερθει η καινουργια μου Crt 19'' p900f και μ αυτα που διαβαζω κανω προσευχες απο σημερα να ειναι καλη.Εχω διαβασει τοσα πολλα που και σε τοσα forum που και καλη να ειναι στο τελος κατι θα βρω και θα την στειλω πισω .
louben Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Στατιστικα τα Honda εμφανιζουν πολυ λιγοτερες ζημιες απο οτι τα BMW' date=' τα οποια χαλανε στατιστικα πολυ συχνοτερα. Απο κει και περα αλλο θεμα το τι οριζεις ως καλο αυτοκινητο (αλλο το αξιοπιστο). Παντως καλο ειναι μια εταιρεια να εχει καλο σερβις και αρα πολλα μπραβο στην Αλμαν, αλλα το καλυτερο ειναι να μη χαλαει το προιον. Και ειχα γραψει σε ενα αλλο ποστ για μια καρεκλα γραφειου SATO, μου την αλλαξαν μια, δυο τρεις, στο τελος βαρεθηκα και την κρατησα γιατι ολες τα ιδια σκατα ηταν. Αντιστοιχα και ενας φιλος με DVD Writer της LG, του καηκε μια, το αλλαξε, του καηκε δυο, το ιδιο. Την τριτη το πεταξε και πηρε Plextor. Μη λεμε κατευθειαν οτι ολοι θα παρουμε LG αντι για EIZO...[/quote'] Peri ajiopistias as mhn anoijoyme koybenta.Ego agorasa toyota poy theoroyntai apo ta pio ajiopista to ti blabes exei bgalei de symmazeyetai.PAli kala poy exei 6 xronia egyhsh alla ti na to kaneis poy exo meinei 10+fores xoris amaji?An eixa parei th mercedes A klass poy elega me 2 xronia eggyhsh tha ton eixa piei h oxi(kai an bebaia moy ebgaze tis idies blabes). H lg ontos bgazei ta panta.Thn prohgoymenh ebdomada phra plynthrio lg(to opoio deixnei kalo). Paidia edo isxyei mia rhsh poy eixa diabasei sto mad th dekaetia toy 80. "Katanalotismos shmainei na agorazeis aytokinhto 30000 dolarion kai na sapizei se 1 xrono eno thn idia stigmh to koyti ths coka kola ton 30 cent de sapizei pote"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.